Hirdetés
- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
snakehb
csendes tag
Ezen az áron használtan, független nagyobb felbontású, jobb kamerás, persztízsebb cucc is van. Szolgáltatónál meg nem érdemes venni, mert hűség nélkül drágább, mint boltban függetlenül, vagy 2 évre lekötöd magad egy máshol nem használható készülékkel és a tarifákkal, ráadásul ez a teló nemhogy 2 év, de fél év múlva sem lesz sehol a teljesítményével. És 2 év alatt, több, mint a dupláját fizettetik ki az egyszeri ügyféllel. egy 50-60e-s telóért 120-130-at, bakker, és még van olyan marha, akinek ez üzlet? Facepalm.
Én ezt a kategóriát erős kompromisszumnak érzem. Én is belépőszinten kezdem az okostelefóniát, de egy hónap múlva baszdostam a földhöz, mert lassú, szar a kijelző, gyenge a wifi, kevés a memória, stb. Úgyhogy most 1 év spórolás után irány a csúcskategória, függetlenül. Lejjebb sajnos csak az van, hogy ahogy az ember egyre jobban használja ki az okostelefont, mint olyat, úgy marad le a készülék az igények mögött, és nem kellemes felhasználói élményt ad, hanem idegeskedést. Ez alsószinten korábban, középkategóriában később, de szerintem mindenképp eljön. Akinek meg csak a telefonálás, sms-ezés a lényeg, az nem fog 50-70 ropit kiadni egy ilyenért, annak jó a Nokia 100 is.
Amúgy mi ez az új dili a hazai szolgáltatóknál, hogy havi 10 ropiért korlátlan beszélgetés + SMS, azt adatforgalom meg lófasz se'?
Nem fordítva kéne? Én a telefonon beszélek kifelé max napi 15 percet átlagban, SMS-t nem küldök, max. havi 5-öt, abból is egy autópályadíj + 1 parkolás + 1 lottó
A FaceMessenger, Skype, Viber, Hangouts, stb. korában ezt nyomatni irgalmatlan szánalom a szolgáltatók részéről. Nem a piaci igényeket elégítik ki, és még le is húznak, mint a szart.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A koreai újdonság lehet az ország következő néptelefonja, hiszen hasonlít a Galaxy S3-ra, komoly hibája nincs, a szolgáltatók pedig szórni fogják.
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Milyen videókártyát?
- Óra topik
- Diablo IV
- Musk szerint bajban van a Tesla humanoid robotja
- Külpolitika
- Apple asztali gépek
- iPhone topik
- PC-karbantartás havonta: 5 lépés, amit nem érdemes kihagyni! - Tech Percek #3
- Újabb ATX 3.1-es tápcsalád hagyta el a Super Flower tervezőasztalát
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest