- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Apple Watch
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Összefoglaló
Firmware letöltése
XEH (független) - 2025-04-01 (Frissítés: 2025-04-21) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2025-04-01 (Frissítés: 2025-04-21) [Android 14]
A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
pinnacle
nagyúr
Ti milyen fűlhallgatót használtok? Mint utolsó Jack-es telefon, lehet feleslegen vettem 3db-ot.
Honore Choice, ami ugye csak alapkategória, teljesen jól szól. Igaz nekem a vezetékes is alap, Samsung EHS64ASFWE/BE, (Samsung szervizben veszem, hogy eredeti legyen) de nem jobb mint a Honore, csak hangosabb. Lehet az, hogy a vezetékes füles jobb csak drágább termékeknél igaz, vagy már ott sem.
Egyébként érdekes módon ASUS BT-500 adapterrel, PC-vel nagyon vacak a hangja, laptoppal, amiben van BT viszont tökéletes. Valószínűleg az adapter hibája. -
pinnacle
nagyúr
Android 13-on valami fura volt, csak nem jöttem rá. Összehasonlítottam egy nem frissített telefonnal, az új verzión kicsit kisebbek a betűk, ikonok.
Azonos beállításon persze.
-
pinnacle
nagyúr
válasz
DrKapocs #7286 üzenetére
Igen, ez a hivatalos álláspont, én is ezt hittem sokáig, ezért is nem vettem más telefont a J5 2017 helyett, de mégis működik. Az is jó a Cube-ban, hogy ki lehet kapcsolni a hang maximálást, másnál nem, és ez nagyon zavaró.
Szerintetek meddig lesz ez használható telefon? Én 3db-ot vettem, a Jack miatt, ami ugye nem lesz többé, csak az A40 már a saját menüjében is lassan mozog, nem tudom mi ez a lassulás, de remélhetőleg nem lesz ilyen az A52s-en. J5 2017 is már használhatatlanul lassú.
-
pinnacle
nagyúr
A52EE-re kijött már a frissítés. Cube ACR továbbra is működik. Remélhetőleg az 52s-en is így lesz.
-
pinnacle
nagyúr
válasz
#56769280 #7199 üzenetére
Samsung böngészőben, hogy lehet megjeleníteni a jelszavakat? Nekem itt csak a felhasználónevek látszódnak.
Illetve a PIN, hogy lehet kikapcsolni? Chrome-nál jelezte, hogy a jelszavak csak képernyőzár kód beállítása után lesznek láthatóak, azt hittem ez kell a Samsungnak is, de azon továbbra sem látom a jelszavakat, így inkább kikapcsolnám a PIN-t.
-
pinnacle
nagyúr
válasz
Rhino82 #7163 üzenetére
Itt kérdezd meg. Tényleg fura, mert azt írják, hogy
Hány napon belül érkezik meg az átutalt összeg?
Amennyiben elfogadod a TMX által megállapított végleges vételárat és a szállítási címét megerősíted, valamint a bankszámlaszámodat megadod, a beszámított készülék megállapított vételárát a megadott bankszámlaszámra utalják az elfogadástól számított 7 naptári napon belül. -
pinnacle
nagyúr
Nézetek szét az ismeretségi körben. Talán van még beszámítható telefon. Úgy ennyi az eMAG-nál.
Lehet holnap még olcsóbb lesz. Csak 1x lehet telefont beszámítani mobilcserébe, utána már csak ezzel a meghatalmazással lehet. Azt mondták rengeteg telefont visznek el, ugyanazok a személyek, csak tudnám honnan szereznek megfelelő telefont, korlátlan mennyiségben. -
pinnacle
nagyúr
válasz
Rhino82 #7063 üzenetére
Csak régi 2G, 3G telefonokat lehet "mobilcserélni", amit használtak bizonyos időszakban. Ha semmi más baja nincs, én megjavíttatnám az S10-et. Legalább kérdezd meg, mennyibe kerülne. Nézd meg a Samsung mennyiért számolná be a telefonodat. Állítólag valójában nem is kell odaadni nekik.
-
pinnacle
nagyúr
válasz
Rhino82 #7053 üzenetére
Várd meg, lehet jobb ajánlat lesz. Azt vedd át, amelyik olcsóbb. Esetleg próbálj szerezni mobilcserés telefont. Az még -40.000Ft.
Én is azon gondolkozom, hogy veszek még egyet. Egyáltalán van jobb telefon ebben az árkategóriában, aminek Amoled kijelzője illetve Jack dugója van? -
pinnacle
nagyúr
eMAG-nál megint van 10+5% kedvezmény, de szerintem 18-án még jobb ár lesz.
-
pinnacle
nagyúr
válasz
pinnacle #6997 üzenetére
Smart Switch-el majdnem tökéletes a visszaállítás. Pár beállítást elfelejtett, pl. Ébresztés felemeléssel, eltüntetett programok megjelentek, de jobbnak tűnik, mint a Samsung, Google mentés. Nem tudtam, hogy már beállítás közben is működik a képernyőmentés, így nem kellett volna fotózni.
-
pinnacle
nagyúr
Én idáig soha nem csináltam magamnak biztonsági mentésből visszaállítást, mindig újratelepítettem mindent. Nem pont ugyanazt a telefont kaptam, mint amiről a mentés készült. Más a sorrend, egyes kikapcsolt alkalmazások megjelennek, Mol-Limotól meg lefagyott a visszaállított telefon. Lehet mégis jobb tiszta telepítést csinálni új telefonon. Egyébként biztonsági mentésből nem lehet ugyanolyan telefont kapni? Mintha iPhone-on sikerült volna. Ott volt valami új telefonként beállítás vagy visszaállítás iCloudból lehetőség.
-
pinnacle
nagyúr
Google Driveból, hogy lehet visszaállítani a telefont? Ott nincs ilyen menüpont, mint a Samsung Cloudnál.
-
pinnacle
nagyúr
Köszi mindenkinek! Igazából az a fontos, hogy ne csússzon (ilyen szempontból jó a gyári, igaz a zsebemből alig tudom kiszedni
), illetve kényelmes legyen a fogása. Spigen tokot vettem más telefonra, annak az oldala vágott. Ezt nem próbálta még valaki? iStyleban, Speedshopban is azt mondták, minden átlátszó tok (a gyári is) sárgul. A színes is csak azon nem látjuk. Lehet ezzel tényleg nem lehet mit csinálni.
Spigen fóliákkal idáig nem volt gond, de most a telefonon 4 pont jelent meg. Ez mi a fene lehet? 6 hónap után most ment levegő alá? Akárhogy nyomkodom, meg sem mozdul. Egyébként hasznos dolog ez a fólia, gondolom ha nincs rajta akkor a kijelző repedt volna be.
-
pinnacle
nagyúr
Van jó minőségű átlátszó tok? Gyári nincs.
-
pinnacle
nagyúr
-
pinnacle
nagyúr
válasz
Marci112233 #6909 üzenetére
Köszi! Akkor ez a megoldás, mert én soha semmi védelmet nem használtam. Szeretem egy legyintéssel feloldani a telefont.
Lopták már el a telefonomat, ráadásul külföldön, nem lett semmi gond belőle. Mondjuk nem is tudom igazán mi lehetne, kitiltanak a Gmail fiókomból? Gondolom a tolvajnak első dolga a SIM kivétele, gyári visszaállítás. Lehet a Samsung Account telefonkövetés így is megmarad.
-
pinnacle
nagyúr
Köszi! A fenének kellett ezt elrejteni. Mindegy, az a lényeg, hogy így már működik a WhatsApp hívás.
Most már majdnem tökéletes a telefon. Már csak azt kellene megoldani, hogy zsebben ne oldjon fel.
-
pinnacle
nagyúr
Legfrissebben is van, csak ezek szerint már rejtve. Korábban írtam, hogy microG-hez kell. Vanced Manager valahogy el tudja hívni.
-
pinnacle
nagyúr
válasz
DrKapocs #6875 üzenetére
Köszi! Ez az, de nálam nem érhető el az összesítés, Akkumulátor után erre vált. Érdekes, hogy Vanced telepítés viszont eléri az összes beállítását. Alkalmazás - akkumulátornál erre vált.
Aryes, sanyci írtam, hogy Ez nem a Soha nem alvó... ,
gerner1 mutasd meg keresővel, hogy találod meg ezt a menüt, illetve egyáltalán, hogy lehet elérni.
-
pinnacle
nagyúr
válasz
bwin.party #6867 üzenetére
Vanced Managerrel, innen. Anélkül nem is megy fel a YT, YT Music. Vancedet tiltani akarja a Google, Android fórumon a Revancedet ajánlották már inkább, de nekem amíg működik, jó ez is.
WhatsApp 1 óra után is csengett.Remélem ez volt a gond. Igazából ez volt a fő problémám a telefonnal, illetve az, hogy néha nem működik az elforgatás, illetve zsebben felold a képernyőzár, de messze a WhatsApp hívás a legfontosabb. Utlsó jack dugós telefon, lehet veszek még egyet a Nov 18. Black Fridayen.
-
pinnacle
nagyúr
-
pinnacle
nagyúr
Szia! Azt mondták csak kérni kell, más is megerősítette.
-
pinnacle
nagyúr
eMAG-nál 10%+10% extra kedvezménnyel 121 500Ft a telefon. Ha még mindig nincs ilyen áron jobb ajánlott készülék, AMOLED kijelző, jack csatlakozás a fontos, veszek még egyet.
-
pinnacle
nagyúr
válasz
yossarian14 #6007 üzenetére
10,06$ volt. Nem vámolták. Ha jól emlékszem ilyen összegnél nincs vám, csak "bevizsgálási" díj.
jeni akkor megreklamálom, mivel eredetinek írják, mások sem kaptak ilyen dobozt. Semmi írás nincs rajta.
-
pinnacle
nagyúr
Konkrétan mire gondolsz? Már írtam, hogy mindent bekapcsoltam, amit lehet.
Gmail changelog-ot kellene megnézni, én nem találom. Szerintem állandóan javítgatják a sok különböző telefon miatt, de csak újabb gondok jönnek elő. Nekem az a fontos, hogy működjön. Ezért is kérem akinek nincsen gond a WhatsApp hívással, írja be, hogy melyik verziója van. Nekem a 2.22.18.75 nem cseng ki.Megjött a tok. Nem tudom, hogy eredeti, mert ugyan jó minőségűnek tűnik, de a doboza, nem olyan mint a jobb oldali eredeti. Hozzászólásokban sem ilyen tokot mutatnak, amit én kaptam.
-
pinnacle
nagyúr
Köszi Breki, DrKapocs! Felraktam ez az ajánlott verziót. Lehet tényleg semmit sem kell állítani csak kell találni egy megfelelő kiadást. Előtte eltávolítottam a frissítéseket, majd telepítés után ez az üzenet fogadott.
Nem tudom, hogy ez az alapbeállítás, de én nem kapcsoltam ki az értesítéseket. Küldtem egy emailt magamnak, 18mp múlva jelezte is a telefon. Igaz még nem volt ideje elaludni.Bárcsak ezzel már jó lenne. WhatsApp-ra kellene még megoldást találni. Abból nincsen valakinek működő verziója, ami egyből jelzi a hívást, üzenetet?
-
pinnacle
nagyúr
Mi tudnék még kikapcsolni ezeken kívül? Azt kellene kideríteni, hogy akinek nincs gondja a Gmail-el, WhatsApp-al, milyen beállításokat használ.
Köszi gerner1, Breki! szerintem valami beállítás probléma lesz, jó lenne megtalálni. Ugye az nem lehet, hogy azonos telefon, azonos beállítás mellett az egyik jól működik a másik meg nem?
Breki beírnád, hogy milyen beállítást használsz, valami gyárin módosítottál, a fenti képhez képest, neked valami másképpen van? Ha neked működik a Gmail, akkor ezek szerint be lehet állítani. -
pinnacle
nagyúr
Köszi! Látod nincs válasz, így nem tudom, hogy ez csak kettőnket érint vagy általános probléma. Mobilnetre váltottam, akkor is csak a kijelző feloldása után jött meg a Gmail értesítés. A40-el nincs gond, akkor ez mégis valami hardveres probléma lehet? Látom ez a "doze" mód valami altatás lehet, csak azt nem értem ha miondenhol kikapcsolom akkor miért csinálja?
Aryes WhatsApp hívásokkal sincs gond? Az a furcsa, hogy nem cseng ki, de a lerakás után egyből jön az értesítés a hívásról. -
pinnacle
nagyúr
Jellemzően otthon wifin veszem észre a problémát. Majd kikapcsolom a wifit, hogy lesz-e változás. Routernek melyik beállítása okozhat ilyet? Egyik ASUS 65P másik az újabb fekete illetve fehér dobozos ConnectBox.
tlac lehet, hogy Android probléma, de szerintem inkább készülék probléma. Anyám A40 telefonjával nincs ilyen gond. Vetettem vele egy A52 EE-t. Szid is miatta rendesen.
Feleségemnek, gyerekeimnek iPhone-juk van, ott sincs semmi gond, nem is értik, hogy mi a bajom. Egyébként lehet az Apple megoldása a jobb, semmit nem lehet állítani, mégis működik.
Ezért is kérdeztem, hogy másnak nincs gondja a Gmail-el, WhatsApp-al? Jó lenen ha kiderülne, egyedi problémám van vagy ez általános. -
pinnacle
nagyúr
Sziasztok! Gmail, WhatsApp üzenet, hívás nem jön meg. Csak a képernyő feloldása után jön értesítés. Minden beállítottam, amit lehet, de nem semmi változás. Régen is ez volt a gondom a J5 2017-el, A52s-en sincs változás, A52-ön meg a WhatsApp hívás nem cseng, de ahogy leteszem a telefont, egyből jön értesítés a hívásról.
Mi lehet a gond? Szerintem az, hogy a beállítások ellenére mégis alvóba teszi az alkalmazásokat.
-
pinnacle
nagyúr
válasz
Crvsh3R #5634 üzenetére
Köszi! Nem akartam ennyit várni, de megrendeltem, mert máshol nem találtam.
Ismerősnek vettem A52 Enterprise Editiont. Majd kíváncsi leszek, tényleg tovább jön rá frissítés, mint az A52s-re. Dobozon semmi jelzés sincs az EE-re, A52SF/DS van rajta. Szervizben azt mondták, hogy csak szériaszám alapján tudják megmondani. Megnézték, az. 2022. 01.26-án gyártották, Android 11 volt rajta, erre frissült.
Dupla koppintásos ébresztést illetve azt, hogy amíg nézem a kijelzőt addig nem kapcsoljon ki, hol tudom beállítani? Lehet ez már alapértelmezett, azért nem találom?
-
pinnacle
nagyúr
Ilyen EF-PA525TVEGWW gyári tokot nem láttatok valahol 10k-nál olcsóbban? Én csak ennyiért találtam. Érdekes, hogy ez ilyen drága, fekete 6k.
-
pinnacle
nagyúr
Sziasztok! Gyári flip tok, csak feketében, fehérben van. Utángyártottban van jó minőségű, más színben is?
-
-
pinnacle
nagyúr
válasz
kaliczrob84 #4610 üzenetére
-
pinnacle
nagyúr
válasz
kaliczrob84 #4506 üzenetére
-
pinnacle
nagyúr
válasz
kaliczrob84 #4458 üzenetére
Fotózd le a töltőfejet, tedd be majd. Én csak hétfőn tudom betenni, nekem ilyen van, (ez nagyon jó ár most, én 6390 Ft-ért vettem) de lehet majd más is megmutatja. Én már vettem a Speedshopban ilyen "ecocsomagolású" gyári headsetet, ami szerintem nem volt az, legalább is sokkal gyengébben szólt, mint az aradi utcai Samsung szervizben vett másik.
-
pinnacle
nagyúr
-
pinnacle
nagyúr
-
pinnacle
nagyúr
válasz
pinnacle #4186 üzenetére
Értesítést kaptam frissítésről, (Telekomos telefon), felraktam, Cube működik.
WhatsApp hívások rögzítését nem lehet kikapcsolni valahogy? Illetve ha rögzít, akkor a másik felet is rögzítse, mert az nem megy.
-
pinnacle
nagyúr
Jó a Samsung, csak pont a Prohardvernél nem lehet használni, ha be vagy jelentkezve, mert ide-oda ugrál.
-
pinnacle
nagyúr
válasz
pinnacle #4175 üzenetére
illetve pont nem használhatná az akadálymentesítési képesség-et.
A hívásrögzítést kínáló telefonok között megtalálhatók a Xiaomi, illetve a Samsung és a Google Pixel egyes telefonjai. Ezek a kivételek azért maradnak fenn, mert a gyári rendszeralkalmazások nagyjából bármilyen engedélyt megkaphatnak, mivel már előre telepítve vannak a telefonokra.
Nem tudom ez milyen telefonokra vonatkozik, hiszen az Androidban eleve van hívásrögzítő, gondolom telefon gyártótól független, csak a mi régiónkban vették ki. -
pinnacle
nagyúr
Aki használja a Cube ACR-t, annak frissítés után is működik? Lehet egy frissítéssel fogják letiltani a hívásrögzítést. Mondjuk érdekes, hogy a Playben maradtak a hívásrögzítő alkalmazások.
Nekem már volt olyan gondom, hogy a hívó/hívott fél nevét nem jelenítette meg, és a hívásrögzítés sem működött. Újratelepítés után megjavult.Lehet ez a "kiskapu". Cube is ez használja.
A hívásrögzítő szoftverek azonban az Android 10 és későbbi verziókon az Accessibility Service-t (hozzáférési szolgáltatás) kezdték el használni a hívások rögzítésére, így jelenleg egy hívásrögzítő telepítésekor a telefon akadálymentesítési szekciójában engedélyt kell adni az aktiváláshoz. A Google a fejlesztői szemináriumában is igyekezett tisztázni a drasztikus szabályzatváltozásokat. "Ha az alkalmazás a telefon alapértelmezett tárcsázója, és előre be van töltve, az akadálymentesítési képesség nem szükséges a bejövő hangfolyamhoz való hozzáféréshez, és így nem sérti a szabályokat" – mondta az előadó a Google Play irányelvek frissítéseit ismertető webináriumon. -
pinnacle
nagyúr
Köszi Aryes, MrChris! TMPGEnc egészen jól összefűzi a videókat, akadás sincs váltásnál a Kodin, de ez sem olyan gyors, mint az MKVToolnix. Azért mert ez is belenyúl, nem csak összeilleszti a klipeket. Majd még keresek programot, de igazából mindegy, úgyis csak ritkán fogok videózni. tsMuxer is jó lenne, mondjuk érthetetlen miért kell egyesével hozzáadni a klipeket, régi FHD-s videókamerás felvételeimet egyesíti, de a Samsungnál nem érzékeli az fps-t. Nem tudom mi lehet a probléma.
-
pinnacle
nagyúr
válasz
MrChris #3976 üzenetére
Nekem csak a felvételek összeillesztésére kellene egy egyszerű program. Semmi felirat, átmenet nem kell, csak sima összefűzés, hogy az eredeti minőség megmaradjon. Samsung videószerkesztője tökéletes lenne, mert az iMovie-val ellentétben nem tesz be átmeneteket, amit csak egyesével lehet kiszedni, csak ez az FHD butítás ne lenne. Én idáig MKVToolnixal illesztettem össze a videókat, semmi gondon nem volt vele, csak az 52s-nél a Kodin (ezzel megy az Androidos média boxom) minden klip váltás után egy pillanatra megakad a hang. Letöltve lehet pontosabban hallani, nem az a gond, ami webes lejátszásnál van, letöltve ez nincs. Mondjuk ez a Kodi hibája, mert Windowson is akad. Mindegy, majd iPhone-al videózom, azzal viszont nem megy a hívásrögzítés, ezért kell kettő telefon.
Szerintem videóban ugyanolyan az iPhone 8 minősége, mint a 11-é, csak a sztereó hangban jobb az utóbbi.
-
pinnacle
nagyúr
Ezért kérdeztem, hogy van olyan Snapdragon 778G telefon, ami tud 4K-ban menteni, mert lehet eleve úgy gyártják, nem is tudjon. Valahogy el kell adni a drágább telefonokat is. Én különben az Amoled kijelző miatt szeretem a Samsung telefonokat, nekem fakó az IPS. Igaz az iPhone 11-nek egészen jó van.
-
pinnacle
nagyúr
válasz
pinnacle #3741 üzenetére
Snapdragon 778G nem tud 4K-ban menteni. S20 FE kell hozzá.
Akinek fontos a 4K/60fps videó. Lehet jobban jár egy használt iPhone 11-el. iPhone 8-on is megy a 4/60fps, csak a hang monó.
-
pinnacle
nagyúr
Köszi! Inkább a Videó szerkesztő kellene, de attól tartok, hogy nem tud 4K-ban menteni, ami tényleg nagy hiba lenne a Samsungtól. Hihetetlen, hogy nem lehet felbontást állítani.
The "create movie" function automatically converts 4k videos into 1080p format at a signifcant picture quality loss. I wouldn't mind 1080p, but the quality loss in details is outrageous!Vettem egy ilyen töltő. Ez tényleg gyors.
-
pinnacle
nagyúr
Számháború felvétel jópofa lehet akciókamerával.
Nekem sincs itthon 4K-s TV-m, vettem párat, de mind visszaküldtem, mert a régi SD, FHD felvételeim jobban néznek ki az FHD-s TV-n, mint a 4K-s TV-n. Viszont a telefonos 4K/60fps felvétel jobban mutat a TV-n, mint a régi FHD-s videókamerám felvétele. Egyszerűen jobb, élesebb a kép. Lehet a nagyobb adatsebesség miatt? Szappanopera hatás sincs, azt láttam valamelyik Sony 4K-s TV-n. Tényleg szörnyű, sehogy sem tudtam beállítani, hogy a mozgás természetes legyen, de telefonos felvételnél nincs ilyen gond. 60fps az oldalirányú mozgáshoz kell, Samsung 30fps-el nem tökéletes. Igaz, mondják filmesek, kamerával nem szabad kaszálni, inkább kell külön-külön felvételeket készíteni más nézőszögből.
Samsugnál állítják, hogy a videószerkesztőjük is tudja a 4K-t, nem hiszik el, hogy csak FHD-ban tud menteni. Mondták be tudnak lépni a telefonomra megmutatni, majd kíváncsi leszek.
-
pinnacle
nagyúr
Sajnos szerintem ez korlátozás a Samsungtól. S20 FE 4K-ban ment. Pedig nagyon jó lenne ez a Samsung videószerkesztő program. Még jobb is, mint az iMovie, mert az automatikusan átmenetet tesz a klippek közé, és csak egyesével lehet kiszedni, Samsung nem rak átmenetet, illetve egyszerre lehet tenni/kivenni átmeneteket. iMovieban viszont van lehetőség a mentésben, felbontás beállításra, az meg a Samsungban nincs.
Egyébként mi a trend, az emberek többsége fotóz és csak én videózom?
Szerintem a kettő együtt jó, talán a videó még jobban visszaadja a helyzet hangulatát. Viszont pl. a gyerekeimet egyszerűen nem tudom rábeszélni, hogy videókat is készítsenek. Lehet ez már kimet a divatból?
-
pinnacle
nagyúr
Köszi! Ez a probléma, hogy itt még 4K, de mentés után már FHD lesz. Próbáld ki. Kattints a Filmkészítésre, (Videószerkesztő kell hozzá), itt hozzá kell adni egy újabb fájlt, utána akár törölhető is majd mentés. FHD lesz az eredmény. Sajnos nincs is lehetőség felbontást állítani, úgy mint az iMovieban.
-
pinnacle
nagyúr
válasz
pinnacle #3741 üzenetére
Nézzétek meg légy szíves, hogy mibe menti a 4K-s felvételeket a Samsung Videószerkesztője. Attól tartok csak a drágább telefonoknál megy a 4K, A52s-nél FHD a maximum.
-
pinnacle
nagyúr
válasz
pinnacle #3695 üzenetére
Samsung ügyfélszolgálata állítja, hogy Amennyiben a telefonkészülék képes 4K tartalomban rögzíteni tartalmat, illetve a Kamera alkalmazásban 4K felbontásban került rögzítésre a felvétel, abban az esetben a szerkesztő is képes 4K-ban elmenteni a szerkesztett felvételt. Attól tartok ez csak a drágább készülékénél van így. A52s lebutítja FHD, 3GPP-re, (hangot nem módosítja). Ha tudjátok légy szíves nézzétek meg, nektek, hogy ment a Samsung videó szerkesztője. Lenti képen balra az eredeti, jobbra a mentett fájl látható.
Videó szerkesztő elérése kicsit macerás, ha van egyszerűbb kérlek írjátok le. Fájlt meg kell nyitni a Galériából vagy Videó lejátszóból, utána a 3 pontos "hamburger" menüből Szerkesztés, itt még nem lehet menteni, megint 3 pontos menü, Filmkészítés, itt hozzá lehet adni fájlokat, majd Mentés. Mivel nem lehet választani formátumot, úgy, mint az iMovie-ban, szinte biztos vagyok, hogy FHD-ban ment, de hátha. -
pinnacle
nagyúr
Köszi! Ezen van olyan beállítás, ami eredeti minőségben összefűzi a fájlokat? MKVToolnixben pont ez a jó, ráadásul nagyon gyors. Egyébként az Androidos médialejátszóm, illetve a szoftver, a Kodi hibája. Windowson is megakad a hang egy pillanatra, klip váltásnál Kodival. Más szoftverrel, pl. VLC, MPC-vel nincs probléma.
Samsungnak van saját szerkesztő szoftvere, kicsit macerás előhívni, Video - Szerkesztés - Film készítés. Szerintem nekem a Video Player telepítette. Ebben egy kattintással tudom törölni az átmeneteket (ezt hiányoltam az iMovie-ból), alapból nem is rakja be, viszont az a gond, hogy nem ment 4K-ban, csak FHD-ban. Ha tudjátok nézzétek meg légy szíves, lehet 4K-ban menteni? Képtelenség, hogy kimaradna belőle ez a funkció. Az ezzel összefűzött videó hangja már nem akad klipváltásnál Kodin sem.
-
pinnacle
nagyúr
Videófelvételeket mivel illesztitek össze? MKVToolnixet használtam, de minden új felvétel elején egy pillanatra megakad a hang.
-
pinnacle
nagyúr
Telekomnál még van 52s.
-
pinnacle
nagyúr
válasz
zsizsef #3617 üzenetére
Köszi! Ezt csak fizetős alkalmazással lehet megnézni? Nézd meg léfy szíves a korábbal linkelt kóddal *#12581*369# mit jelez, illetve a DevCheck is mutatja. Szerintem ha akarsz kérhetsz cserét. Ez azért mégsem új készülék. Lehet azért vannak egyes tagoknál különböző problémák, (nem is tudom mi volt ,mozgó gombok, nem pontos illesztések,) mert szintén felújította kaptak.
-
pinnacle
nagyúr
Köszi! Az lesz az oka. Xiaomi kamerát így tudom megnézni Windowsról. Egyébként a Xiaominak nem működik a kétlépcsős azonosítása, név, jelszó birtokában bárki beléphet a Xiaomi fiókba, semmi értesítés nem jön róla. Jeleztem a Xiaominak már pár hónapja, azóta is javítják.
-
pinnacle
nagyúr
Gondolom ezt egy frissítéssel fogják letiltani. A jelenleg a Play Áruházból még letölthető hívásrögzítő alkalmazások is használhatatlanná válnak május 11-et követően. Ha letiltjuk a frissítést, akkor talán csak megmarad a rögzítés. Majd csak kitalálnak valamit. Úgy emlékszem Android 9 után is le volt tiltva a hívásrögzítés az EU-ban, (ezért is maradtam a J5 2017-nél) mégis megoldották valahogy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen egeret válasszak?
- Autós topik
- OLED TV topic
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Motoros topic
- PlayStation 5
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Végleg lenyomta a tévét a streaming az USA-ban
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest