- Milyen okostelefont vegyek?
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Yettel topik
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Elérhető az alvási apnoe funkció a magyar Samsung órákon
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrThomi
addikt
Sziasztok, tud valaki segíteni ? Gyári rom felrakása ügyében írok. Problémám a következő: A telefont magyarba vettem a médiába, viszont kint élek Luxemburgba. Samsung Phone infot appot letöltve láttam hogy xeh rom van rajta és a csc kódok közül is csak az elérhető. Logikus is mert otthon vettem viszont korábban volt egy note 10+om, ott az összes eu-s ország kódja benne voltak. LEtöltöttem a sammobile.com-ról a legfrissebb Lux-os romot, majd odinnal felraktam, gondolván hogy utánna átvált, de nem így lett. Ugyan az minden. A volte hívások miatt raktam fel mert ahhoz kell az aktív lux csc kód, de az is még mindig xeh. A rom felrakása után pedig sötét módban, a menübe lefelé görgetve kicsit kékesen szellemképes. Elcsesztem volna valamit ? Az usb hibakeresést nem engedélyeztem előre de azt hiszem ez nem volt előírás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Használt és ÚJ Gamer Monitor Felvásárlás Gyors és Korrekt Ügyintézés!
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged