- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
soundman1
senior tag
És mi lesz helyette?
Megértem azokat, akik nem szeretik a flip tokokat, mert nekem is kizárólag a flip full window case típus jön be, esetleg egy jó gyári tok. Meg is néztem a teló vásárláskor, hogy lehet-e full ablakos smart tokot venni, de nem találtam. Az előző Nova 5t és LG g6 mobilomra is csak tükröset tudtam gyártani, az az előtti Honor 7-en is a mágnest utólag kellett bele ügyeskednem, mert nem volt smart, mint a gyári redőnyös. Az LG g6-ról megmaradt még egy "szépség", de az ujjlenyomat olvasó nem működik vele, a toknál működő értesítések se látszódtak volna, és amúgy is sok munka lett volna vele. Ráadásul gagyi lett volna, pláne a gyári Samu tok minőségéhez képest.
Rátettem a Samura, így nézne ki a hívás: -
soundman1
senior tag
Néztem, nekem is ilyen. A korábban használt tokjaimnál is visszavette a fényerőt. AOD esetén a panelnek se tenne jót és némileg az üzemidő is csökkenne. A panelek korszerűsödése miatt egy ideig tarthatná erősebben egy ideig, illetve jó lenne ha a power gombra fel lehetne éleszteni egy ideig erősebb fényerőre. Ez van, van mit fejleszteni.
Nekem inkább az infók kicsik és ingerszegények, pl. kiírhatná a hívó fél nevét, a design oltárán csorbult a praktikum. Ez sem a régi már.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Vicces képek
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Bestbuy játékok
- Bittorrent topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Phanteks NV5 MK2 White (PH-NV523TG DMW02)
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged