-
Mobilarena
Összefoglaló
Firmware letöltése
XEH (független) - 2025-04-01 (Frissítés: 2025-04-21) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2025-04-01 (Frissítés: 2025-04-21) [Android 14]
A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
dragon1993
őstag
válasz
Mutterbever #3235 üzenetére
Kipróbáltam, működik. [kép]
Kanex KU3CGBT átalakítóval. -
gerner1
nagyúr
válasz
"Valaki próbált már a telefonnal használni USB-Ethernet átalakítót?"
- Igen, de a miénken nincsen Ethernet port. Billentyűzet, egér, USB-drive -ok (pendrive / SSD / 2,5" HDD) hasznáhatóak. -
válasz
Szia! Ha jól tudom, az Android többé-kevésbé szabványos Linux kernelre épül, tehát elvileg az eszközt kéne tudnia kezelni.
Valószínűleg a telefonba dugott USB-C átalakító nem OTG képes, nekem is van olyan USB-C - microUSB átalakítóm, ami csak töltésre használható, próbálj másikat keresni. Bár nem igazán tudom, hogy mire jó egy vezetékes netre kötött mobiltelefon
Esetleg próbáld meg az átalakítót fordítva is bedugni, ha még nem próbáltad, volt már a kezemben olyan USB-C eszköz, amiben az adat lábak csak az egyik irányból voltak bekötve.
Az is lehet (nem igazán értettem a leírásból, hogy pontosan mi mibe is van dugva, de) ha jól értem van egy USB-A - USB-A toldó a képletben, ami ha elég hosszú, és esetleg gyengébb minőségű, vagy kontakos, lehet nem kap az eszköz elég tápot ahhoz, hogy rendesen elinduljon. Ez esetben közvetlenül kellene az USB-C átalakítóba dugni, toldó nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Szevam: „Rendszerleállás” – egy AI képzeletbeli halál utáni élménye
- Fotók, videók mobillal
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kuponkunyeráló
- Google Pixel topik
- Óra topik
- Yettel topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest