- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- One mobilszolgáltatások
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vyndree
őstag
válasz
vizslakutya #349 üzenetére
Nekem az utódja három éves, de mindig viszem magammal mind a két telefont, igaz az A6+ -t nem szoktam elővenni. OkosTV-re, TVGO-ra (ha úton vagyok: foci és F1), Android Carplay-re (autóba a navigációt a kijelzőre tükrözni) kiváló, de drónozni is azzal szoktam. Ha véletlen hívnának, akkor nem zavar be és a célnak megfelel, stabil kis készülék.
Sajnálnám eladni, annyi minden van rajta és nem adnak már pénzt érte, nekem viszont nagyon hasznos és sokszor ki tudja váltani az S20-am. Hamarosan ez is csereérett lesz, lehet akkor bekerül majd a fiókba, az 5G hiánya miatt már nem állja meg a helyét wifi routernek. -
Vyndree
őstag
válasz
vizslakutya #347 üzenetére
Nekem még megvan napi használatban második telefonnak, hibátlan. Májusban lesz 5 éve nálam. Akkuja ugyanannyit bír mint mikor megvettem, most egy korlátlan SIM van benne és biztosít wifin mobilnetet ha utazunk valamerre, illetve a kameráját szoktam még használni timelapse felvételekre.
-
Raiu
tag
válasz
vizslakutya #345 üzenetére
Az jó, de én lecseréltem a telefont. Nem bírta azokat a programokat, amiket használok...
-
kisborda
tag
válasz
vizslakutya #343 üzenetére
Pár napja már nekem is ott figyel az értesítés. Egy ideje vártam is, mikor jön új frissítés.
-
swordoc
tag
válasz
vizslakutya #293 üzenetére
Gondolom azóta se csináltál resetet, hadd menjen egymásra a sok frissítés, hátha összeakadnak és akkor lehet szidni a telefont 😂 Az enyémnek semmi baja, köszöni szépen.
-
swordoc
tag
válasz
vizslakutya #286 üzenetére
Nem lehet downgradelni sehogy. Gondolom szoktad resetelni a telefont, ha firmware update után furcsa dolgokat tapasztalsz. Elég nehezen hiszem, hogy az én telefonom a kivétel a megbízható működéssel. Oroszoknak is csak az előző-előző patch-csel volt bajuk a Do not disturb miatt), márpedig ott többen használják.
-
vizslakutya
senior tag
válasz
vizslakutya #283 üzenetére
Ma meg a bluetooth nem akart kapcsolódni,a beállításoknál bekapcsolva mutatta,a jel nem jött elő az értesítési sávban. Kapcsolatot nem lehetett semmivel létrehozni. Végül a harmadik újraindítás után kezdett működni. Nem tudom van e összefüggés a legutóbbi frissítéssel,de ezek utána jöttek elő.
-
swordoc
tag
válasz
vizslakutya #276 üzenetére
Próbáld ki másik konnektorban (másik vezetéken csatlakozzon a villanyórára.
-
zitrone88
aktív tag
válasz
vizslakutya #278 üzenetére
Én nem bízom ezekben a számomra ismeretlen "márkájú", kínából nagyonolcsón, nagyon nagy számokkal dobálózó termékekben, még egyszer sem jött be, pedig évekig rendelgettem mindenféle kacatot. Főleg, ha konnektorba kell dugni.. Nem mondom, hogy nem lehet kifogni, de az évek során többe került nekem sok szarból működő bármihez jutni, mint egyből megvenni olyat, amiről nagyobb százalékban tudhatom, hogy jó. De azért köszönöm!
-
swordoc
tag
válasz
vizslakutya #272 üzenetére
Nem, az csak pár Sn telót érint. "A" sorozatra amúgy se adnának ki rendkívüli frissítést, meg amúgy is csak parasztvakításnak van a negyedéves biztonsági patch is.
-
eurolac
senior tag
válasz
vizslakutya #267 üzenetére
Örülök, hogy tudtam segíteni és sikerült!
-
eurolac
senior tag
válasz
vizslakutya #265 üzenetére
Szia! A feleségemnek van ilyen telefonja....az alkalmazásváltóban én lelakatolnám az appot, így hátha nem zárja be a droid. Az alkalmazásváltóban a TuneIn ikonra hosszan rányomsz, a felbukkanó menüben legalul lesz. Így sztem jónak kell lennie!
Hátha megoldja....
Az akkumulátor-teljesítmény beállításoknál nem találtam rá opciót.
Esetleg még: alkalmazások-TuneIn-akkumulátor-Háttérbeli tevékenység. enged legyen bekapcsolva. -
swordoc
tag
válasz
vizslakutya #259 üzenetére
Baja nem lesz tőle, kivéve említett bugot egyel feljebb.
-
zitrone88
aktív tag
válasz
vizslakutya #238 üzenetére
Főverzió frissítésnél egyrészt ajánlott a biztonsági mentés, másrészt ajánlott a frissítés után egy factory reset, ami megint csak szükségessé teszi a biztonsági mentést, úgyhogy összességében talán a biztonsági mentés a tennivaló. Én, mikor frissítettem, nem csináltam mentést, de factory resetet sem, viszont gondom is volt vele, szóval lehet nem ártott volna (azóta én visszaálltam 8-ra, úgyhogy nem foglalkoztam vele). Jó eséllyel amúgy nem lesz baj, ha nem csinálsz semmit, csak frissítesz, de biztos, ami tuti.
-
_DiEGO_
őstag
válasz
vizslakutya #207 üzenetére
Szia !
Az A7 -et tudnák adni 2155Ft/hó -ra. De mondták többen, hogy a kamerarendszere elég tré lett és amiatt inkább az A6+ lenne a kiszemelt.
A8+ meg még a látóhatáron sem volt
nem hogy kínálatban.
-
eurolac
senior tag
válasz
vizslakutya #201 üzenetére
Előbb vagy utóbb ha OTA-n kiadták gondolom mindenki megkapja majd. Nem egyszerre megy ki ez természetes.
Én Huawei-s vagyok. Nekünk is kijött a Pie. Elég sok probléma van vele. Sokan visszamentek ha tudtak 8ra, a másik fele velem egyetemben várjuk a javításokat.
Az érdekelne - akiknek már volt fent a 9 ezen a telón - mi nem tetszett benne, (vagy igen) első főverziókban sok a bug általában...itt hogy áll a dolog? -
zoltan77
aktív tag
válasz
vizslakutya #182 üzenetére
Hú ez nagyon jó kép lett
-
zoltan77
aktív tag
válasz
vizslakutya #173 üzenetére
Ez már hivatalos, olasz meg német rom is kint van már, hogy erre mikor jön azt nem lehet tudni, azert is raktam föl mert a tre kitudja mikor adja ki. Egyébként nem nagy ördöngősség a telepítés.
-
Vyndree
őstag
válasz
vizslakutya #160 üzenetére
Minek akarsz ilyen fake news oldalakat megnyitni?
Puffint használj, gyorsabb, kevesebb adatot használ és kezeli a flash oldalakat is. -
zitrone88
aktív tag
válasz
Na, most nekem is csinált ilyet.. szerintem ez a chrome hülyesége lesz. Megnyitottam a lapválasztót, és visszaléptem ugyanerre a lapra, akkor megjelent a tartalom, de ugyanez a sötétség volt.
-
zitrone88
aktív tag
válasz
Az enyém nem csinál ilyet, néha belassul, legalább a chrome-ot érdemes újraindítani (kilőni a ramból), de akár az egész telót is. Ha nem oldja meg, akkor valami nem kerek.
-
amerigo
aktív tag
válasz
Ez a cenzúra, nem hiba.
-
blt.62
őstag
válasz
vizslakutya #156 üzenetére
Köszi szépen.
-
zitrone88
aktív tag
válasz
vizslakutya #144 üzenetére
Hát én nem cifráztam agyon, van egy ilyenem meg egy ilyenem, nem lötyög, passzol, ez is tud csúszni nagyon száraz kézzel, de azért ebben már meg lehet fogni rendesen (és nem egy ujjlenyomatszedős szilikon, ami tényleg tapad, de a kosz is rá). Biztos lehetne szebbet jobbat, én elvagyok így
Addig biztosan jobb, míg nem találok olyat, ami tényleg király.
Szerk: ja igen, nem azokat linkeltem, amik vannak, mert egyiket itthon vettem, másikat rendeltem talán kínából, de ezek a típusok, ha vannak eltérések, azt nem tudom, hogy lehet kivédeni... Ez a sima fekete szutyok egyébként eddig minden telefonomnál bevált, nem küldtek olyat, ami nem passzolt volna rendesen.
-
Vyndree
őstag
válasz
vizslakutya #132 üzenetére
Nálam is mutatja. Próbáld ki egy másik kártyával, illetve egy másik adatkábellel, mennie kell annak.
-
DjBlero
őstag
válasz
vizslakutya #132 üzenetére
nekem mutatja, pedig nem állítgattam semmit se,memória kártya milyen?
lehet azzal van a baj, -
DjBlero
őstag
válasz
vizslakutya #130 üzenetére
szivesen
-
vizslakutya
senior tag
válasz
vizslakutya #125 üzenetére
Köszönet mindenkinek
,de különösen DjBlero-nak
,megoldódott a kérdés.
-
Vyndree
őstag
válasz
vizslakutya #123 üzenetére
Nekem van fent egy 3 betűs navigáció, tökéletesen működik, keress meg privátba ha nem oldódott meg.
Mikor hozzám került a készülék, ez volt az első amit rátettem.Igen, a tulajdonosnak saját repülője van ami a lajstromjelből is látszik, rendszeresen járnak Mo.-ra. Ő a kapitány, a fia meg a másodpilóta, nagyon jó arcok.
-
DjBlero
őstag
válasz
vizslakutya #125 üzenetére
de van működő 3betüs navi 6plusra
-
golyós
addikt
válasz
vizslakutya #123 üzenetére
Waze?
-
Leonardo91
őstag
válasz
vizslakutya #113 üzenetére
Egy 2018-as kiadású , erős középkategóriás telefon aminek a hardvere simán elbírná a 9-es androidot nem kapja meg....Gratulálok a samsungnak..
-
GEPESZ66
veterán
válasz
vizslakutya #110 üzenetére
Friss hír:
napidroid.hu
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- World of Tanks - MMO
- OLED TV topic
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Projektor topic
- Háztartási gépek
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest