Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Honor 90 - modellalkat
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
-
Mobilarena
JB 624MB rammal, az orosz rom felrakása nélkül: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
sebestyen93
tag
válasz T.Timcsy #10272 üzenetére
Alap dolgokra a gyári android is megteszi, és az még stabil is, nem fagy le, és még gyors is.
Sony Xperia E-t meg gyorsan felejtsd el, közelébe se ér. Szinte minden téren gyengébb az Ace 2-nél, nem is kicsit.
Apple iPhone 13 Pro Max + Apple iPad 9th 10.2 + Apple Watch SE 2022 40mm
-
sebestyen93
tag
válasz T.Timcsy #10274 üzenetére
Esetleg Windows Phone-os, Nokia Lumia 520, Telekomnál 30 ropi, mást nem tudok ilye árkategóriában. De a Lumia 520-on nincs vaku, rosszabb kamera, meg eléggé zárt rendszer, kevés rá az ingyenes alkalmazás.
Apple iPhone 13 Pro Max + Apple iPad 9th 10.2 + Apple Watch SE 2022 40mm
-
T.Timcsy
csendes tag
válasz T.Timcsy #10278 üzenetére
Most olvasgattam itt korábbi hozzászólásokat és páran mondják hogy inkább az ace plus mint az ace 2 ..
ezt mi alapján mondhatják?
(tényleg nem igen értek a telókhoz azért kérdezek ennyit.)
mi az amit mindig nézzek meg? (pl . mi az az érték pl a processzornál ami már jónak számít?) ilyesmiben ha felvilágosítana valaki azt megköszönném -
Gery1987
őstag
válasz T.Timcsy #10279 üzenetére
Hát ha rám hallgatsz akkor inkább az Ace 2 mint az Ace Plus. Az még régebbi hardverre épül. Jó kis telefon ez. Anno ezzel is szemezgettem mikor cserélhettem végül a picit erősebb S Advance-t vettem meg. Mondjuk itt ahogy figyeltem a JB-t botrányosan elrontották...S Advance-re csak elrontották. Ez azért egy 2 magos gép ami nem rossz még ha 800 MHz a limit ennél. Szerintem jó kis gép. Én 2 mag alá nem adnám és Cortex A7 a limit...ebben A9 van ami még jobb még ha szidják is mert elég kevés telefonban van, ettől még pörgős
Én ezt venném meg főleg ha 2.3.6 van rajta...ha 4.1.2 akkor is megoldható hogy használható legyen, a használók majd kisegítenek.
[ Szerkesztve ]
"A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt!" Bud&Terence: És megint dühbe jövünk
-
gorje
senior tag
válasz T.Timcsy #10283 üzenetére
Szvsz vatera megbizhato eladotol garis keszuleket. Aprod jofogas stb. helyben, no posta! Imei szam megkerdezese talalkozas elott - telefonosboltos emberke imei alapjan utanakerdeztetni (kiderul a lenyeg) - szemelyes tali, telefonos megnezi es ha igy is ok akkor rendbe. Persze garlevel szamla es adatok egyezese alap. En spanomnak most vettem aprodon 22be 1.5 ev garival. De persze penz es milyet is kerdese az egesz. Sztem ace 2 jo kis telo. Ha rom csere szukseges itt sztem segitenek.
Telorol sry
-
coyote55
őstag
válasz T.Timcsy #10299 üzenetére
Az IMEI = a telefon "személyi igazolványa", egyedi azonosítója amely alapján fel tud jelentkezni a hálózatra.
Amiket érdemes kipróbálni: hívás indítása, ismerőstől hívás kérés, fényképezés, WiFi kipróbálása, mobilnet kipróbálása (opcionális). Ha ezeket tudja mindenféle kompromisszum nélkül a telefon, akkor már nagy baj nem lehet. Kártyafüggetlen készülék esetén legalább két szolgáltatóval ki kell próbálni!Memento Mori!
-
coyote55
őstag
válasz T.Timcsy #10307 üzenetére
A telefonból ki kell venni az akksit, alatta van egy címke, rajta az IMEI, MAC, stb adatokkal.
Kikeresed a listából az IMEI-t, kiírod egy papírra. Akksi vissza, telefon bekapcsol, ha végzett az indulási procedúrával, beírod a tárcsázóba, mintha egy telefonszámot írnál be: " *#06# ". Ahogy beírod az utolsó #-t, a telefon kiírja az IMEI számot. Kiírod ezt is, és összehasonlítod az akksi alatti címkén lévővel.
100%-ban egyezniük kell!
Ha a netről új telefont rendelsz, erre semmi szükség, mert lezárt dobozban kapod, a gyárban meg csak nem piszkálták az IMEI-t.
Más a helyzet a használt cuccokkal, bár tudtommal minden netes vásárlásra áll a 8 napos elállási garancia, tehát nyolc napon belül elállhatsz indoklás nélkül a vásárlástól.
Good Luck!Memento Mori!
-
bad-Mc2
tag
válasz T.Timcsy #10314 üzenetére
Sokan azon mestereinek, hogy visszategyék a 2.3.6os androidot, tehát nem olyan nagy baj az, ha régebbi van rajta.. :-) Egyébként a frissítés, főleg ha garis a telefon akkor szervizben is ingyen van.. Vagy ha már nem az akkor egy itteni leírás szerint kb. 10perc frissíteni otthon sajátkezüleg..
New Galaxy Note 9 user
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Video konvertálás
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- Felhőből hozza a Windows élményt a Microsoft új PC-je
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- PlayStation 5
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.