- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisborda
tag
válasz
zitrone88 #334 üzenetére
Pont azért nem telepítettem egyből (pedig leszedte magának és azóta ott van folyamatosan az értesítés, hogy telepítsem már), mert olvastam, hogy egy másik Samsung szériánál hibát okozott.
Azt én sem értem, funkciót miért kell elvenni, ha amúgy nincs baja, nem okoz sérülékenységet.
-
swordoc
tag
válasz
zitrone88 #327 üzenetére
Egyetértek. Androidon a biztonsági mentés - visszaállítás sose működött normálisan, ez a Samsung volt az első telefonom 6-osnál magasabb android verzióval, gondoltam, ha még a gugli képtelen is megoldani a mentést & visszaállítást, a Samsung csak fejlődött annyit, hogy képes maga megoldani, ha már az iPhone babérjaira tör. Tévedtem, továbbra is a mentsd el a fájlokat magad ami biztosan működik.
-
swordoc
tag
válasz
zitrone88 #323 üzenetére
Meg kell nézni az eszközkarbantartó / akkumulátor / teljesítménymódot, optimalizálva kellene lennie, amúgy ettől függetlenül pár napja éjjel fogta magát és áttette magát valamiféle energiatakarékos üzembe, csak néztem, hogy mi van.
Mindenképpen szar a 10-es android, még mindig nem sikerült lemásolni az Apple felhasználóbarát hozzáállását. A Samsung meg teszi hozzá a saját hülyeségeit.
-
swordoc
tag
válasz
zitrone88 #316 üzenetére
Voodoo Child-ra ébredni nekem elég erőszakos
AOD-ot jobb híján átkapcsoltam, hogy csak érintésre jelenjen meg. Remélem egyik éjjel sem fogok véletlen galibát csinálni, amikor az órát akarom látni.
(egyébként safe mode-ban is csinálja, úgyhogy a külső app okozza verzió ki van zárva) -
eurolac
senior tag
válasz
zitrone88 #295 üzenetére
A feleségemnek van ilyen telója. Eddig még semmi hír a 10-ről. Bár megmondom őszintén jelenleg semmi gondja nincs a telóval, használja rendesen, nincsenek bugok, teljesen megbízható! Mint minden más modellnél/gyártónál itt is benne van a pakliban, hogy ennél akár rosszabb is lehet a helyzet frissítés után. Ha lenne több bosszantó hiba a jelenlegi 9ben természetesen várnánk hátha javítva lennének,... de így mi/ én nem várom.
-
gyuri2008
veterán
válasz
zitrone88 #220 üzenetére
Szia
Innen töltsd le.[link]
Ez a legutolsó 8.0.0 rom Magyar független XEH.
Ott le is írja hogyan kell felrakni.
Igaz,hogy lassan de lejön.4 fájlos....Kibontjuk a most letöltött firmware fájlt. 5 fájlt kell kapnia:
AP (Rendszer és helyreállítás)BL (Bootloader)
CP (modem / rádió)
CSC _ *** (Ország / Régió / Üzemeltető)
HOME_CSC _ *** (Ország / Régió / Operátor)
Add hozzá minden fájlt Odin v3.13.3 megfelelő mezőjéhez. Használja a CSC _ ***-t, ha tiszta flashet vagy HOME_CSC _ ***-t szeretne végrehajtani az alkalmazások és adatok megőrzése érdekében.
Indítsa újra a telefont a Download / Odin módban (győződjön meg róla, hogy a készülék ki van kapcsolva) a következő gombbal: POWER + VOLUME DOWN + BIXBY
Egyéb lehetőségek, ha az első opció nem működik, vagy nem lehetséges.2. opció VOLUME DOWN + VOLUME UP, mint az USB kábel
3. opció POWER + VOLUME DOWN + VOLUME UP
4. opció POWER + VOLUME DOWN + HOME GOMB
5. opció (9. megjegyzés) USB kábel + VOLUME DOWN + BIXBY
A letöltési módban csatlakoztassa a telefont a PC-hez, lehetőleg a telefonhoz kapott eredeti USB-kábellel. Odin észleli a készüléket, és egy kék doboz jelenik meg a COM port számával. (Győződjön meg róla, hogy a SAMSUNG-illesztőprogramok telepítve vannak a számítógépre!)
NE jelölje meg az extra dobozokat. Az egyetlen lehetőség, amelyet ki kell jelölni, az F.Reset Time és az Auto-Reboot.
Kattintson a Start gombra, várjon, amíg Odin azt mondja, hogy „PASS” van egy ZÖLD mezőben. Miután a telepítés befejeződött, a telefon újraindul, és kikapcsolhatja a telefont a számítógépről. -
eurolac
senior tag
válasz
zitrone88 #205 üzenetére
Ok, köszönöm ismét. A Messenger hülyesége amit leírtál, az én Huawei telómon is uez a jelenség video megtekintése után. No, holnap érte megyek a telóért, a feleségem már várja, meglátjuk mi jön ki a dobozból. Ha már lesz olyan vagy picit jobb mint a Galaxy J7 2017-es telója volt, akkor nagy lesz a boldogság.
-
vizslakutya
senior tag
válasz
zitrone88 #145 üzenetére
De jó,hogy értekeztünk róla,szerintem ugyanezt néztem én is ki,csak itt jóval többe kerül,még jó,hogy nem rendeltem meg.
Na ez lesz a kiválasztott,1 darabig jó lesz,sajnos enélkül nem lehet biztonságosan használni,kipörög a kezemből,már kétszer csattant,eddig megúsztam,de ami késik ,nem múlik,jobb megelőzni a bajt. -
Vyndree
őstag
válasz
zitrone88 #104 üzenetére
Nekem még ez a frissítés van fent, ezzel semmi gond nincs.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest