Új hozzászólás Aktív témák

• bad-Mc2

tag

válasz aelod #10894 üzenetére

Hát elméleti síkon lehetséges.. dehogy hogyan azt passzolom.. valahogy rövidre kell zárni az aksi helyén elméletben..de lehet mér ellenállást is a töltő chip, igy az is lehet, hogy valamiellenállással kell ezt a rövidzárat létrehozni..de eléggé vigyázni kell szerintem elég hamar meglehet sütni így az alaplaot...:S
    Vegyél egy használt hulladék aksit, és tedd bele azt, és ugy mehet töltőn.. szerintem..de passz :D
    Nekem is lenne egy kérdésem... :D
    olyan megoldás érdekelne, hogy, lehet-e valami uton módon a bejövő hívásnál rögtön választani, hogy hol szeretném hallani a hívást.. pl. ha van egy BT kihangosító csatlakoztatva a telóhoz, jön egy hívásom, és azt felvételkor eltudjam dönteni, hogy a sima kézibeszélőn, vagy a BT kihangosítón, ne adj isten BT headsetten jöjjön be a hívás..
    Mert most úgy tudok váltani,ha a telefonon felveszem, röktön kitolja BT-n, majd a befejezés gomb alatt lévő kis ikonnal át tudom tenni a telefon hangszórójára..de olyan megoldás kéne mint a billentyűzár feloldásnál, attol függ hova húzom be a felvételnél..BT vagy kézibeszélő vagy Telefon kihangosító...Erre valami ötlet valakinek? :)

Tocika:
    -rom leszed (sdkártyára)
    -ronin féle minimal gapps leszed (sd kártyára)
    -recoverybe bootolsz
    -csinálsz egy backupot
    -wipe cache !!! (csak wipe cache!!!)
    -install rom
    -install gapps
    -wipe cache
    -Reboot
    majd várj még bebootol kicsit több idő lesz, még alkalmazza a frissítéseket

Új hozzászólás Aktív témák