- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Még el se terjedt, de már másolnak
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- IFA 2025: Telepcsere kikapcsolás nélkül
- Dobja a SIM foglalatot az iPhone Európában?
-
Mobilarena
Összefoglaló
Firmware letöltése
XEH (független) - 2025-06-01 (Frissítés: 2025-07-01) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2025-06-01 (Frissítés: 2025-07-01) [Android 14]
A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kiss4ever
tag
Sziasztok!
Lassan 2 hét használat után azért evvel képernyős ujjlenyomatolvasóval még mindig nem sikerült megbarátkozni, lassú is és 10ből kbjó ha 6-7szer műxik, pedig már újra felvettem az ujjakat hozzá, de nem sokat segített. A másik viszont hogy messengerben csak késve vagy egyáltalán nem jönnek meg az értesítések, persze ha elindítom akkor már rögtön mutatja, ez nagyon idegesítő és irritáló dolog, erre mi a megoldás?Jah és azt meg már csak megemlítem hogy a pentile vagy diamond matrixos pixel subpixel elrendezésen a samsung több mint 10 éve nem tud túllépni, sajna szövegeknél nekem igenis zavaró hogy látom hogy szőrösek a betűk, xiaomi gondolom rendes rgb volt ott tűélesek voltak a szövegek.
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3234
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3327, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Nitro+ RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest