- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
JB 624MB rammal, az orosz rom felrakása nélkül: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Clay
senior tag
válasz
SzutyokMatyi #9997 üzenetére
Nekem magától frissített, nem csináltam semmiféle reset-et, jó lett...
-
bad-Mc2
tag
válasz
SzutyokMatyi #9997 üzenetére
Hali!
Hard reset mikor 8mp-ig nyomod a Power gombot majd elengeded és ujraindul a telefon.. Sztem Factory resetre gondolsz.. Belépsz recoverybe és ott wipe data/factory reset.. Előtte-utánna is tolj egyet!ugy a biztos.. Előtte,hogy tiszta cuccra tedd az uj romot,utánna meg azért hogy tiszta lappal induljon az uj rendszer..ártani nem ártassz vele max dupla "munka" de nem egy hosszu idő és ugy lesz a tuti..
Ronin: Nekem a dupla szóközre kiteszi a pontot..de a többi nem működik.. Fura azért,hogy van akinél megy.. Vagy a swipe az ASK-ban működik? Vagy az alap AOSP billentyűzetben? Ez még most sem teljesen tiszta..Mert ha az ask-ban akkor az még jó hogy működik de ha az alap beépítettel is megy akkor azt nem értem hogy miért.. Na h,azthiszem ezt jól megbonyolítottam...
-
zaurac
tag
válasz
SzutyokMatyi #8615 üzenetére
Ezt a kamera bugot nálam az összes JB ( MC8,MF1,MG2,MH1) produkálta,pláne pár hét után...bár 3 hétnél tovább talán egy stock ROM sem bírta...
-
quailstorm
nagyúr
válasz
SzutyokMatyi #6357 üzenetére
Mi haverral sose csináltunk ilyet. JB frissít, root, csere. Aztán megy rendesen.
-
tolvaj!
őstag
válasz
SzutyokMatyi #6279 üzenetére
Mindig jöhet egy fejlettebb.
Pribi
Nem ugyanaz. Az orosznak fejlettebb a kernele.Tedd rá neki az oroszt, minden mókolás nélkül, csak ereszd rá Odinnal a telefonjára. Factory reset sem kell és így legalább megmaradnak a dolgai is.
-
tolvaj!
őstag
válasz
SzutyokMatyi #5320 üzenetére
-
GEPESZ66
veterán
válasz
SzutyokMatyi #5278 üzenetére
Azt nem értem, hogy valakinél problémamentes az angol, másoknál pedig bugos?!
Először mindenféle egyéb alkalmazás telepítése nélkül kellene megnézni, gondolom én.
Szerintetek a szervízben is ugyan így, Odin-al rakják fel a ROM-okat, ahogy leírtátok? -
tolvaj!
őstag
válasz
SzutyokMatyi #5278 üzenetére
-
quailstorm
nagyúr
válasz
SzutyokMatyi #4682 üzenetére
Csak az MB4 telepítésekor.
(#4683) mr.tamasbiro: 3000%, nem egy kategória, nem egy évjárat. Lehetetlen összehasonlítani. Talán a kamera ami kb maradt a szinten, egyébként óriási ugrás. -
válasz
SzutyokMatyi #3414 üzenetére
Szerintem nem fogja jelezni a hivatalosat.
-
feco88
tag
válasz
SzutyokMatyi #2544 üzenetére
Nalam eddog azt csinalta ha fent volt egesz este a tolton akkor ha levettem rola kb negyed ora elteltevel 20-25%-ot esik a toltottseg. Estere teljesen lemerul. Az esti frissites utan rajta hagytam, reggel 6kor vettem le, most 96% a toltottseg es tul vagyok kb 25 perc beszelgetesen. Eddig ugy nez ki nekem megerte feltenni.
-
Wa2x_
veterán
válasz
SzutyokMatyi #2507 üzenetére
A SD <-> belső tárhely cserére csak rootolás után van lehetőség sajna, erre valszeg nem is lesz megoldás.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Galaxy Ace utódja szinte minden téren javult: erősebb hardver, nagyobb felbontású kijelző és jobb szoftveres tulajdonságok jellemzik.
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kódolás Qwen3-mal saját gépen, Cline AI-alapú autonóm kódolási ágenssel
- Milyen légkondit a lakásba?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Samsung LCD és LED TV-k
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB 6GB RAM Dual Sim Független ajándék üvegfólia és tok
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest