Hirdetés
-
Mobilarena
JB 624MB rammal, az orosz rom felrakása nélkül: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wa2x_
veterán
válasz SzutyokMatyi #2507 üzenetére
A SD <-> belső tárhely cserére csak rootolás után van lehetőség sajna, erre valszeg nem is lesz megoldás.
[ Szerkesztve ]
..: Old Honda's never die - they just get faster :..
-
feco88
tag
válasz SzutyokMatyi #2544 üzenetére
Nalam eddog azt csinalta ha fent volt egesz este a tolton akkor ha levettem rola kb negyed ora elteltevel 20-25%-ot esik a toltottseg. Estere teljesen lemerul. Az esti frissites utan rajta hagytam, reggel 6kor vettem le, most 96% a toltottseg es tul vagyok kb 25 perc beszelgetesen. Eddig ugy nez ki nekem megerte feltenni.
[ Szerkesztve ]
-
válasz SzutyokMatyi #3414 üzenetére
Szerintem nem fogja jelezni a hivatalosat.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
quailstorm
nagyúr
válasz SzutyokMatyi #4682 üzenetére
Csak az MB4 telepítésekor.
(#4683) mr.tamasbiro: 3000%, nem egy kategória, nem egy évjárat. Lehetetlen összehasonlítani. Talán a kamera ami kb maradt a szinten, egyébként óriási ugrás. -
tolvaj!
őstag
-
GEPESZ66
veterán
válasz SzutyokMatyi #5278 üzenetére
Azt nem értem, hogy valakinél problémamentes az angol, másoknál pedig bugos?!
Először mindenféle egyéb alkalmazás telepítése nélkül kellene megnézni, gondolom én.
Szerintetek a szervízben is ugyan így, Odin-al rakják fel a ROM-okat, ahogy leírtátok? -
tolvaj!
őstag
-
tolvaj!
őstag
válasz SzutyokMatyi #6279 üzenetére
Mindig jöhet egy fejlettebb.
Pribi
Nem ugyanaz. Az orosznak fejlettebb a kernele.Tedd rá neki az oroszt, minden mókolás nélkül, csak ereszd rá Odinnal a telefonjára. Factory reset sem kell és így legalább megmaradnak a dolgai is.
[ Szerkesztve ]
Ha aki mer az nyer, akkor aki merít az nyerít?
-
quailstorm
nagyúr
válasz SzutyokMatyi #6357 üzenetére
Mi haverral sose csináltunk ilyet. JB frissít, root, csere. Aztán megy rendesen.
-
zaurac
tag
válasz SzutyokMatyi #8615 üzenetére
Ezt a kamera bugot nálam az összes JB ( MC8,MF1,MG2,MH1) produkálta,pláne pár hét után...bár 3 hétnél tovább talán egy stock ROM sem bírta...
-
bad-Mc2
tag
válasz SzutyokMatyi #9997 üzenetére
Hali!
Hard reset mikor 8mp-ig nyomod a Power gombot majd elengeded és ujraindul a telefon.. Sztem Factory resetre gondolsz.. Belépsz recoverybe és ott wipe data/factory reset.. Előtte-utánna is tolj egyet!ugy a biztos.. Előtte,hogy tiszta cuccra tedd az uj romot,utánna meg azért hogy tiszta lappal induljon az uj rendszer.. ártani nem ártassz vele max dupla "munka" de nem egy hosszu idő és ugy lesz a tuti..
Ronin: Nekem a dupla szóközre kiteszi a pontot..de a többi nem működik.. Fura azért,hogy van akinél megy.. Vagy a swipe az ASK-ban működik? Vagy az alap AOSP billentyűzetben? Ez még most sem teljesen tiszta.. Mert ha az ask-ban akkor az még jó hogy működik de ha az alap beépítettel is megy akkor azt nem értem hogy miért.. Na h,azthiszem ezt jól megbonyolítottam...New Galaxy Note 9 user
-
Clay
senior tag
válasz SzutyokMatyi #9997 üzenetére
Nekem magától frissített, nem csináltam semmiféle reset-et, jó lett...
A processzorok füsttel működnek.Ha kijön belőlük a füst,nem működnek tovább!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest