- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
JB 624MB rammal, az orosz rom felrakása nélkül: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
tolvaj!
őstag
válasz
JoolsNOS #5697 üzenetére
akkor mehet rá a downgrade ha csak sima ace2 a P- az az NFC- s verzió. itt ha szoftos téglát csinálsz belőle akkor a viking istent kell használnod, nem a görögöt (odin). az app2sd nem tudom hogy hogy működik, de olyan sejtésem van, hogy root kell neki. amúgy letöltöd az orosz romot ami a downgradeben benne van, ahhoz van pit file. odinba betallózol mindent a helyére, rácsatlakoztatod a telefont odin módban ( tel ki, hang le+home+power figyelmeztetés->hang fel) a gépre. repartition, f reset meg a harmadik kipipálva odin felismerte a telót akkor start. ja igen TELEPÍTS MINDEN DRIVERT ELÖTTE!
-
JoolsNOS
veterán
Ja és még két kérdés: itt ha esetleg tégla lesz a telóból akkor olyan könnyű visszaállítani mint sonyéknál: SEUS aztán rajt is van a legújabb szoft. Vagy itt jobban kell vigyázni, mert nem ilyen egyszerű?
2: az sd kártyára install megy root nélkül is? Vagy ahhoz is már kell mindenképp?
-
GEPESZ66
veterán
válasz
quailstorm #5694 üzenetére
Akkor használtan, gondolom!
-
quailstorm
nagyúr
válasz
JoolsNOS #5691 üzenetére
Root az van JellyBeanre is, összefoglalóban megtalálod. Én még csak a Portugálig vittem el a cuccot. Neked milyen Ace2-őd van? Sima vagy i8160P?
Mert P-sre nehogy ráengedd a GingerBreadet a leírás alapján, ahhoz külön kell lekapni samfirmware-ről, egyébként a leírás tökéletes. -
JoolsNOS
veterán
Sziasztok! Megvettem tegnap a telót. Független és JB van rajta. Namost nekem egy rootolt GB kéne. Az első hszben leírt dpwngrade mehet? Mert ott valami nem hivatalos JBről van leírás. köszi
-
AndrewTdi
addikt
Sziasztok srácok!
Samfirmwarerről szeretném feltenni a legújabb Nordic Countries OXXLL2-t Odinnal.
PDA-ba tallózom be I8160XXLL2_I8160OXXLL2_NEE.zip-et, ugye?
Adatok (telszámok, képek, videók, programok) megmaradnak? verziószám ugyanaz (2.3.6) -
Emi1986
tag
-
hotibi
aktív tag
válasz
rootkiller #5682 üzenetére
nekem is volt ilyen gondom de nem ace 2 vel hanem sima kistesó ace val. volt szervízben..semmit nem segített sajna a szervizelés. Feltettem mindent egy lapra..megszabadítottam a telót a függőségi problémától. azóta is használják itt a családban hibátlanul
-
Zol91
csendes tag
Nekem az csinálja néha hogy mikor hívok valakit akkor lenémitja a telefont. S csak az ujraindulas hozzá helyre miért?
-
Wa2x_
veterán
válasz
Igen garanciát veszítesz vele, és a németet tedd, ha tenni akarsz JB-t rá. De szervizeltesd először is, mivel ez nem normális dolog!
-
Stepo
aktív tag
válasz
Ha jól emlékszek,akkor volt márt itt valakinek ilyen problémája és ha jól tudom szervizben javították neki
Majd a többiek megerősítenek/megcáfolnak -
rootkiller
őstag
Egyik barátom vett egy ilyen telefont a telenornál, és jelenleg az a problémája, hogy bármilyen kártyát belerak, azt írja ki, hogy nincs benne SIM. 2.3.6 van rajta, mindjárt az első gondolat az volt, hogy rá kéne rakni egy 4.1.2-t, viszont nem tudom hogy ez garanciavesztéssel jár-e. Ha segítene, akkor melyiket kéne rátenni? Sammobile-n van német, UK, török, kínai meg szolgáltatós portugál ROM. Én a némettel szimpatizálnék. Lécci segítsetek! Köszi!
-
GEPESZ66
veterán
Valaki egyszer írta, a magyar JB-re lehet, hogy szeptemberig is várni kell. Nem tudom, hogy honnan szedte. Nemzetközi fórumokon lehet-e olvasni valamit, hogy mi várható?
-
Draken
őstag
sziasztok!
adott a családban egy ace 2 telefon, amivel most történt egy kisebb problem! a telefonról hívást lehet fogadni, de kimenő már nem működik, ha telefonkönyvből próbálok hívni, ha beütöm a számot ugyanaz a jelenség fogad, fehér képernyő 1 másodpercre és visszalép. Mi a teendő? Köszi előre is!
-
Emi1986
tag
Szia!
Köszönöm a gyors választ. Akkor ezek szerint a programon belül tudom ugyan úgy mint a mostani telónál "unroot"-olni a készüléket. Ez így rendben is van, de akkor ennek nem marad nyoma. Nem hagy maga után valamit a telón?
Illetve a countert sem piszkálja ezek szerint.Várok majd valakire, hogy a nsnd backupot hogyan tudom megcsinálni. Ennél a készüléknél a függetlenítés is egyszerű? Ha akarom akár a vodás, t-s vagy tlenor-os rendszert is fel tudom tenni és akkor csak azt a kártyát fogadja el?
Üdv: T
-
gladius86
csendes tag
Azért nálam előjönnek ilyenek JB alatt, hogy kb. megnyitok akár egy böngészőt, és ha kilépek belőle, akkor azt látom, hogy újraindul a launcher, mert annyi memória nem maradt, hogy az fusson a háttérben, vagy nem tudom... Ez így tényleg nem okés számomra, lassan megy vissza a GB.
Nyilván stabil a rendszer, csak valahogy tényleg nem pörög rendesen. Persze GB-nél is van, hogy néha megdöccen vagy akár le is fagy, de hát azért az nem mindennapos. -
Stepo
aktív tag
Picit pontosítok/egyszerűsítek:Ha felraksz egy Pit -es leak-et(MB2/MB4) és arra rakod a JB-t:ez az 1. verzió
Ha egyenesen Gb-re rakod a JB-t:ez a 2. verzióA téglásításra mindig van egy pici esély,de általában csak soft brick lesz belőle,amit Odinnal helyre lehet hozni.
''New update tomorrow morning. Everything is fixed. Possible video hardware acceleration (OMX) within 1-2 weeks.''
Mindent kijavítottak az új verziójú CM-ben a videófelvevőn kívül,amit talán 1-2 héten belül javítanak(holnap jön a frissítés) -
Clay
senior tag
Akor ha jól értettem
1. GB -> Pit-es (portugál v.angol)JB -> német JB = téglásítás kb 1 embernél volt ez.
2. GB -> angol JB -> német JB = minden OK ?
Az első verzióval több az elérhető RAM, de instabil, a második verzióval viszont lényegesen stabilabb a rendszer.
-
Stepo
aktív tag
válasz
Emi1986 #5660 üzenetére
Szia!
Unroot:megnyitod a SuperSU-t, Beállítások-teljes Unroot.
Ha mindent úgy csinálsz ahogy le van írva,akkor szinte kizárt a téglásítás.Nem szabad ész nélkül kapkodni és akkor nem lesznek gondok.
Nand backup-ot még nem csináltam.Majd jön valaki aki ért ahhoz is.(#5659) Bibby : Akkor ajánlott a Pit-es Gb felrakása és utána a német JB
-
Emi1986
tag
Sziasztok!
Üdv mindenkinek. Nemrég cseréltem le hőn szeretett Defym-et egy Ace 2 -re. A régi telóval mindent jó főzött romot kipróbáltam, amit jónak láttam, viszont samsung vonalon nincsen tapasztalatom.
Először is érdeklődnék, hogy a nand backupot hogyan tudom lefuttatni?
Root-ról van jó kis útmutató, de unroot-ról nem esik szó. Arról tud nekem valaki valami leírást, vagy step by step linket ahol ezt megtalálható?Mire kell figyelni, hogy ne téglázzam ki a telót?
ÜDv: T
-
JoolsNOS
veterán
Köszönöm mindenkinek a teszteket
Szerintem ez a telefon lesz a befutó. -
baitsee23
őstag
Ha már tesztek, kinek mit mutatnak az Antutu, Antutu 3D, Quadrant 2.0 benchmarkok?
-
Ó de marha vagyok, még oda is van írva, hogy power gomb kell.
-
Köszönöm a segítséget mindenkinek!
Viszont tök gáz, hogy a német rom felrakása után, nem működik a recoveryben a home gomb, így nem tudom rootolni...
Ez valami bug?
-
Szerintetek tegyem vissza a GB-t a német rom előtt vagy mehet az MB4-re?
-
Stepo
aktív tag
-
Wa2x_
veterán
Sziasztok srácok!
Mik a fejlemények, most akkor az UK-ra mehet rá a német vagy az téglásít?
-
Nenamark2
GT-P3100 gyári 4.1.2 - 36.2 FPS
GT-i8160 leak MB4 4.1.2 624MB ram - 32.6 FPS -
asdf_
veterán
Telenoros GB 31.5 fps
-
JoolsNOS
veterán
Sziasztok! Valaki futtatna nekem egy nenamark 2-t. Ha lehet több eredményt is várok: 1 stock romosat, és egy buheráltat. köszi
-
szabonagyur
félisten
Amúgy ez csak engem idegesít, hogy a JB alatt a beépített szmájlik, pontosan a két szív jel tökre más mint a GB alatt és így ha JB-s samumról írok egy GB-s minire ott csak kérdőjelek jelennek meg? Ez elég gáz, hogy gyártón belül ekkora inkompatibilitás jelenik meg... Miért nem lehet egységessé tenni valamit :S
-
tolvaj!
őstag
válasz
gladius86 #5624 üzenetére
az optimalizálás szerintem sem lett egy erős oldala a rendszernek, ha már csak az akku használatot nézed... én ha nem játszok nem b@sztatom, csak tényleg telefonálok vele amikor kell akkor produkáltam vele 2,5 napot de a net ( wifi/3g) és a szinkron be volt kapcsolva.kapcsold ki a szinkront. a netet csak akkor ha nem kell. hátha elketyeg 3 napot is.
-
gladius86
csendes tag
válasz
tolvaj! #5623 üzenetére
Ez nem hangzik valami biztatóan
. De azért átlag használat mellett egy napot elmegy? Mert mostanában szükségem lesz rá, és nem nagyon leszek napközben 220 környékén. Szóval ha nem bír ki egy napot sem, akkor lehet megy vissza rá a GB, bármennyire is tetszik az új rendszer...
Meg amúgy nekem még mindig megvan az az érzésem, hogy tényleg nagyon jó a JB, programok is egyre jobban jönnek már ki erre a rendszerre, de egyszerűen minden előnyével együttvéve nálam még mindig nincs meg az az érzés, hogy milyen folyamatosan megy a rendszer, mint GB alatt.. Bár lehet ezzel csak én vagyok így. Meg nyilván nincs korrektül optimalizálva erre a telóra, mert láttam már döccenőmentes JB-t más telón.
-
gladius86
csendes tag
Sziasztok,
felraktam én is a német JB-t. Eddig nincs vele gond, jobbnak tűnik az angolnál. Csináltam egy gyári visszaállítást, utána felraktam a használt progikat, eddig nem döcög. Akku időre kíváncsi leszek, ez is hasonlóan muzsikál, mint az angol? Tehát használat közben eszik rendesen? Tudom melyik telefon nem, de GB alatt azért megszoktam, hogy használom elég rendesen napközben, de azért estig bírja szuflával. Remélem azért egy napot ez is kibír. (Email, whatsapp, net, ilyesmikre használom, játék csak ritkán meg töltőközelben)
-
hotibi
aktív tag
üdv német független JB flash ben kérnék kis noszgatást.
I8160XXMF1_I8160OXXMF1_DBT ez kell nekem ?
kicsomagolva
I8160XXMF1_I8160OXXMF1_HOME.tar.md5 (.md5 is kell?)
amit betallózok odinba PDA hoz (Odin3-v1.87) Auto reboot (pipa) F. reset time (pipa)
telcsin gyári reset akksi feltöltve.ezek után odin start és megvan német független JB?
köszi -
szabonagyur
félisten
Tegnap úgy látszik elszóltam magam... ma éjszaka minden használat nélkül csonttá fagyott a telefon, semmilyen gombra nem reagált csak az aksi kivétel segített. Miután visszakapcsoltam megint elkezdte a tegnap frissítéseket felrakni :/
-
tolvaj!
őstag
válasz
quailstorm #5615 üzenetére
-
hotibi
aktív tag
válasz
quailstorm #5615 üzenetére
köszi
-
hotibi
aktív tag
sry. ha már volt kérdés. német JB független tartalmaz magyar nyelvet?
-
borbas666
aktív tag
válasz
baitsee23 #5606 üzenetére
Lehet, ha előbb felrakod mb2/mb4-et aztán arra rakod a német romot. (javítsatok ki ha tévedek)
Én egyből GB-re tettem, de nekem nem hiányzik az a plusz RAM. Volt már róla szó, hogy nem éppen jó az, ha a rendszertől elveszi a RAM-ot. Ezért is lehettek gondok a stabilitással még az előző ROM-okon. -
baitsee23
őstag
Srácok!
Nem lehet valahogy ötvözni a német ROM stabilitását, és a portugál nagy RAM-ját?! -
Peat;)
veterán
válasz
JoolsNOS #5597 üzenetére
Ha neked megfelelő és nem szeretnél előrelépni semmi gond nincs vele. Csak pl már alapprogramok mint gmail-nél is vannak el nem érhető opciók. Leginkább egyébként a játékoknál okoz gondot a régi rendszer, de ez a telefon arra úgysem alkalmas ha nem mókolod meg. Szerintem vannak a piacon kevésbé kényelmetlen telefonok is.
-
asdf_
veterán
A random felpattanó wifit (nem a nyílt wifit!) találtam ablak megvan még a németben is?
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Galaxy Ace utódja szinte minden téren javult: erősebb hardver, nagyobb felbontású kijelző és jobb szoftveres tulajdonságok jellemzik.
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- BIOS frissítés
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- Elektromos autók - motorok
- E-roller topik
- Megújul a Netflix tévés appja
- Autós topik
- Filmvilág
- További aktív témák...
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB 6GB RAM Dual Sim Független ajándék üvegfólia és tok
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB WD Black SN750 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Huawei Watch GT2, 1 Év Garanciával
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest