-
Mobilarena
Összefoglaló
Firmware letöltése
XEH (független) - 2025-04-01 (Frissítés: 2025-04-21) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2025-04-01 (Frissítés: 2025-04-21) [Android 14]
A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Breki
veterán
Samsung A52s 5G April 2023 Update Bugs & Issue's | Solution ?
[link] -
Breki
veterán
Szerencsére nálam jó.
Egyébként a Samsung ennyit válaszolt:
Dear Samsung Member,
Greetings from Samsung Customer Support!
We acknowledge your query and apologize for the same. Please visit this mentioned link to resolve the Bluetooth issue your device:
https://www.samsung.com/in/support/mobile-devices/how-to-fix-bluetooth-connection-problems-with-your...
In case the issue still occurs. Please register your concern in Samsung Members
Application (Open Samsung Members Application > Support> Tap on error report > Type your query > Send).Thank you for writing to Samsung.
Warm Regards,
Samsung Customer Support
Másik helyen pedig ezt:
Dear Samsung member,
Greetings from Samsung customer support.
We acknowledge your query and apologize for the inconvenience caused to you and will surely assist you regarding the same and please follow the easy troubleshooting steps which might help to solve the issue.
Kindly restart your smartphone once and also re-insert your SIM card.
Check device network in an open area: Kindly check your device in a different location/network coverage area.
Check device network mode settings
Please follow the below steps.
Step1: Navigate to the app's screen and tap on Settings.
Step2: Tap on Connections.
Step3: Tap on Mobile networks.
Step4: Tap on network mode SIM1 or SIM2.
Step5: Select network mode.
Note: We recommend setting device network mode as LTE/3G/2G (auto connect) mode.
Kindly do check the same SIM card in another phone or another SIM card on the same phone to verify the issue.
In case the issue still occurs. Please register your concern in Samsung Members Application (Open Samsung Members Application > Support> Tap on error report > Type your query > Send).
Thank you for writing to Samsung.
Warm Regards,
Samsung Customer Support
-
Breki
veterán
Ez érdekes
[link] -
Breki
veterán
Sziasztok
Többen paszkodtak nagyobb hibákra mostabában, szerencsére nálam egyik sem jelentkezett, viszont rlött egy aprób, de dzámomra bosdzantó hiba ami a Facebook 3d képekre vonatkozik.egysínű
A hiba abban jelentkezik, hogy nem tudok 3d képet felrakni a Facebookra, mert vagy fekete egyszínű vagy csak átlátszó és a helye mutatkozik csak meg
Ez korábban teljesen jól működött, a frisdítés óta van ez, csak eddig nem kapcsoltam össze.
Most viszont utánnaolvastam és úgy látszik sok leírás szól erről, hogy Samsung telefonokon ez jelentkezett a frisdítés óta
-
Breki
veterán
válasz
Pipi75 #10069 üzenetére
Ezt is?
Clear Bluetooth Cache
To clear cache data saved by Bluetooth, follow these steps:
Open the Settings app. Go to Apps – > All apps. This step will differ from brand to brand. You need to open the application section. From the list of all apps, locate Bluetooth and tap on it. Click Storage and tap on Clear cache. -
Breki
veterán
válasz
Energie X #9999 üzenetére
Azt nem tudom, de a korábbi változat úgy látom pl. van Baseus webshopjában.
Baseus C-shaped USB-C intelligens gyorstöltő 3A. 1 méter
Chip vezérelt intelligens töltőkábel, mely biztonságosan és gyorsan tudja tölteni eszközét. A kábel lekapcsol ha az eszköz feltöltött, igy óvja az akkumulátor élettartamát. A chip szabályozza az akkumulátor töltöttségétől függően az eszköz számára leadott áram erősségét, illetve szűr minden olyan elektronikai jelenséget, mely a töltésvezérlő IC károsodásához vezethet. Elasztikus bevonatának köszönhetően nem kell tartanunk attól, hogy megtörne és a kábelekre legjellemzőbb fej alatti törés elkerülésének érdekében külön bevonatot kapott.
[link]De ugye ez nem Usb-C Usb-C ezáltal nem is PD kábel, napközbeni állandóra vagy esti rajtahagyásos töltéshez jó.
Szerk:
Közben találtam az emagon, de ezt a gyártót nem ismerem ezért nem is ajánlanám, de az elnevezés lehet segíthet.
[link]
Na találtam Essagert de elég brutál az ára
[link]
Ugye ez kintről ennyi.
[link] -
Breki
veterán
Igazából nem ez a lényeg szerintem ez egy feature, hanem a készülékvédelem.
Ez egy Real Time Display, nekem tetszik.
[link]
Az enyém ami korábbi verzió még így működik.
[link]
Egyrészt amikor így napközben előttem van látom már a színről ,hol tart milyen töltéssel, azt is amikor lekapcsolja a töltést, nem kell lejúzni figyelni rá egész nap rajta lehet, így nem használja a töltési ciklust annyira, de mégse tűráztatja, és mikor végzek a munkával 100-on vagy 85-ön van beállítás függvényében.
Este pedig még egyszerűbb akár alvásból felébredve ránézni, hogy pont milyen töltés megy. De bevallom én ezt nem használom este szinte sosincs szükségem töltésre. -
Breki
veterán
Okés megragadtad a lényeget.
Akkor adok egy kis olvasnivalót arról mi az az e-marker chip
Viszont nincs kedvem újra elkezdeni Én szenélyesen évek óta használok ilyen kábeleket, otthon is munkahelyen is, nunkatársaknak és isnerősöknek is ajánlottam az informatikán, különböző telefonokhoz Iphonetől, Sansung-ig, mindenkinek bevált Én is látom munkám során a monitor előtt minden nap, hogy működik, de rádhagytam.
-
Breki
veterán
Írtam egy hoszabbat, valamiért eltűnt
Lényeg nekem korábbi van.
Itt írtam ezekről bővebben.
Akkor kerestem újabbakat, lényeg smart chip-es kábelt kell a keresőbe írni
Most gyorsan ól ezt találtam, az újabbaknál már számos töltés kijelzés van, nekem még színnel jelölte, hogy normál, gyors töltés, vagy készen van.
-
Breki
veterán
Én ezt használom. Nár többször írtam róla
BASEUS GAN3 PRO GYORS UNIVERZÁLIS GAN TÖLTŐ 2 X USB TYPE C / USB + KÁBEL USB TYPE C - USB TYPE C 65W PD3.0, QC4.0 +, AFC FEHÉR (CCGP050102)
De szerintem, nem a linkelt oldalról érdemes rendelni van egy aksikkal foglalkozó magyar webáruház, amikor én néztem ott sokkal olcsóbb volt és elég korrekt a szervízháttér.
Viszont mivel ez PD-vel szupergyors töltés ezért nem ajánlanám folyamatosan, csak, ha szükség van gyors töltésre, ezért egyébként násik kábellel vagy napközben akkár állandóra mehet másik töltővel normál töltéssel és okos kábellel. Ugye ez a Baseusnaknis van!
-
Breki
veterán
Szerintem igen.
Még van egy ilyen.
a Samsung közösségi moderátora megosztott egy egyszerű módszert, amely kijavíthatja a „kezdőképernyő kényszerített bezárását”, ha Ön a One UI 5 szoftverre váltott. Mielőtt továbblépne, fontos megemlíteni, hogy a Good Lock le lett választva a One UI 5 verziójáról, ami a kezdőképernyő összeomlásának oka. Töltse le a SammyFans alkalmazást.
[link] -
Breki
veterán
Szia
Nem biztos, hogy megoldás, de egy próbát megér korábban olvastam hasonló problémával kapcsolatban.
Annak érdekében, hogy kijavíthassa a One UI Home folyamatos összeomlását, vagy a One UI 5 verzió kényszerített bezárási problémáját, lépjen a Rendszerbeállítások > Alkalmazások oldalra. Most kattintson a Rendezés ikonra az alkalmazáslista jobb oldalán, és válassza ki a One UI Home alkalmazást. Ha elkészült, nyissa meg a One UI Home tárolási beállításait, és törölje az alkalmazásadatokat és a gyorsítótárat. Hasonlóképpen törölje a Samsung Experience Service alkalmazás és a rendszer felhasználói felületének gyorsítótárát, ha létezik, és tisztítsa meg a gyorsítótár adatait a helyreállítási módban. Ha a probléma továbbra sem oldódott meg, folytatnia kell a hard reset-et, amely törli a telefon memóriájában tárolt összes adatot, beleértve az alkalmazásokat, játékokat és fájlkezelő adatokat. -
Breki
veterán
Sziasztok
A samsungnak vagy a Galaxy store-ban valami jó videószerkesztője a telefonhoz, ami legalább hasonló minőség mint a filmora?
-
-
Breki
veterán
Na már nem is várom az 5.1-et annyira
Don't be too excited for one ui 5.1 brother ., there is much bugs and heating issues and battery drain related problems are reporting for one ui 5.1 released devices .a52s will get the update with in few days but be carefull with the installation. do try to know much about the software pros and cons from social media and after research if you are confident about the update then install it other wise device will get much slower than before updates
Actually the update is delayed this month looking forward that they will add more bugs to slow our devices because a52s is getting older and samung want to promote their upcoming devices so seriously they will try to degrade our devices through software updates so be cautious
Ne légy túl izgatott egy ui 5.1-es testvér miatt, sok a hiba és a fűtési probléma, valamint az akkumulátor lemerítésével kapcsolatos problémák jelentek meg egy ui 5.1-es készülék esetében. Az .a52s néhány napon belül megkapja a frissítést, de légy óvatos a telepítéssel. próbáljon meg sokat tudni a szoftver előnyeiről és hátrányairól a közösségi médiából, és kutatás után, ha magabiztos a frissítésben, telepítse azt, más bölcs eszköz sokkal lassabb lesz, mint a frissítések előtt
Valójában a frissítés ebben a hónapban késik, remélve, hogy további hibákat fognak hozzáadni az eszközeink lassításához, mivel az A52-esek öregszenek, és a samung annyira komolyan akarja népszerűsíteni a közelgő készülékeit, hogy szoftverfrissítésekkel megpróbálja lerontani az eszközeinket, ezért legyen óvatos. -
Breki
veterán
Ezek más fajták és nem nagyon látok 10-ból 10 kínait.
Az Emos pl, ha jól tudom cseh, sky-t talán a tesco árulja, gao meg konrad
Visszatérve a Blitzwolfra, találtam tesztet róla:2500W-tal terhelhető, ami egy elosztónak jellemzően bőven elég. A teszt során 2200W-tal is került terhelésre és az nem okozott gondot neki.
Belseje
[link]
Négy darab USB is került a tetejére nem kimagasló, de korrekt teljesítménnyel: max. 3A, 20W.
Részletesen így alakulnak a töltési lehetőségek
3 x normál USB
5V⎓3A, 9V⎓2A, 12V⎓1.5A, 18W(Max)
Type-C
5V⎓3A, 9V⎓2.22A, 12V⎓1.67A PD20W(Max)
Túláram, túlfeszültség, rövidzárlat, túlterhelés elleni védelemmel ellátta a gyártó és hőálló.
Emag is árulja, csak ott 22 ezer
[link]
Blitzwolf webáruházban pedig 18900
[link]
De már nem érdekes mert sajnos nincsen már 7000-ért, lüke voltam nem vettem meg hétvégén ennyiért.
Na bocsi off befejezve. -
Breki
veterán
Azt nem tudom ez az elosztó milyen, mivel sajnos lemaradtam most róla.
A Blizwolf pl, szerintem pont minőségibb cucc.
[link]
De van két korábbi usb-s elosztóm az is hibátlanul megy évek óta.
A telefonhoz vett toocki, baseaus gan stb töltő is hibátlan.
Érdekes módon pont a baseaust kellett egyszer cserélni de azt magyar elég ismert aksis bolból vettem garanciával azt egyből futárral szó nélkül cserélték. Cserekészülék meg teljesen jó azóta is.Szerintem nem szar az összes sőt, de ez itt már offtopic
Amúgy ez a teszt se így volt, tudtommal: 20-ból 12-öt találtak rossznak és nemcsak kínaiakat:
Az univerzális akkumulátortöltőkkel a 230 voltos hálózati feszültséggel működő konnektorokból tölthetők fel az 5 voltos törpefeszültséggel működő eszközök. E tápegységeknél fokozott figyelmet kell fordítani a táphálózati és törpefeszültségű részek megfelelő elválasztására, távolságára. Áramütés veszélyével fenyegethet az is, ha a szigetelés villamos szilárdsága, folytonossága elégtelen.
A tárca akkreditált műszaki laboratóriumának vizsgálatai szerint a mintavételezett termékek 60 százaléka, húszból egy tucat töltő nem tett eleget a követelményeknek. Az ellenőrzés a műszaki áruházban, szaküzletben kapható árucikkek közül is kiszűrt kockázatosat. Érdemes tehát nagyon körültekintően válogatni, önmagában a vásárlás helyszíne sem garantálja, hogy a töltő biztonságosan használható. Lehetőség szerint ismert, neves gyártótól származó, akár a töltendő eszközzel azonos márkájú terméket válasszunk. Az ellenőrzés eredményeit összegző táblázat a Fogyasztóvédelmi Portálon érhető el.
Az ellenőrzés eredményeit összegző táblázat a Fogyasztóvédelmi Portálon érhető el., persze, ha egyről beszélünk, ha nem linkeld már légy szíves érdekel. -
Breki
veterán
Ja erre akartam az írni, csak elfelejtettem, hogy ilyenkor legegyszerűbb olyan kábel vagy töltőfej, ami nem is tud többet.
PL most pont van akciósan olyan nagy, azt hiszem 8-as elosztó amin vannak usb kimenetek is pont ilyenre, ha jól emlékszem azt írták az 20 W
Igen jól emlékeztem:
Ez egy sokkal igényesebb elosztó, mint az átlag és amellett, hogy 8db konnektort varázsol egyetlen konnektorból az eszközeinket is tölthetjük vele, akár 20W-os gyorstöltéssel is.
Ehhez ad 3db hagyományos és egy darab Type-C USB-t is, vagyis megspórolhatjuk vele a töltő adaptereket.Illetve éjszakai töltéshez talán még jobb az okos smart chipsettes kábel korábban itt írtam róla bővebben.
-
Breki
veterán
válasz
gerner1 #9603 üzenetére
Én nyugodt vagyok, csak fura, hogy még amárciusi Update1 se jött ki
Vagyis nem vagyok nyugodt, de nem emiatt.
Van valakinek hasonló készüléke ehhez a telefonhoz kapcsolva?
Valamiért nem tudom most az órát beállítani, régebbi telefonnal simán ment, de úgy emlékszem Samsunggsl is állítottam már be.
-
Breki
veterán
Google play Update1(Google play rendszerfrissités) kijött sinán frissült, de márciusi frissitésről és 5 1-ről semmi hír:
Just seen news saying that the March patch is rolling out to the A52s in some countries but without 5.1. Something is seriously wrong here.
-
Breki
veterán
Samsung March 2023 Security Update Released for Galaxy S21 FE, A52s, A52 5G and A13
The March patch comes up right after One UI 5.1. It’s a stability update for these phones.
-
Breki
veterán
válasz
Trooper82 #9208 üzenetére
Nem.
Viszont egy nagyobb hibát észrevettem.
Videó készítésnél a lassított videó készítésekor kirak.
De sima videó és fényképezés ok.Megnéztem ezt a videót a korábbi van 8 6 ott szinte egyből kirak nem csak lassított videó készítése közben.
De azért majd próbálok megokdást keresni erre illetve kíváncsi vagyok násbál is így van-e
-
Breki
veterán
válasz
N€T0X|N #9173 üzenetére
Még a kérdésre válasz, írtam egy hosszabban, de amíg teszt képejet csináltam sikeres eltűnt
Akkor most röviden.
Természetesen nem biztos, hogy jobb.
Nekem Lmc 8 4 van, teljesen stabil azzal készült a krumplis és a naplementés parkos is Nálam nincs paca! De mivel külön alkalmazás mellette tudom az aktuális Gcam-et tesztelni
Eddig 8 6 volt fent az valóban nem volt stabil sokszor fagyott
Ezt most beállítva elsőre úgy tűnik elég stabil, de még tesztelem majd
Elsőre két gyors kép, még mindenféle állítgatás nélkül csak az ágyban fekve hátulról oldalról jövő fényben
-
Breki
veterán
válasz
N€T0X|N #9173 üzenetére
Fogalmam sincs én is most láttam még a telegram fórumon.
Ezt most felraktam.
Ennyi a leírás.
- Fixed stream configs.
- Added support for Samsung Galaxy S23Ultra device.
- Now all file loader dir location SGCAM/8.7.250/.
- Fixed few issues related to video.
- Fixed ns force option and many more bugs.A 8.7 bemutatása itt
Pro camera features like forced ASTRO mode, Extended HDR+, Google AWB (Auto White Balance), RAW format, and more.
Latest GCAM 8.7.250 by BSG features the following for all supported Android devices:
Google AWB has been added to the top curtain (divided into front\back and photo\portrait\night mode).
“forced” ASTRO added to the top curtain
Extended HDR+ activated in portrait mode Added “Hardware level” to the settings Added “RAW format”, “JPEG compression quality”, “MERGE”, “SHASTA” to module settings.
Added support for additional modules. Fixed work on some devices.F
ound errors in the work of the modification have been fixed.
Mivel most én is nehezen találtam meg, hol kell átírni, hogy később is meg legyen csináltam gyorsan képernyőképeket.
Tehát Gcam 8 7 telepítése Telepítés után ezt a pár értéket kell átírni a kameráknál Nem is kellett a számot átírni, csak a megfelelő értéket kiválasztani
-
Breki
veterán
Már korábban leírtam.
Szerintem 8.1 kicsit régi én az LMC 8 4-et használom az külön alkalmazás nem az eredetit írja felül külön parancsikonja is van.
De most nézem Gcamből is van már 8 7-es.
Ja korábban volt szó a macro-ról most egy tesztet próbáltam egyet az elkészült sült krumliról
Nem tökéletes, meg így kicsit undi de amíg nem jönnek meg a lencsék jó lesz
-
Breki
veterán
válasz
gabikiraly2 #8925 üzenetére
Én ilyet használok
Tempered Glass For Samsung
[link] -
Breki
veterán
Azért gcammel lehet jókat összehozni
Tegnapelőtt le akartam fotózni a karácsonyfám új hajtásait véletlen okos fénykép lett belőle :-)
De én is azt mondom aki igazán jó makrót akar készíteni érdemes beszereznie egy ilyet.
[link]
van ilyen 10-es is amiben a következők vannak
Package included:Package included:Fish Eye Lens x 1Wide Angle&Marco Lens x 12X telephoto lens x 1Star filter x 1CPL x 1Kaleidoscope lens 3 x 1Kaleidoscopelens 6 x 1Flow filter x 1Radial filter x1Lens Cap x 9Universal clip X 1EVA bag X 1Cleaning cloth X 1User manual X 1Retail box X 1
[link] -
Breki
veterán
-
Breki
veterán
válasz
Dr Bubo #8836 üzenetére
nem, mediaklikk appból
Ha már ilyesmiről van szó, van egy nagyszerű kis vonatos játék, mindig végig játszom az aktuális telefonon.
Nagyon egyszerű, de ötletes, nagyon rá lehet kattanni.
vonatoknál kell a váltókat állítani megállítani őket, hogy ne ütközzenek össze.
Viszont ezen a telefonon felraktam az új változatát és azt vettem észre, hogy sokszor mintha nem venné, hogy rákattintok, hogy megálljon a vonat, érdekes módon 90 fokkal elfordítva meg veszi az érintést. Illetve sokszor mintha levágná a képet nem látszik pl a szélső vágány.
[link]
Ha esetleg más is kipróbálná ezen a telefonon, hogy nála így van-e azt megköszönném. De vigyázat tényleg függővé tesz!:-) -
Breki
veterán
válasz
Zoli bácsi #8827 üzenetére
Nekem is van freemail, csak ln beintegráltam gmail alá így gmailes felületen és gmailes app-al kezelem kvázi külön fiókként.
-
Breki
veterán
válasz
gizmoboy #8821 üzenetére
Nekem Baseus GaN3 Pro az egyik töltőm.
USB Type C / USB 65W PD3.0, QC4.0 +, AFC fekete + USB Type C - USB Type C kábel 1m (CCGP050101)
Magyar oldalról rendeltem szerencsére, mert kb két-három hét után teljesen bedöglött, vissza kellett küldeni bevizsgálásra ami után szó nélkül cseréltrék, az újabb azóta viszont hibátlanul működik.
Nekem járt hozzá kábel is amivel használom. Te milyen kábelt használsz hozzá?
Ki lehetne próbálni megfelelő PD kábellel és USB- USB-c-el is persze akkor nem lesz PD funkció ugyanis csak USB Type-C csatlakozóval működik, de a töltő tesztelésére jó.
Ugye ezzel fent írt töltővel és kábellel szupergyors töltést ír, de általában igyekszem ugreen asztali töltővel és okos kábellel, normál vagy gyors töltéssel töltetni, és a szupergyors töltést viszonylag ritkán használni.
Esetleg nincs másik Gain USB PD (Power Delivery) töltőd?
[link]
Viszont szerintem töltés közben nem annyira ajánlott, a telefont használni én aközben igyekszem nyugton hagyni, vagy amíg használom lehúzni. -
Breki
veterán
válasz
Predatorr #8705 üzenetére
Ha facebook-ra kell ilyesmi akkor automatikusan megcsinálja
Android:Megjegyzés: Előfordulhat, hogy egyes Android-eszközök nem támogatják a 3D-s fényképeket. Sok 2014-es vagy annál újabb telefon támogatja a 3D-s fényképeket
Így tudsz 3D-s fényképet készíteni, amikor megosztasz egy bejegyzést:Koppints a Mi jár a fejedben? pontra a hírfolyamod tetején
Koppints a Fénykép/videó lehetőségre
Válaszd ki a fényképedet, majd koppints a Kész gombra
Az Effektus választása panelen válaszd ki a 3D lehetőséget
Adj meg tetszés szerinti szöveget, majd koppints a Megosztás gombra. -
Breki
veterán
válasz
Predatorr #8701 üzenetére
3d-nél erre gondolsz?
[link]
Vagy facebook-ra 3d?
Ha jól értem ez kell neked
[link]
van ilyen, hogy Virtual Mode 3D, de ilyet itt nem látok csak ilyet
How to Take Motion Photos on SAMSUNG Galaxy A52s 5G – Use Live Photo Mode
[link]
A good lock modulokat én még fine lock-al kezdtem használni, amikor még a régió nem volt elérhető. Azután kijöt, hogy lehet használni és a frissítés felraktam azt hittem mindent újra kell rakni, de csak frissítettem a modulokat és azóta is jó.
Nem vettem észre ilyet. -
Breki
veterán
válasz
lumpy95 #8670 üzenetére
Igen igazából én is lekapcsolnám, csak az ébresztés miatt hagyom.
Ez szubjektív, de én pl nem szeretem, ha közvetlenüól az ágyam mellett sugároz éjszaka, informatikusként úgy gondolom, a készüléknek is jobb, ha nem állandóan megy és időnként újra van indítva. Ezen kívül azt se szeretném, hogy feleslegesen használja az aksit és fogyassza a töltési ciklust.
Viszont nemrég olvastam egy cikket a témával kapcsolatban ott ezt írták általánosságban, hogy lehet úgy automatizálni, hogy 23-kor kikapcsol, 6-kor bekapcsol automatikusan.
Ezt be lehet állítani ennél a telefonnál is? -
Breki
veterán
válasz
kmarci25 #8630 üzenetére
Igazából általánosságban akartam írni, csak pont láttam hogy erre írtál ezért címeztem válasznak.
Viszont most, hogy olvasgattam a külföldi fórumokon az update-ről, találtam Ezt
Karbantartási Mód
Maintenance mode in A52 after January update
[link]
Ez eddig, és volt és csak nekem új, vagy most került bele?
A Karbantartási mód olyan funkció, amelynek célja a Galaxy okostelefonon vagy tableten tárolt személyes adatok és információk védelme a javítás során.
[link] -
Breki
veterán
válasz
kmarci25 #8625 üzenetére
Azért érdekes, hogy itt panaszkodnak, külföldi fórumokon meg dicsérik.
Egyik:I think u can update because January patch is better than December update in all aspects..now whether to reset or not is entirely your choice..if you want u can do it..it would be better i would say
Másik.
i literally wanna say battery drain has reduced in the jan update -
Breki
veterán
Sziasztok.
Nagyon szépen esik most a hó szeretnék a telefonnal szuperlassítós és lassítós videót készíteni és saját zenét alárakni, majd úgy feéralni, van erre a Samsungnak valami alkalmazása ami letölthető? -
Breki
veterán
válasz
vodrosjozsi #8218 üzenetére
A Camera Assistant alkalmazás azonban csak a Galaxy S22 sorozathoz érhető el megjelenése óta, és sok felhasználó kérte a Samsungot, hogy tegye elérhetővé az eszközei számára. Bár úgy tűnik, hogy a márka fogadott visszajelzéseket, még mindig nem áll rendelkezésünkre azon eszközök listája, amelyekre az alkalmazás elérhető lesz, vagy konkrét bevezetési idővonalunk.
Részletek beállítás [link]
-
-
Breki
veterán
válasz
Predatorr #8150 üzenetére
Nem biztos, hogy jól értem
A Lejátszás a háttérben funkció csak a YouTube mobilalkalmazásokban működik, és YouTube Premium-tagság szükséges hozzá.
Nálam youtube el van az, hogy, ha nem sktív sz ablak zene leál egy idő után, Spotify ami előfizetéses sinán megy.
-
Breki
veterán
Megragadtad a lényeget.
Az Apple hivatalos oldalán olvastam, hogy részt vettek a tesztelésiben és kifejlesztésben.
Legalábbis például alábbiakat én így értelmeztem:
A gyorstöltéshez Apple USB-C–Lightning-kábelt és az alábbi adapterek valamelyikét kell használni:
18, 202, 29, 30, 35, 61, 67, 87, 96 vagy 140 wattos Apple USB-C hálózati adapterKülső gyártó hasonló teljesítményű USB-C hálózati adaptere, amely támogatja az USB Power Delivery (USB-PD) elnevezésű szabványt1. A tesztelést az Apple 2017 augusztusában végezte az iPhone X, az iPhone 8 és az iPhone 8 Plus prototípusain, valamint 2018 augusztusában az iPhone XS, az iPhone XS Max és az iPhone XR prototípusain, külön megvásárolható Apple USB-C hálózati adapterekkel (a 18 wattos A1720-as, a 29 wattos A1540-es, a 30 wattos A1882-es, a 61 wattos A1718-as, illetve a 87 wattos A1719-es modellel). A tesztelés során a készülékeken kiadás előtti szoftververziót használtak. A tesztelést az Apple 2019 augusztusában végezte az iPhone 11, az iPhone 11 Pro és az iPhone 11 Pro Max prototípusain...
De szerintem nem ez volt a lényeg a hozzászólásomban.
-
Breki
veterán
Van.
Igazából szupergyors töltésnél már PD szabványú töltő és amit sokan nem tudnak kábel is kell.
A Power Delivery szabvány alapja a kétirányú kommunikáció: a töltő és a töltendő eszköz közösen határozzák meg a legjobb töltési stratégiát. Amikor csatlakoztatjuk a kütyüt a töltőhöz, akkor alapesetben sztenderd 5 voltos feszültséget ad le a töltő, ami ezt követően dinamikusan, az igényeknek megfelelően akár 20 voltra is felkúszhat. A töltendő eszköz gyakorlatilag megkérdezi a töltőt, hogy mekkora a legnagyobb teljesítmény, amit le tud adni, a töltő pedig cserébe azt az információt kapja meg, hogy mennyi a legnagyobb teljesítmény, amit a csatlakoztatott kütyü képes felvenni.
Ahogy a Samsung is írja:
A Szupergyors töltés funkció használatához Szupergyors töltés funkciót támogató, jóváhagyott akkumulátor-töltőt kell használnod. Ehhez olyan akkumulátor-töltőt használhatsz, amely támogatja az USB PD (Power Delivery) 3.0 funkciót. Ha a készüléket USB PD 2.0 töltőhöz csatlakoztatod, az akkumulátor csak Gyorstöltés funkcióval töltődik. A Szupergyors töltés funkciót támogató Samsung töltők esetében a „Szupergyors töltés” felirat a töltés ikonjával együtt látható az eszközön, az ilyen töltők 25 W-os vagy 45 W-os kimeneti teljesítményt támogatnak.
Tehát nem szakmailag, rgyszerűen van egy szabvány Apple fejlesztette ki aminek lényege, hogy egy töltővel lehessen tölteni később az összes eszközünk biztonságosan. Ehhez viszont ennek megfelelő minőségi töltő és kábel kell..
A szabványhoz usb-c usb-c kábel és töltőfej kell, de az usb-c kábel még nem jelenti azt hogy tudja a PD szabványt!Itt most biztosan sokan fel fognak hördülni, de én a későbiekre és más edzközre is gondolva gyorstöltéshez nem gyári Samsung töltőt használok, hanem 65 w-s minőségi több portos töltőt a megfelelő kábellel. Ez esetben ez nem okos kábel bár abból is van újabb ennek a szabványnak megfelelő.
Általában igyekszem a normál vagy a sima gyorstöltést használni mikor nem sietek és nem kell gyorsan és nem sietek viszont akkor napjában többször töltöm kímélve az aksira és spórolva a töltési ciklusokkal. Viszont nem gondolom azt, hogy a gyorstöltés egyértelmúen nyírja az akit, főleg a 25 w!!!
De hogy ne legyen itt ebből hitvita és megint aksizás van erről egy cikk és fórum ahol ez kibeszélhető pro és kontra.
Nemrég láttam egy érdekes videót az apple aksikról a dzabvány miatt lehet másnak is érdekes lehet [link]
-
Breki
veterán
Mi az AppCloud a Samsung telefonokon?
Az AppCloud egy olyan alkalmazás- és eszközcsomag, amelyet a Samsung és az ActiveVideo fejlesztett ki az Android-fejlesztők segítésére. A felhasználók bármilyen Samsung-eszközön használhatják az AppCloudban elérhető alkalmazásokat, beleértve az okostelefonokat, táblagépeket és tévéket is.A platform az ActiveVideo által kezelt nyilvános felhőben él. Ha az alkalmazásokat az ActiveVideo felhőplatformján keresztül szállítja anélkül, hogy telepítenie kellene őket a felhasználó eszközére, az alkalmazás funkcióinak nincsenek korlátai. A fejlesztők frissíthetik alkalmazásaikat anélkül, hogy aggódnának a különféle operációs rendszerekkel vagy hardvereszközökkel kapcsolatos kompatibilitási problémák miatt.
