Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Honor 90 - modellalkat
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
-
Mobilarena
JB 624MB rammal, az orosz rom felrakása nélkül: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
bad-Mc2
tag
Hi!
9527es hszben írtam par sort meg velemenyt cm11ről... Nekem személy szerint bejön..néhány helyen angol a menü..ezt lehet bugként felróni..
Ha romolgatod a telót,akkor egy próbát megér sztem.. Hja és mindez a maclaw féle cm11röl a vélemény..
A válasz pedig a kérdésedre:egyszerű módon sehogy..csak villog ha értesítés jön és kész.. build.prop ban lehet azthiszem kilőni.. De ebben már nem vagyok 100%ig biztos...
Ronin,most látom csak xda-n milyen Fankó kis Gapps jelent meg..
Ki is próbálom hamarosan.. És itt köszönöm meg mert ott nem tudom!New Galaxy Note 9 user
-
TomMusic
őstag
Szia!
Én MinimalZERO ROM-ot (4.1.2-es MG2) használom D-kernellel, talán egy fokkal jobb, mint a gyári. Az elején mintha gyorsabb lett volna, de pár nap-hét után belassul, és pl. a névjegyzékre (meg egy jópár dologra) várni kell néha 2-3 másodpercet (vagy többet!) ha megnyitom.
Felraktam még vagy másik 2-féle 4.1.2-est, de azok csak rosszabbak voltak.
Erősen gondolkoztam rajta, hogy visszarakom a 2.3.6-os GB-t, az gyors volt, csakhát hogynézmán' ki...
Ez a 4.3.1-es amit linkeltél mennyire gyors? Tapasztaltál bugot?Állítólag az egyetemen töltött évek a legszebbek. Ezért a képzési időt próbáltam a lehető leghosszabbra nyújtani.
-
TomMusic
őstag
Köszi!
Gondolom akkor a wifis appok jól mennek, viszont a GPS-re kíváncsi vagyok, hogy mondjuk iGO-val mennyire megy jól.
Ha 3 hét múlva is ez lesz róla a vélemény, akkor lehet kipróbálom.
A telefonkönyv mindig bejön gyorsan? Ezt a gombilágításos dolgot meg lehetne oldani, ha jól látom fent van a forrás is, talán a nyomára lehetne bukkani, esetleg írni az xda-s srácoknak...Én már az animációkat is kikapcsoltam, meg próbálkoztam a fejlesztői beállításokban a GPU-CPU részeknél, amik az elején érezhetően javítottak, de már megint lassú (vagy csak én szoktam hozzá)...
Meg érdekes, néha mikor bezárok az alkalmazáskezelőben egy appot, néha nemhogy több, hanem kevesebb lesz a szabad RAM
Szerk.: meg ha összeadom az elvileg foglalt RAM-ot, csak egy töredékét kapom annak, ami a kijelzés szerint foglalt.[ Szerkesztve ]
Állítólag az egyetemen töltött évek a legszebbek. Ezért a képzési időt próbáltam a lehető leghosszabbra nyújtani.
-
TomMusic
őstag
-
ronin79
addikt
Lusta vagyok, hétközben nem nagyon akarózott most hétvégére meg annyi minden összejött ha akarózna is nem igen lenne rá időm. Alkalmazásokat kéne benne csak frissíteni, hogy telepítés után ne olyan legyen mint egy gyári rom amikor bejelentkezel a playre egyből 11 frissítés fogad.
(#10087) rozsi71
Maclaw.pl-ről leszedem az aktuális verziót aztán twrp-ben install, majd megy rá a saját módosított light gapps.
Már van OTA maclawnak, hogy telón keresed a frissítést? E héten nem igen követtem figyelemmel a változásokat úgyhogy erről lehet lemaradtam. -
T.Timcsy
csendes tag
-
ronin79
addikt
Nem próbáltam, de ha feltetted megírhatnád tapasztalataid.
(#10495) Clay
4.4.x rom után telepíted a hagyományos gapps helyett.
(#10496) sebestyen93
Bemásolod a system/app mappába, root jogok és újraindítás után rendszerapp vagy update.zippel ugyanez. Ha rom frissítés után is meg akarod tartani akkor még írhatsz hozzá egy addon scriptet vagy a meglévő 70-gapp.sh-ba is be lehet szerkeszteni.
-
Aryon87
félisten
Nekem kínlódások árán sikerült TC-s romot feltenni anyám telójára, valamiért nem akarta befogadni. Ezt is véletlennek köszönhetem hogy megmaradt. Most is szépen muzsikál, bár anyám nyavajog néha hogy így meg úgy. Legutóbb az ébresztőóra volt meghülyülve, ki be kapcsolgatott, amire egy gyári visszaállítások lett a gyógyír. azóta nincs ilyen gond
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
bebolint98
tag
Szia!Én neked ezt a féle CM11-et ajánlom gondolom ext4-es a fájlrendszered:[link] én is ezt használom.A gyári kernel nem olyan rossz de én ezt:[link] használom szerintem sokkal gyorsabb a telefon viszont ha ezt a kernelt rakod fel akkor még egy-két dolgot kell csinálni.Ezt a RAM "hacket" nem érdemes megcsinálni mert egy idő után az alkalmazások elkezdenek FC-zni.
[ Szerkesztve ]
-
Doggy dog
senior tag
& aelod
Köszi mindkettőtöknek!
A saját kernele jó,vagy ajánlotok másikat,linkkel ha érdemes cserélni.
Milyen governor és egyéb beállítás javasolt?Játék nincs,de viber igen,az fontos!Esetleg gapps hozzá,amibe max 1-2dolog van?A többire ott a play.APA LETTEM! Samsung Galaxy S4 Active GT-I9295
-
Tonoic
tag
Leszedtem őket, de ilyen vizeken még nem utaztam , nem tudom mit kéne látnom, a facebook meg a massengeren láttam 100 fölötti "times" volt most azokat le is szedtem úgy ahogy van, vannak pirosan és sima feketén jelzett futóak. a Wakelock Defenderben ... A CPU 200 megy állandóan...
Mást nem 13 óra magasságában felrakom újra a rendszert... jobb ötletem nincs... Nagyjából 5 napja csinálja ezt . de mára már odáig jutott hogy 1.5 óra alatt 30 % megy le...
[ Szerkesztve ]
Nope.
-
tb83
tag
Köszi, közben én is rájöttem, hogy talán ez lehet a gond, mert az előző rendszerem codina volt. Azt visszaraktam és azzal működött. Most feltettem ebből a codina-t és máris van sim kártya. Ettől függetlenül persze nem tudom, hogy mi a különbség
Ez a deepleep dolog ez micsoda? Hogy látom, hogy működik-e?
-
tb83
tag
Rendben, köszi, megnézem.
Azt írtad, hogy ebben benne van a Chronokernel. Hogy érem el a programot? Amiatt kérdezem, mert látom, hogy sokan felhúzták a procit 1200MHz-re és kipróbálnám, hogy mennyivel jobb, ha jobb egyáltalán.
@bebolint98
Köszönöm. Most kipróbálom ezt, de ha nem válik be akkor majd írok, a plusz infóért! -
tb83
tag
Értem, köszi. Eddig meg vagyok elégedve a rendszerrel, a legnagyobb bajom eddig az volt a telefonnal, hogy ha hívott valaki, alig tudtam felvenni, illetve ha fel is vette egy darabig nem kapcsolt, de mégis azt mutatta, hogy már felvettem. Ez most szerencsére megszűnt.
A cpuspy szerint elmegy deepsleepbe, de mégis mintha jobban merülne a telefon, bár az is lehet, hogy most sokat babrálok vele, hogy beállítgassam a dolgaimat.
-
tb83
tag
Egy kis helyzetjelentés:
Még mindig elég szépen fut a telefon. Ha nem telefonálok és netezek sokat kb. 1-1,5 napot kibír az akksi, ami nem olyan rossz, ha megnézzük, hogy már lassan 3 éves lesz. A batterycalibration után beállt szépen.Egy két hiba/érdekesség/probléma:
- Ha valaki hív és a beszélgetés után lerakom, sokszor csak úgy belép a facebook-ba. Eleinte azt hittem, hogy csak elfelejtettem kilépni, de már figyelek rá, hogy mindig kilépjek úgyhogy valszeg valami valahogy csak elindítja azzal együtt, hogy felveszem vagy lerakom a telefont.
- A Sygic nevű GPS programot használom, és lehet, hogy a meleg miatt, de most hétvégén két olyan hibát is csinált, amit eddig nem: 1) navigáció közben ha valaki hívott, a beszélgetés után telesen elhalkult a GPS "beszélőkéje" annak ellenére, hogy a hangerő maxon volt. 2) egyszer csak azt írta egy pár címre, amit korábban megtalált, hogy útvonal tervezési hiba, vagy valami ilyesmi.Még egy dolog zavar, ami nem hiba, csak nem tudom, hogy hogy kell átállítani. Ha van valami értesítés, akkor lenti érintőgombok nagyon gyorsan villognak. Ez régebben egy nagyon lassú villogás volt.
De egyébként, amire általában használom a telefont (telefonálás, utazás közben internet), arra most tökéletesen használható.
Köszi mégegyszer a tippet!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest