- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Apple Watch
- Légies iPhone halvány színei
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
swordoc
tag
válasz
kisborda #331 üzenetére
Hazavágta az AOD órát, arról nem beszélve, hogy nem látom az értesítéseket sem, ha nem állandó megjelenésre van állítva. Vannak kisebb dolgok, amik hiányoznak 9-en, de túl fogom élni. (gmail sötét mód, a fényképszerkesztő egy picit jobb lett, kb ennyi, a többi "újdonság" nem hagyott mély nyomot)
Ja és végre újra van 3x3-as quick settings panelem :)
Ilyet én még nem mondtam új android verzióra, de ezt nem javaslom telepíteni (Maximum ha eleve azzal jön új telefon elég erős vassal hozzá) -
zitrone88
aktív tag
válasz
kisborda #331 üzenetére
Én egész vígan használom azóta is a 10-et, nem tapasztalok ilyen gondokat (vagy nem érintenek). Nekem még mindig csak a 8-ból hiányzik feature, hogy telefonálás közben a max fölé lehet hangosítani a "többlet erő" funkcióval.. Azt nem értem egyszerűen, miért kellett kivenni, baromi hasznos, annyian beszélnek még szutyok vezetékes kagylós szarokba, nem lehet érteni, amit motyorognak szerencsétlenek... (Cégesnek is ezt használom, és azért találkozok supportosokkal meg mittudomén, akik mintha egy dobozból beszélnének... nem beszélve a xiaomi telefonokat, amik kb ugyanezt a minőséget képviselik pár hónapos koruktól fogva.... ésatöbbikínaiszutyok..)
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A71 Olcsón, megbízható állapotban 28.000 Ft (fix ár)
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/512GB, Titanium silver
- Eladó HONOR 400 5G okostelefon 256 GB / 8 GB, Fekete alig használt, magyar garanciás
- Samsung Galaxy S24Fe 128Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest