- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
-
Mobilarena
Összefoglaló
Firmware letöltése
XEH (független) - 2025-06-01 (Frissítés: 2025-07-01) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2025-06-01 (Frissítés: 2025-07-01) [Android 14]
A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
pinnacle
nagyúr
válasz
pinnacle #12761 üzenetére
Köszi Aryes, sepyi!
Visszaállítottam az alsó kettő telefont. Gyártási időt, DevCheck-el lehet megnézni a Rendszer alatt. Ha 1 percen belül küldök magamnak emailt, iCloudból, Gmailből, 17mp után megkapom. Ha 2 perc után küldöm, akkor 6 perc után érkezik meg. Wifin, mobilneten egyformán. Kettő DIGI-s Vodafone, másik Vodafone. Nem tudom ennek van egyáltalán jelentősége vagy ugyanaz. Azt még nem tudtam kipróbálni, hogy hosszabb várakozás után mi történik, illetve mi a helyzet mástól kapott emailek esetén. ASUS 65P-nek a kliens listájából tényleg eltűnnek a telefonok, de olyan is van, hogy csak 1 vagy 2 látszódik. Ha mobilnet esetén nincs probléma, akkor arra fogom állítani.
-
sepyi
aktív tag
válasz
pinnacle #12761 üzenetére
Gondolom olyan nem lehet, hogy 3 különböző helyen vásárolt telefon közül egyiken sem kapok értesítést.
Ha igen, holnap ne felejts el lottot venni!
Mintha írtad volna, más eszközökön megkapod az emailokat? Ha igen akkor a telefon probléma. De akkor mind a három telefont neked kellett bolna rosszul beállítani. Kicsi a valószínűsége, hogy 3 ember, három különbözö noltban vásárolt készüléket ugyanúgy állítson be. Tehát vagy mi fogtunk ki nagyon kis számú jól működö készüléket, vagy ti vagytok hihetetlenül szerencsétlenek. Én mindenesetre rossz beállításra tippelek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gurulunk, WAZE?!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- SSD kibeszélő
- Steam Deck
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad L14 G2 i5-1135G7 16GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3332
- Lenovo P500 - 1650-2690 v3 akár 12 mag/24 szál, 32GB DDR4 RAM, 490W 80+gold táp, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i7 13700K 32GB DDR4 2TB SSD RTX 4080 16GB be quiet! 500DX Seasonic 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3054, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest