- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Firmware letöltése
XEH (független) - 2023-02-01 (Frissítés: 2024-05-27) [Android 11]
TMH (Telekom) - 2023-02-01 (Frissítés: 2024-05-27) [Android 11]
Felhasználók fotói az A70-nel
Galéria
Új hozzászólás Aktív témák
-
samujózsi
senior tag
Miért? Nem értem az ilyen dühödt, agresszív hozzáállást. Másik topic-ból kitiltottak, mert le mertem írni, hogy ez már fétis imádat kategória. Miért ne lehetne valakinek rossz véleménye egy adott árucikkről? Miért kéne visszavinnie? Nekem sem tetszik, nagyon ócskának tartom, pláne ennyiért, de mit csinálhatnék? Nincs keret még egyre és a mostani kínálatból csak rosszabbra számíthatok ebben az árkategóriában.
A melegedés nem nonszensz. Szerencséd volt, hogy nem futottál össze olyan programmal, amitől forró lesz. Nekem időnként (nem mindig és fogalmam sincs, mikor) a Kingdom Rush fel szokta melegíteni egy bizonyos ponton. A Huawei health és vagy a Strava szintén. Utóbbi persze nem öt perc után, hanem több órás bicikli túra során, bekapcsolt gps+bluetooth mellett. De volt már, hogy a chrome böngészőt kellett hasonló okból lelőni, mert valami js kód végtelen ciklusban pörgött benne. Stb.
Arról nem beszélek, hogy itt minimum két embert hazugozol le, miközben te nem láttad azt, amit mi igen. Simán el tudom képzelni az akadozást is. Nekem egy időben egy motoros játék (is) szaggatott picit. Sokan észre sem vennék. Engem zavart.
-
samujózsi
senior tag
Mi benne a nonszensz? Amit láttam tőle, az nagyjából megegyezik a sajàt tapasztalataimmal. Akadozásnak sok oka lehet, akár még az a hiperintelligens energiagazdálkodást beállító szoftver is - még1x mondom: akár...
Vagy még ezer más dolog, ami neked meg a userek 99%-ának nem.jön elő, de ott az 1%, akiknek mindenféle hülyeségeket csinál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest