Hirdetés
- Feldagadhat a Pixel 7a aksija, fizet vagy cserél a Google
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
thboxx
aktív tag
Persze, hogy jobb. Én régóta csak ezt használom. Gondolj bele hány mozdulat elővenni a tasiból a kártyatárcát, előbányászni a kártyát, fizetni majd ugyanez a műveletsor vissza. Telefon meg elő a zsebből, ujjal felold, fizet, lezár zsebrevág. Ja és a kegtöbb terminálnál nem kér pinkódot, mivel az ujjaddal igazoltad magad. Kevesebb macera...
-
kokokka
addikt
Igazából a belenagyitás miatt jobb a 64-es. Igaz, hogy úgy már nem igazán szép, de azért lehet rajta olyat látni amit a 16-oson nem. Normál méretben nézve illetve A4-esre nyomtatva semmi különbség nincs köztük. Tapasztalatból írom, mert nyomtattam már színes lézerrel belőlük.
-
mrThomi
addikt
Ez teljes mértekben igaz. Az elmúlt pár napban nagyon sokat próbalgattam, és volt hogy hajszálérintésre is oldott az A71. Viszont... én most egy Oppo Reno 2 leolvasojához hasonlítom,mert közbe megérkezett, és ég és föld a különbség a oneplus allmárkája javára. Egyszerűen a hatékonyság, és annak érzékelése jóval jobb az oppo javára. Szerintem csak szoftveres baki lehet amire még a Samsung nem jött rá, mert ekkora különbség nem lehet. Mert kérdezem, akkor miért old a Samu erzékelője is sokszor hajszálerintésre...sokszor pedig 4x-5x odanyomva erősen se tudja milyen ujj érintődik oda ?
-
mrThomi
addikt
szerintem olyan sokakat nem érint hogy elmennek egy másik országba, telót vesznek, aztán hazamennek és nincs volte hívásuk mert csak az adott ország csc kódja elérhetó csak a romon. Átmeneti telónak vettem magyarba, de lehet megtartom hosszabb ideig itt luxemburgba. Így viszont kicsit bosszant és a végére akarok járni. Nem tudom már mit csináljak hogy működjön...
-
djoei
tag
Szia én most adtam el igazából nem nagyon volt negatívum(xiaomi mi9se,mi9t pro,huawei p30,s10+)ezek voltak előtte.Ami nagyon jó az a kézreáló kialakítása a méretéhez képest,meg a rendszera mia2 bughalmaz ehhez képest meglátod majd.Kamera is bőven jó néha jobb volt az s10+nál.Semmiben nem kimagasló inkább összességében jó.Ára is már jó.Én ajánlom.
-
kreg
aktív tag
Üdv! Másfél hete van A71-em. Galaxy A50-ről váltottam, így ahhoz tudom hasonlítani. Alapvetően pozitivak a tapasztalataim, az akksi nagyjából másfél napot bír, mobilnet nélkül többet is. (ahol nem elég jó a hálózati lefedettség, ez is jobban merül). A rendszer az android 10-el szépen pörög, jó sok cucc van nálam telepítve, de laggot nyomokban sem tapasztaltam, van jó pár új funkció is, pl az Edge panel ami szerintem kifejezetten hasznos. A kamera miatt váltottam főleg, az egyértelműen köröket ver az A50-re (bár az sem volt rossz). Nagyon sok képet eddig még nem volt időm csinálni, de amit igen, azok jok lettek. (végre egy Samsung ami elsőre eltalalja a fehéregyensúlyt...).
Összességében nekem megérte, lehet hogy A70-ről nem érdemes váltani ennyiért, de a 40-es,50-esről igen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Persze hogy elég, ha önmagában nézzük. Ha viszont az elődmodellt használjuk referenciaként, akkor már nem biztos.
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Renault, Dacia topik
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- Eredeti játékok OFF topik
- Hardcore café
- Feldagadhat a Pixel 7a aksija, fizet vagy cserél a Google
- Gitáros topic
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 15 Plus 2.5 év gyártói garancia, 100% akku, doboz+számla!
- Karcmentes, független, Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB /8GB RAM/ Onyx Grey
- iPhone 14 Plus 256GB Éjfekete független - 88% akku
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független 2025.09.22. Apple jótállás
- Nincs még weboldala, vagy szeretne újabbat? 50.000-ért teljes oldalt kap
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest