Hirdetés
-
Mobilarena
Összefoglaló

Firmware letöltése
XEH (független) - 2025-09-01 (Frissítés: 2025-09-29) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2025-09-01 (Frissítés: 2025-09-29) [Android 14]
Frissítési ütemterv: megszűnt 

A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Leonardo91
üzenetére
Megkérdeztem tőlük, hogy mennyi idő, nekem is 1 hetet írtak.
Westendbe, vagy Oktogonra vitted? Vizsgáltak rajta valamit, vagy szó nélkül cserélték gariba és kész?
Köszönöm
.
Ja, és írták, hogy mentsek le mindent, mert "elveszhet"... Akkor ha már úgyis mentek, akkor kap egy FR-t és kész.
Szerintem feleségemében is kicseréltetem, az is tavasszal lesz két éves, így gyakorlatilag új telónk lesz.
Reggel fél 7 körül vettem le a töltőről, 100%-on, 1,5 óra SOT-tal most van 71%-on. 2 SIM van benne, az idő nagyobbik részében wifin volt a készülék. Kb. 2 óra mobilnet, abból kb. 25 perc Waze navi.
Én érzem úgy, hogy ez karcsú, vagy újkorában sem lehetett jobb és csak bebeszélem magamnak az akku degradálódást?
-
válasz
Leonardo91
üzenetére
Köszi. Mondjuk az 1 hét az durva
.
Honlapjukon valahol 2-3 órát írtak.
Mondjuk lehet, hogy tényleg érdemes FR-t nyomni előtte... -
válasz
Leonardo91
üzenetére
Én is szeretném majd cseréltetni! Engem az érdekelne, hogy
1. LCD csere miért?
2. Csinálnak-e gyári visszaállítást, illetve ha kérem, hogy ne csináljanak, akkor megmaradnak-e az adatok, beállítások? A menüben lévő karbantartási mód-ot szeretném majd használni, hogy ne kelljen újra belakni a telefont. -
gerner1
nagyúr
válasz
Leonardo91
üzenetére
Igen, az Oktogonnál is van szerviz, de az nem a SES -hez tartozik. Van a XI.ker -ben is a Bartók B. úton, amit a Cordon üzemeltet,, vagy ott van a TMX is, stb...
-
vodrosjozsi
addikt
válasz
Leonardo91
üzenetére
F@sza, akkor megyek a westendbe
De bent van a westendben a szerviz vagy azzal szembeni boltban? -
vodrosjozsi
addikt
válasz
Leonardo91
üzenetére
Nem az van, hogy 1 èvig van akkura gari és a másodikban már fizetni kell?
-
gerner1
nagyúr
válasz
Leonardo91
üzenetére
A SES -nek, központi szerviz-telepe a III.kerületben van.
-
gerner1
nagyúr
válasz
Leonardo91
üzenetére
Nincs mit. 👍 ... Ezek szerint, egyazon szervizpontot látogatunk...
-
gerner1
nagyúr
válasz
Leonardo91
üzenetére
- Szalagkábel
- Profltömítés (hátlapi) -
gerner1
nagyúr
válasz
Leonardo91
üzenetére
Ez is egy lehetőség. Bár, vod(k)ás kártyával, a 'SiM-CSC' -nek így (FR nélkül...) is XEH -re kellett volna váltania. Így, most, a Telekomos hálózati paraméterezést használja a telód, szóval valami nem "kerek".
Egyébként érdekes, hogy mostanában "kedveltebb" az 'aktív-CSC' ⇒ILO -ra állítása (arra még későbbi időpontban kerül osztasra ugyan az a mindenkori 'OXM frissítés' ...), szóval, vannak mások is, akiknek szintén nem prioritás a mihamarabbi update érkezése.
Az ismeretségemben, az elmúlt hónapokban, erre, több készüléket állítottam át, mint XEH -ra. -
gerner1
nagyúr
válasz
Leonardo91
üzenetére
Biztosan megvolt az FR? Sorrendet is tartottad? ... -.mert vod(k)ás kártyával, az aktív-CSC biztosan XEH -re vált (akárcsak Telenoros, DiGi -s SIM -mel...), és azt meg is tartja (S21U -nál szintén ugyan ez van...) .
Vod(k)ás kártyával, az első boot után, még 'APN választás' -nak is lennie kellett...
-
gerner1
nagyúr
válasz
Leonardo91
üzenetére
FR kell -ahogy leírásban is szerepel- és utána, a behelyezett SiM (+ a csatolt függelmek..) szerint át áll az aktív-CSC kódja.
Ugye, továbbra is az aktív-CSC -ről beazélünk, és nem a készülék gyártósori inicializálási kódjáról?
-
gerner1
nagyúr
válasz
Leonardo91
üzenetére
Akkor, az övé, vagy eleve XEH, vagy a leírtak alapján, ugyanúgy XEH kódra billenthető az aktív-CSC -je.
Amennyiben, a készülék a Telekomtól származik, akkor a Telekomos SiM -et kivéve, minden más hazai szolg. kártyáival XEH lesz, az aktív-CSC.
Amennyiben nem telekomtól származik, akkor pedig az összes hazai szolg. kártyáival XEH lesz (telekomossal is).
-
gerner1
nagyúr
válasz
Leonardo91
üzenetére
Így: LINK
-
gerner1
nagyúr
válasz
Leonardo91
üzenetére
Ugyan azt az OXM -et osztják az OTA-szerverek, de egymástól eltolt időpontban (a TMH -ra jellemzően később kerül osztásra).
Más módon, az 'aktív-CSC' át állítható XEH kódra (a "teljes készülék" : nem..). Szóval, ha ez neked szempont, akkor az megoldható.
-
gerner1
nagyúr
válasz
Leonardo91
üzenetére
Mert nem XEH firmware -t töltöttél le, csak 'arra a kódra hívtad le'. Ennél a készüléknél, nincsen önálló XEH firmware, se TMH firmware.
Mindkettő, ugyan abban az a független régiókat összefogó OXM (multi-CSC) firmware -ben van benne.
Ezek (⇑) miatt sem lett XEH, az készüléked aktív-CSC kódja. Az, más módon állítható át, ha egyébként Telekomos kártyával használod...
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Firmware letöltése
.
.
Dr Bubo