App Cloud és Samsung Galaxy eszközök
A Samsung App Cloud a Samsung Galaxy S9, a Galaxy S9+ Bixby-vel és számos más okostelefon-modell funkciója. Szolgáltatása lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy kezeljék telepített alkalmazásaikat, beleértve a beállításaikat, adataikat és frissítéseiket.
-
-
Breki
veterán
válasz
Ed McLeves #7998 üzenetére
Harmadikra
-
Breki
veterán
válasz
Ed McLeves #7988 üzenetére
Én is neked írtam csak sikerült rossz helyre címeznem bocsi
-
Breki
veterán
válasz
Predatorr #7984 üzenetére
3. Ra
Munkatársam most vett ilyet, jó telefonnak tűnik, de úgy tudom inkább az a 53-al van párban. Ez az A52s fórum azzal tudom összehasonlítani.
Jack hiányát nem rónám fel, vetettem is vele külső Dac-os átalakítót
Kijelző kisebb, könyebb,
viszont 90 Hzz
canera szerintem rosszabb és a proci ha jól tudom
egy 8 magos, 2,4 GHz-es Exynos 1280. -
Breki
veterán
Ez egy idézet volt egy elektronikai cikkből ami általában foglalkozott a mobiltelefonokkal.
Ki lehet belőle emelni egy mondatot és aztt cáfolgatni, de a lényege igaz.
Persze mások a különböző gyorstöltédi és töltési szabványok konkrétan a Samsungénak nemrég olvastam alaposabban utánna
Meg abba is bele lehetne menni, hogy gyorstöltés során az első felében nyomja tele nagy sebességge, viszont érdekes módon pont a második fele lehet esetleg káros az aksira, de ebben is megoszlanak a vélemények.
Az utolsó mondatod viszont egyértelműen nem igaz max akkor, ha, energiatakarékos, vagy repülő uzemmódban van és ki van minden értesítés vagy felébresztés kapcsolva.
De ezt látom is napközben mivel kb 8 órányit előttem van a telefon és mint írtam látom a fényjelzésből mikor tölt, és én továbbra is saját tapasztalatról beszélek.
De én nem akarok senkit győzködni , csak elmondtam , hogy mi vált be nálam és mivel a szakmámhoz kapcsolódik és érdekel korábban eléggé utánajártam úgy találtam erre a lehetőségre és eddig akinek rendeltem vagy sjánlottam mind bevált.
-
Breki
veterán
válasz
lindermen #7973 üzenetére
Ez is jó ötlet, illetve van egy battery changer limit alkalmazás is, ha jól emlékszem a nevére, de ezt nem próbáltam.
A kérdésre most megkerestem az újabb kábelre talán itt több infó van róla úgy tudom, hogy egy smart chip van benne
[link]
Valami ilyesmi
Engem viszont ezzel kapcsolatban az érdekelne, hogy úgy emlékszem a Good Lock-ban is van aksi beállításait bővítő program, talán Samsung Battery Guardian, de lehet keverem.
Ezekkel nem annyira vagyok képben mennyire hasznos használni. -
Breki
veterán
Ez nem igaz!
A telefonokban túltöltés elleni védelem van!!!
okostelefon érzékelőkkel rendelkezik, amelyek érzékelik a hőt és a töltést. Ezek automatikusan kikapcsolnak, ha a töltés befejeződött , és ha az akkumulátor hőmérséklete meghaladja a névleges értékeket.
Sokan tévesen azt hiszik, hogy a túltöltés miatt nem lehet éjszakára vagy nem ajánlott éjszakára töltőn hagyni a telefon, de nem erről van szó.
Inkább arról van szó, hogy a telefon ugye feltölt két óra alatt egy átlagos alvás idő kb 6-8 óra a többi időben a telefon úgymond izmozik, állandóan dolgozik.
Anna erről olvastam egy tanulmányt, most nem fogom keresni, de egy elektromos szakcikkből a lényeg itt jól összefoglalja:
"Mikor a telefon maximálisan feltölt, a mobilba épített „védelmi” mechanizmus meggátolja, hogy további áramot vegyen fel, így elejét véve bármiféle túltöltődésnek. Tehát 100%-ra töltve a telefon elzárja a csapokat. Ám egy okostelefonnak már maga a létezés is fáradtságba kerül és amint egy kicsit is esik a töltöttség, az energiaáramlás újra megkezdődik. Ezáltal a telefon töltöttsége 100%, és úgymond 99,9% között ugrál, ami nem tesz jót az akkumulátornak, nagyon megterheli. Gondoljatok csak bele, ha minden éjszakára fent hagyjátok a telefonotokat a töltőn, akkor évente összesen 3-4 hónapot van bedugva a konnektorba"
Tehát nem így szabályozza, nem kamu több éve használok ilyeneket megelégedéssel több telefonnal, sok embernek ajánlottam és sok visszajelzést is kaptam hasznosságáról.
Ezenkívül pl a Baseusnál tök jó, hogy este csak ránézek és már a fényból is látom, hogy normál töltés van gyorstöltés vagy fel van töltve, és bár nem szoktam, de rajta hagyhatom egész éjszakára is!
Én olyanről beszélek ami aktívan használok, most is előttem van most töltött fel a telefon száz %-ra és most direkt megfigyeltem ahogy átváltott piros jelzésről zöldre.
Másik cikkből:
"Az akkumulátorok élettartama és a feltöltések száma közt közvetlen összefüggés van.
A legtöbb lítium-ionos telefon akkumulátorának 400-500 töltési ciklusa van, ezután sokszor olyan rossz lesz a teljesítmény, hogy muszáj lecserélni, írja a SlashGear. Egy töltési ciklusnak az számít, ha nulláról egészen a 100 százalékos töltöttségi szintig megyünk. Azonban ha hosszabb élettartamot akarunk elérni, fontos odafigyelni rá, hogy soha ne merítsük le teljesen, és ne is 100 százalékig töltsük a készülékünket.
A Samsung például azt javasolja, hogy mindig tartsuk legalább 50 százalékon a töltöttségi szintet, 85 százaléknál pedig lehetőség szerint ne töltsük tovább a készüléket. Az újabb Samsung modellek korlátozzák is a maximális töltöttség szintjét az előbb említett 85 százalékos értékben. A Google Pixel telefonjaiba is beépítettek már hasonló funkciót, itt a rendszer szoftveres beavatkozással 80 százalékban maximalizálja a töltést.
Semmiképp nem célravezető tehát, ha éjszakára töltőre tesszük a mobilunkat.
A legtöbb modern, márkás töltő ugyan képes érzékelni, ha okostelefonja akkumulátora teljesen feltöltődött, de ha más márkájú töltőt, vagy viseltes kábelt használunk, könnyedén alakulhat ki tűz, ami komoly veszélyekkel jár. Töltőre dugva biztos sokan tapasztalták már, hogy a készülék felmelegedik – ez a töltési folyamat elkerülhetetlen része. Érdemes azonban figyelni arra, hogy a hőmérséklet 0 és 35 Celsius-fok között maradjon. Ha ugyanis túlságosan felmelegedik a telefon, automatikusan csökken a töltési sebesség. A legideálisabb a 15 Celsius-fok körül hőmérséklet."
Ajánlanám mindenkinek a témával kapcsolatban pl a tech2.hu
Hogyan kell helyesen tölteni a mai okostelefonokat?
Című cikkeit és videóit bár nem mindenben értek vele egyet sok hasznos dolgot mond és sok tévhitet cáfol meg! -
Breki
veterán
válasz
DrKapocs #7968 üzenetére
Én is töltöm 100%-ra viszont éjszakára ritkán hagyom fent inkább napközben töltöm többször így spórolok a töltési ciklussal is.
És ugye beszereztem az okos kábeleket:
USB kábel, amely megvédi az akkumulátort!
Az akkumulátorok élettartamát csökkenti, ha folyamatosan a töltőn lógnak (például este) és állandóan elkezdi tölteni, amint 1-2%-ot csökkent a töltöttség. Egyes eszközök védik ez ellen az akkumulátort, de közel sem mind.Szerencsére van megoldás, a Mcdodo (vagy a Baseus) USB kábel automatikusan megszünteti a töltést, ha elérte a 100%-ot és automatikusan engedélyezi két óra múlva (ha szükséges). Így bár mindig 100%-on tud lenni, de nincs kitéve a folyamatos töltésnek. Az ára kicsit sem magas, kb. 2000 Ft.
Megvehető iPhone-hoz (lightning), Type-C csatlakozóhoz és micro USB-hez is. Nagyjából mindegyik változat ugyanúgy néz ki és mindegyik jó minőségű. Támogatja a 3A-es gyorstöltést.
Mondjuk aghogy nézem most már 5000 forint
-
Breki
veterán
válasz
Predatorr #7961 üzenetére
Szerintem elbeszélünk egymás mellett én nem a 85 vagy 100% töltéssel kapcsolatban írtam, hanem a töltési ciklus meghatározásával és számításával kapcsolatban.
Előbbihez annyit, hogy pont az a jó ha nepközben a mobilunkat többször töltjük
Uttóbiról egy korrekt leírás s töltési ciklusokrról egy Mac notebook akksival kapcsolatban, de a helyzet hasonló.:
Az akkumulátorciklusok
A Mac notebook használata során az akkumulátor töltési ciklusokon megy keresztül. Töltési ciklus kezdődik, amikor teljesen lemerült az akkumulátor – de ez nem feltétlenül egyetlen töltést jelent.
Például előfordulhat, hogy félig meríti le az akkumulátort egy nap alatt, majd teljesen újratölti. Ha másnap ugyanezt megismétli, az egy, nem pedig két feltöltési ciklusnak számít. Ilyen módon egy teljes ciklus akár több napig is tarthat. -
Breki
veterán
válasz
Predatorr #7957 üzenetére
Ez nem teljesen így van szerintem.
Mik azok a töltési ciklusok? Mire használják?
Technikailag ez az az idő, amikor az akkumulátor teljesen fel van töltve, ahogy már említettük. A töltési ciklusok összeadódnak minden alkalommal, amikor az akkumulátor teljesen eléri a 100%-ot. Ez azt jelenti, hogy ha ma 50%-kal, holnap pedig 50%-kal többet töltött fel, akkor egy töltési ciklus áll rendelkezésére. Például, ha most 20%-ot, délután 50%-ot és éjszaka 30%-ot tölt, akkor is teljes töltési ciklust kap.
Ha jól tudom egy alkalmazásban meg is lehet nézni de csak olvastam erről
Valami Phone az nfo for Samsung vagy hasinló a neve, ha jól emlékszem.
-
Breki
veterán
Megy most próbáltam ki
HardReset.info: Codes SAMSUNG Galaxy A52s 5G
Here you can find all secret codes for SAMSUNG Galaxy A52s 5G. Check out how to enter hidden mode and use advanced options of Android 11. Let's get access to secret information about SAMSUNG Galaxy A52s 5G.Code Description *#06# IMEI Number
*#0*# Test Mode
*#0228# Battery Status
*#0808# USB Settings
*#1234# Firmware Version
*#2663# Advanced Firmware Version
*#0011# Service Mode
*#26833662# Advanced Service Mode
[link] -
Breki
veterán
válasz
H2o-pok #7886 üzenetére
Ha ez az, amivel letöltöm a youtube videókat és utána offline is tudom használni hasonló felületen, akkor azt használtam korábban és nagyon szerettem. De nagyon be lehet vele sokallni ilyen zeneimádónak mint én, és egyik tárhely se végleges
De nagyon jó kis app volt akkoriban mindenkinek ajánlgattam, hogy jobb mint a vanced., Köszönöm az ötletet.
-
Breki
veterán
-
Breki
veterán
válasz
LagerMaister #7880 üzenetére
Az általan írt linkre kattintva se?
Ha arra klikkelsz mit látsz mi jön be?
-
Breki
veterán
válasz
gerner1 #7877 üzenetére
Igen ez valóban egyszerűbb, de bár hatalmas gyűjteményem van vesztességmentes zenékből, lásd pl aláírásom,, ez kétkevésbé ismert és újabb szám, ezért sajnos nincsen meg még mp3-ban sem
Úgyhogy a kérdés, és az általam írt megoldás áarra vonatkozott inkább, amikor az általunk csengőhangnak akart zeneszám nincsen még mp3-ban sem.
-
Breki
veterán
Csengőhangok.
Elhatároztam, hogy feltuningolom kicsit a csengőhangokat, illetve visdzarakon régi nagy kedvenceket illetve van most egy magyar szàm ami nem megy ki fejemből azt felrakom..
Lehetőségek:
Csengőhang app
Zedge app csengőhangokIlletve most találtam ezt az oldalt, csak bele kell illeszteni a kívánt zeneszám linkjét és a kívánt minőségben letölti.
Ha valaki ismer ennél jobb vagy egyszerübb módszert az engem is érdekelne. Esetleg spp-ot erre.l
-
Breki
veterán
válasz
DrKapocs #7831 üzenetére
Csak akkor macerásabb a kiegészítők modulok frissítése.
Jó tipp amit ott írnak"A GoodLock kell legyen telepítve a Fine mellett. Így eltávolítod a GoodLock-ot, majd telepíted a Gaxay Store-ból, megnyitod és ha meg van minden, akkor törlöd a Fine-t.
De egyébként meg lesz minden, mert nekem is megmaradt, csak el kell indítani és be kell kapcsolni a kiegészítőket megint." -
Breki
veterán
én kettőt találtam
Fotók Google Camera Mod-dal (GCAM)
Szerkesztett és makrofotók mobillalDe mondjuk az nem teljesen igaz, hogy nincs másról szó.
#7653 Grg
Ez meg egyáltalán nem igaz szerintem, szó sincs profi fotósokról és amiről szó van kb 10-ből kilenc embernek feltűnik aki szeret fotózni is a mobiljával.DE akkor feltennék újra egy teljesen más kérdést, meg lehet-e oldani a telefonnal, hogy a közelben hallható zenét egy utasításra felismerje telefon elindítva a zenefelismerőt.
Nekem sokszor lenne most szükségem rá, hogy viszonylag gyorsan elinduljon.
#7654 Apaxp
Köszönöm, nekem a második kicsit jobbnak tűnik, mást már nem merek írni. :-) -
Breki
veterán
válasz
Dr Bubo #7644 üzenetére
ez szimplán beállítás függő
nem hiszem, hogy az én Karácsonyfás képeimen, vagy, ha ezeket nézzük nem jók a színek.
[link]
[link]
[link]
Persze ez szubjektív
Már csak ha RAW-ban nézi az ember is lehet változtatni a színképen.
De ezer féle színbeállítás van.
Pl csak most gyorsan egy
HDD Mode Lmc Config File
[link]
Pont ez az előnye és hátránya is, hogy ezer féle beállítási lehetőség van.
Elég csak a Youtube-n beírni
lmc 8.4 color settings
[link]
Azt hiszem nem véletlen, hogy ennyien használják és tuningolják..
Mondjuk engem még a 8.6-os gcam érdekelne, csak az nálam nem működik olyan megbízhatóan.
Találtam is egy jó oldalt, csak úgy nézem mostanában nem frissítik.
How I Can Send You GCAM App?
[link]
Egyébként kár, hogy Näte kolléga már nem jár ide olvastam korábbi írásait szívesen eszmét cserélnék vele. -
Breki
veterán
hehe
Ezek a képek nem Night Sight-al készültek. Gcamnál estiben pont az az egyik lényeg amitől jobb. Itt igazából minkét kép elég gáz a felső valóban élesebb.
Én olyan képet kérnék a gyárival ami annál élesebb mint a Pécsi, hogy ránagyítva a távoli részre.
Egyébként most mutattam a fotósunknak, azt mondta hogy az élesség nem a fán van, hanem az előtéri képen, ezért a háttér zizegős. Ez valóban így van szerintem is.
Ez itt nem offtopik, mert a gyári kamera appról van szó egy másik app-al való összehasonlítás tükrében, ez pont a Gcam topikban senkit nem érdekelne.
Engem nem zavar, csak nem akarom, hogy megverjenek. :-)
Igazából talán amikor a házigazda rakott be képeket, így is volt egy-két beszólás, hogy miért foglalkozunk ennyit ezzel.
A másik felével viszont nem értek egyet, igazából inkább arról van szó, hogy a gcam-ot hogyan érdemes használni és nálunk profibb fotósoknak mi a véleményük róla. -
Breki
veterán
Értettem egybeírva is.
Viszont te nem olvastad el a Night Sight lényegét, hogy hogy működik. Én erre céloztam
Illetve főiskolán tanultuk is, de több Ps könyvben is külön fejezet:
Bemozdulás okozta életlenség mérséklése.
Nem mintha erről ez esetben szó lenne egy 10 méterre lévő kb 10 cm-es tárgyra ennyire ránagyítani aztán csodálkozni, hogy
2160x3840 Iso40 8.3 Mp-es képnél ilyen nagyítás mellett kicsit szétesik nonszensz De rendben mutass gyári kanerával általad készített képet ami ennyire ennyi belenagyít a a háttérbe ahol nincs is a fókusz nem esik szét Kíváncsian cárom.
Ja igen amiről beszéltem
A Night Sight funkció arra való, hogy 3 és 0.3 lux között készítsünk elég világos és éles fotót. Ehhez a készülék nem használ vakut sem, tehát az egyetlen megoldás a bemozdulás elkerülésére, hogy több képet készít különböző záridőkkel.
Az exponálógomb megnyomása után a Night Sight 15 fotót készít 1/15 másodperces, 6 fotót pedig 1 másodperces záridővel. Ezután az új AI algoritmus segítségével egymáshoz igazítja a képeket, összefésüli azokat a zajszűrés érdekében, automatikusan beállítja a fehéregyensúlyt, és a fotó színeit természetes színekre képezi le.És akkor kevés fényben is ilyet lehet, tudom ez is honályos lesz :)
Egyébként éérdenes lenne a Gcam témában folytatni ott több hozzáértő van érdekes téma lenne, itt meg részben offtopik és nem mindenkit érdekel!!!
-
Breki
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged