Új hozzászólás Aktív témák
-
Pano
addikt
"Nem akarom megint azt hogy elveszik 1-2 hétre a készüléket, majd visszadobják azzal hogy hibátlan.."
Elvileg prémium gari van hozzá, 1-2 munkanap alatt + csere készülék (ha nincs alkatrész hiány).
Ehhez persze közvetlen a samsungnak kell lejelenteni és futárt kérni, nem máshova vinni. Ha már egyszer van rá garancia, élj vele. -
samphone
tag
Én az elején nem is vettem észre, szerintem nem kattogott. Egyszer régebben fotóztam vele, aztán míg a kezemben elraktam, az ujjam hosszan rajta volt a képernyőn, mint mikor kijelölőd a fókuszt, és akkor én úgy éreztem rezgett a telefon, azóta hallom. De lehet nem ettől van, csak ettől kezdtem odafigyelni rá, de hallom a kattogást. De mások is írták, hogy nekik is hallható, ha jobban odafigyelnek és nem panaszkodtak a kamerára.
-
infectedmann
őstag
Ez egyéni döntés
Nekem megérte. Érezhetően gyorsabb a telefon. Kevesebb RAM-ot eszik. Jobb az akku idő. LTE-vel nem csak egy csíknyi térerőm van ha nincs LTE lefedettség. Beépített root a fejlesztői beállításokban.
Én bele YOLO-ztam a világba és szartam a Knox-ra, mert hamarosan le is jár a gari. Fizetős javítást, meg Knox-tól függetlenül meg kell csinálniuk.
-
infectedmann
őstag
Telefont még sosem kellett gariztatnom, PC alkatrészt is csak nagyon keveset.
Ilyen téren eddig szerencsém volt és bízom benne, hogy kitart a szerencsémAmúgy persze benne van a pakliban, hogy végül gariztatnom kellene meghibásodás miatt, de kapja be a Samsung, hogy nem nyújt alternatívát a TouchWiz-es fos mellett
-
infectedmann
őstag
Nincs.
Nem ez az első droidos telefonom.
Mindegyiket rootoltam (mikor iPhone-om volt azt meg Jailbreak-eltem, amíg nem került bele gyárilag a hívás blokkolás).
Mindegyik droidos telefonomra tettem fel CyanogenMod ROM-ot vagy más custom ROM-ot.
Mindig végig olvasok minden hozzászólást, hogy valaki találkozott e komolyabb hibával az adott ROM-nál.
Mindig a ROM fejlesztője/fejlesztői által javasolt telepítési módszer használom nem állok neki fejvesztve flashelni.Ennyi
Körültekintőnek kell lenni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest