- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Burt1793
veterán
500fu-m van, sose csúszott még ki a kezemből, tok nincs rajta.
Van itthon a 2016os szériából is, az tokban van, amúgy meg ennyire az üveg hátlap is csúszik, de egyik készülék se olyan nagy, oldalt kényelmesen rá lehet fogni. A 2015ös jóval olcsóbb, de gyengébb is, persze ez is elég pl nekem. Vékonyabb és nekem pl jobban is tetszik. -
Ombre85
tag
Nem vagyok szakértő, de saját tapasztalatokat meg tudok osztani a sima 500-al kapcsolatban.
A burkolata nekem ennek is túlságosan csúszik, plusz olyan rendkívül könnyű telefon, hogy végképp nem érzem a súlyát, néha még azt sem, ha esetleg a zsebem helyett mellé akarom tenni. Erre a két problémára jó megoldás volt a merev műanyagos Nillkin frosted shield tok, ez kellően matt és adott egy kis súlyt a cuccnak, plusz megtartotta a telefon veleszületett eleganciáját
A kamerával kapcsolatban olvastam, hogy többeknek nem készít éles fotót, ez nálam is jelentkezett. Erre egész jó megoldás, ha az elkattanás után még egy ideig úgy tartom az eszközt, mert úgy tűnik, nem pont akkor készíti a képet, amikor azt jelzi... Viszont a képminőségre még nincs tapasztalatom, mert még csak házban fényképeztem vele gyenge fényviszonyoknál, az eredmény nem is lett valami szép...
Új hozzászólás Aktív témák
- Mini PC
- Háztartási gépek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Autós topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Formula-1
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest