- Milyen okostelefont vegyek?
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Motorola Moto G72 - a titkos favorit
- Mobil flották
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Fontos fejlesztéssel érkezik a Galaxy A17 5G
Új hozzászólás Aktív témák
-
cserhatisand
tag
Az én véleményem, hogy most indokolatlanul van lehúzva kicsit ez a telefon. 130 ezer körüli összegért, 2 év gyári garival kevés ilyen minőségi telefont tudnék most felsorolni. Az meg hogy az s7 erősebb, stb az a gyakorlatban nem is érezhető szinte. Én egy dualsimes A8-at használok 2 hete és szerintem majdhogynem tökéletes. Nem érzem abszolút nehéznek sem. Ha veszek egy új telefont és használom pár hónapig, akkor persze hogy nem fogom tudni eladni annyiért, amennyiért vettem. Én is szeretem cserélgetni a telefonokat, de most egyenlőre meg sem fordul a fejemben, hogy eladjam, mert nem tudok jobbat ennyi pénzért.
-
cserhatisand
tag
Teljesen egyet értek veled. Ez a telefon egy rettenetesen eltalált kis kütyü, akár csak az elődei és abszolút vállalhatók a fotói is. Per pillanat nem volt jobb vétel ebben a kategóriában. Nem is okozott csalódást, akárcsak az elődei sem. Nekem nagyon bejön ez az A széria. Aki gondolkodik még rajta, annak azt üzenem, hogy ne gondolkodjon sokáig, mert sok öröme lesz benne.
-
cserhatisand
tag
Na az első nap után 5óra 29 perc kijelzőidőnél tartok és még van 28százalék. Nem lesz rossz az akku. AOD végig bekapcsolva, közepes fényerőn. Alaptalan volt a félelmem az akksival kapcsolatban.
-
cserhatisand
tag
válasz
jeffreybboy #595 üzenetére
Na meg van végre. Édes jó istenem. Mivel dual simes és én a második sim foglalatba tettem a simkártyám, ezért semmit nem engedett. Most átraktam az egyesbe, most már minden jó. Már az idegrendszerem kezdte felmondani a szolgálatot. Köszönöm a segítséget!
-
cserhatisand
tag
válasz
jeffreybboy #593 üzenetére
Egyszerűen hiába megyek rá a csengőhang választásra és hiába okézom le, akkor sem állít be semmit. Pfffffff. Már nem látok az idegtől. Ennyire béna lennék??
-
cserhatisand
tag
Na most fakad el az epém rögtön. Áruljátok már el legyetek kedvesek, hogy, hogy a bánatba állítok be csengőhangot, mert kezdem úgy felba.... magam..Már nem látok az idegtől. Reggel óta ezzel kínlódok. Köszönöm a segítséget.
-
cserhatisand
tag
-
cserhatisand
tag
Lényegesen jobb a 4giga ram, mint a Xiaomiban a 3. Megnyitottam, 6, 7 alkalmazást és simán ment, visszatöltötte, nem lassult. Ezzel gond nem lesz. A testreszabás és beállítás tipikus Samsung, nekem nem szokatlan. Az akkuidőt még nem tapasztaltam ki, de nem várok tőle nagy durranást. 55 százaléknál csomagoltam ki, azóta állítgatom, lakom be. Most a kijelzőidő 2 óra 5 perc és 20 százalékon van. Dehát ez majd még változik. Bírja ki reggel 6-tól este 10-ig sok nyomkodással és én már elégedett leszek.
-
cserhatisand
tag
Na megjött nekem is a telefon. Egy kicsit furcsa a Redmi Note 4 után, hogy jóval kisebb a teló. Viszont elvileg meg minimálisan nagyobb a kijelző. Abszolút úgy hat, mintha a Note 4 lenne a nagyobb. Amúgy kb ugyan az, mint a tavalyi A5.
-
cserhatisand
tag
válasz
Zsoltinho24 #561 üzenetére
Köszönöm a válaszod. Akkor megnyugodtam, mert ez az egy félelmem volt a telefonnal kapcsolatban. A tavalyi A5-nek igen csak jó volt az akkuideje annak ellenére, hogy csak 3000-es volt.
-
cserhatisand
tag
válasz
Zsoltinho24 #559 üzenetére
Az akkuidő hogy alakul a tavalyi A5-höz képest?
-
cserhatisand
tag
Na voltam ma és megtapogattam rendesen. Sajnos csak arany volt, a feketét meg kellett rendelni. Talán szerdán, vagy csütörtökön meg jön. Arany színben nekem teljesen a 2016-os A5-re hasonlít.
-
cserhatisand
tag
Nagyon kíváncsi vagyok rá élőben, mert még nem fogtam. Biztos nagyon egyben van és jó telefon, csak az a fránya akku. Holnap megnézem és ahogy ismerem magam, meg is veszem.
-
cserhatisand
tag
Azt hiszem, hogy jövőhéten én is veszek egy A8-at. Volt 2017-es A5-öm és 2016-os is. Ezt sem tudom kihagyni. Remélem az akkuja jól bírja. Én személy szerint nagyon szerettem a tavalyi és a tavaly elottit is. Reméljük, hogy ezt is legalább annyira fogom.
-
cserhatisand
tag
Sziasztok. Akinek A8 van, azoktól kérdezném, hogy az akku hogy bírja? Képernyõidõ és stb. Nekem volt 2017-es A5 és annak ellenére, hogy "csak" 3000+es akksija volt, egész jó kis képernyõ idõket ki lehetett hozni belöle. Most egy Redmi Note 4-et használok. Ha legalább meg tudná közelíteni az akksi idejét, akkor vennék én is egy A8-at. Válaszokat elõre köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged