- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Google Pixel topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Külföldi SIM-ek itthon
- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
Új hozzászólás Aktív témák
-
heidricha
őstag
válasz
#46824192 #623 üzenetére
köszi, ezek megvannak! Itt keresgéltem elsőre, amikor előjött. Aztán levettem a Nova launcher-t, hogy hátha a 1UI nem csinálja, de az is ugyanúgy viselkedik
lehet összefüggés, az AOD és az olvasó készenléti állapota közt?
úgy tűnik, nem csak nálam van ez a jelenség, és akinek van, az szintén nem AOD-ziknem olvasási hiba, nem olvasó hiba. az se biztos, hogy hiba, csak én szeretném, ha nem így lenne
ha rossz helyen próbálom, de épp olvas, akkor jelzi, az rendben van, van mire fogni. engem az zavar, amikor meg sem próbálja.
általában nem gáz, de amikor egy szabad kezem van csak, és másra is kellene figyelni, akkor annál idegesítőbb. amúgy is elég sz@r a fogása, pedig nincs kicsi kezem. legalábis eddig nem volt (S9) -
heidricha
őstag
válasz
#46824192 #570 üzenetére
inkább nyáron érdekes tartósan a navi, az ablakban kb. megolvad a készülék. az az egy szellőző télen letekerhető - nem gond, viszont nem elég stabil ehhez a mérethez. az S9-et még éppen elbírta - meg tokban (nillkin frosted - megoldotta a bekapcsológomb problémát, mert süllyesztett lett) ez az elefántbébi készülék már alig fér be a karok közé
-
-
mrThomi
addikt
válasz
#46824192 #335 üzenetére
Hello, nem hiszem hogy elszaródott volna, ugyanis az "okos" fényerő szabályozás más lett. Nincs már meg a teló de gondolom ezzel a frissítéssel kapta meg azt a fícsört, hogy ha az autómata fényerőt még pluszba te magad is állítgatod akkor megoróbálja megtanulni a szokásaidat, ezért lehet az hogy sötétben túl nagynak érzed a fényerőt.
-
Avayasoft
aktív tag
válasz
#46824192 #256 üzenetére
Még új telefon, ezért szerintem megvan az esély rá, hogy javítsák a szoftvert.
Más kérdés: vowifi-vel használom, Telekomos kártyával, de csak akkor áll át vowifire ha nincs T térerő. Az előző telefonomon volt olyan beállítás, hogy előnybe részesített háló, ami ha wifire volt állítva, akkor azt használta T térerő ellenére is. Itt nem találom ezt a beállítást. Ezek szerint ennyire telefonfüggő funkció lenne?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest