- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
zitrone88
aktív tag
Nálam viszont semmi gond az AOD-el, értesítések ott vannak, 2mp-nél többet nem kell várnom a megjelenésre, most játék alatt próbáltam ki, hogy nem léptem ki, csak lezártam, úgyis jó.. Utálom egyébként, hogy minden telefon, minden márka, minden frissítésénél parázni kell, hogy na, most mi fog hiányozni, mit csesztek el benne, stb... Lenne inkább minden árkategóriában minden márkának egy oda passzoló, kategóriának megfelelően fullos telefonja, nem kéne harmincfélére optimalizálni... meg nem kéne hetekig nézegetni, melyiket vedd meg... Nagyon elkorcsosult ez a piac, az android hajnalán is jobb telefonok voltak szoftver stabilitás tekintetében, ami vicc. Nem tudtak ennyi mindent, de amit papíron tudtak, azt gyakorlatban is tudták, nem kellett érte könyörögni.. Most már maguk sem tudják követni szerintem, milyen telefonhoz milyen funkciókat adtak eredetileg... És, ha én a "Többlet erő" funkció miatt vettem meg anno a telefont? Miért van pofájuk elvenni? Vagy anno a Xiaomi Mi A1 (fujjj de rühelltem azt a telefont), fasza kis erősítő volt benne, jó nagyot szólt jackdugón keresztül, aztán a kövi frissítéssel ezt elvették, lehalkították. És, ha én azért vettem meg? Világi bunkóság az ilyen. Na bocs, befejeztem a rinyaregényt
-
zitrone88
aktív tag
én pont ezért (bár azt hittem, csak paranoia részemről, de akkor nem) nem szoktam biztonsági másolatot sem csinálni (csak fájlok gépre, ami kellhet, telefonszámok, sms-ek, stb, de pl még az sms-eket is csak akkor állítom vissza, ha keresnem kell a régiek közt), a lehető legtisztábban kezdem.. mindig van valami sz.rság
de ez nem csak samsung sajátosság, és nem csak telefon...
-
-
zitrone88
aktív tag
Jesszus
köszi! Tényleg baromi logikus ott :D
Az AOD-dal nekem nincs gond, legalábbis nem 10 mp, 1-2 azért van, mire megjelenik, bár én nem úgy használom, hanem csak érintésre jelenjen meg.. esetleg próbáld meg, hogy a nem gyári appokat egyesével letörlöd, vagy nem tudom..
-
zitrone88
aktív tag
Nekem eddig semmi problémám vele, teszi a dolgát szépen, én már odin firmware update után rányomta a factory resetet, tiszta lappal szeretek indulni, biztonsági mentést is csak amiből muszáj. Annyit vettem észre, hogy egy játék alatt nem csinál semmit a vissza gombra (illetve nem gomb, mert az a lentről felhúzós téma, de ja... csak az alatt a játék alatt..
)
-
zitrone88
aktív tag
-
zitrone88
aktív tag
Köszi a sok infót, ha jön még, akkor szívesen olvasom, ebből egyelőre a lassú aod riasztó max. Bár mivel én még android 8-cal használom, aod nélkül (mert ugye ott még fixen be volt kapcsolva, nincs érintéses funkció), így végülis később is megélnék nélküle (de nem akarok, ha már...)
Azt meg tudnád nekem nézni, hogy telefonáláskor van e a lassan vesszőparipámnak tartott '"Többlet erő" funkció? Amikor felerősíti a hangszóró hangerejét, hogy jobban halljam a másik félt a max hangerőnél. 9-ben nem volt, azért tettem vissza a 8-at anno.. Nem annyira szeretnék nélküle létezni, annyira sokan beszélnek dobozból és kaputelefonról, hogy baromi hasznos kis funkció
-
vizslakutya
senior tag
Sajnos nekem ez nem jött be,lelassult a telefon,a lezárt állapotból ha kinyitom nincs adatforgalom sem wifin sem hálózaton.repülőre kell tennem és onnan vissza,akkor működik. Tegnap reggel nyolctól este tízig teljesen szokványos használattal totál lemerült. Ez még sosem fordult elő,max 20-25% ig ment le. Beragadva nem volt semmi,biztonsági vizsgálat szerint tiszta a rendszer.
-
swordoc
tag
Oké, megvan a hiba forrása, oka, megoldás nincs. A telefon "ne zavarjanak" állapotban egy bughalmaz, összeomlik bármelyik böngésző egy youtube videótól (júliusi patch), illetve legalább a pie frissítés óta "ne zavarjanak" módba váltás után a zseblámpa nem kapcsol be ("ne zavarjanak" ki/be kapcs segít).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Kártyafüggetlen / 12/1024GB
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest