- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ombre85
tag
válasz
LimaBravo69 #3323 üzenetére
Mennyire mélyültél el a progi beállításaiban? Nálam tökéletesen működik lassan egy éve, az elején kellett csak belefektetnem némi időt a beállítgatásába/tesztelésébe.
-
Ombre85
tag
Nem vagyok szakértő, de saját tapasztalatokat meg tudok osztani a sima 500-al kapcsolatban.
A burkolata nekem ennek is túlságosan csúszik, plusz olyan rendkívül könnyű telefon, hogy végképp nem érzem a súlyát, néha még azt sem, ha esetleg a zsebem helyett mellé akarom tenni. Erre a két problémára jó megoldás volt a merev műanyagos Nillkin frosted shield tok, ez kellően matt és adott egy kis súlyt a cuccnak, plusz megtartotta a telefon veleszületett eleganciáját
A kamerával kapcsolatban olvastam, hogy többeknek nem készít éles fotót, ez nálam is jelentkezett. Erre egész jó megoldás, ha az elkattanás után még egy ideig úgy tartom az eszközt, mert úgy tűnik, nem pont akkor készíti a képet, amikor azt jelzi... Viszont a képminőségre még nincs tapasztalatom, mert még csak házban fényképeztem vele gyenge fényviszonyoknál, az eredmény nem is lett valami szép... -
Ombre85
tag
válasz
Ombre85 #2803 üzenetére
Tegnappal csatlakoztam hozzátok végül én is
A VIP-nél nem gyári garival adták, így maradt az Ipon, inkább biztosra mentem. Itt szép, kitöltött gyári garanciajegyet kaptam.
Eddig tökéletes telefon. Egyedül azt nem tudom, hogy androidos sajátosság-e, vagy csak az előző telefonom tudta, de ebben nem találom az alkalmazásengedélyeket, ahol egyenként meg tudom adni, melyik program milyen hardvert használhasson.Ja, és köszi mindenkinek a segítséget!
-
Ombre85
tag
válasz
infectedmann #2802 üzenetére
Ez jó ajánlat. És akkor ha itt veszem, beregisztrálom a samunál, akkor meglesz a 2 év gari náluk is?
A gyártói gari nem elhanyagolható szempont az árral szemben. Csak attól félek, hogy valamiért nem engedi majd beregisztrálni. -
Ombre85
tag
Hali!
Az ipon oldalán most 81-ért megkapnám a 2015-ös modellt 1+1 év gyártói garival. Ez ebben a formában megbízható beszerzési forrás lenne? Úgy látom, két évvel sehol nem adják, a második év mindenhol regisztrációhoz van kötve.
Hallottam már a fenti bolt garanciális ügyintézéséről, de gondolom gyári gari papírral nem muszáj rajtuk keresztül intézni, ugye?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Medence topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- PlayStation 5
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- War Thunder - MMO Combat Game
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- Nyaralás topik
- További aktív témák...
- Vidd haza a jövő RAM-ját már ma!
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged