- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Milyen okostelefont vegyek?
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
-
Mobilarena
Összefoglaló
Firmware letöltése
XEH (független) - 2025-04-01 (Frissítés: 2025-04-21) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2025-04-01 (Frissítés: 2025-04-21) [Android 14]
A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kiss4ever
tag
Lehet tudni A52s 5g mikor kapja meg a One UI6-ot vagy egyáltalán megkapja?
-
Kiss4ever
tag
Sziasztok! A 13-as androiddal végre lehetővé tették megint a normális call recordingot, vagy még mindig csak a speakerrel rögzítős s*arakodás megy? (Kb ez az egy nyomós indok lenne amiért hajlandó lennék frissíteni a 12őt 13-ra
)
-
Kiss4ever
tag
Sziasztok!
Lassan 2 hét használat után azért evvel képernyős ujjlenyomatolvasóval még mindig nem sikerült megbarátkozni, lassú is és 10ből kbjó ha 6-7szer műxik, pedig már újra felvettem az ujjakat hozzá, de nem sokat segített. A másik viszont hogy messengerben csak késve vagy egyáltalán nem jönnek meg az értesítések, persze ha elindítom akkor már rögtön mutatja, ez nagyon idegesítő és irritáló dolog, erre mi a megoldás?Jah és azt meg már csak megemlítem hogy a pentile vagy diamond matrixos pixel subpixel elrendezésen a samsung több mint 10 éve nem tud túllépni, sajna szövegeknél nekem igenis zavaró hogy látom hogy szőrösek a betűk, xiaomi gondolom rendes rgb volt ott tűélesek voltak a szövegek.
Köszi!
-
Kiss4ever
tag
Sziasztok!
Na lassan 1 hete hogy én is beszálltam a buliba egy A52s-el, Xiaomi 11 Lite5gről váltottam, és a nem egész 1 hét tapasztalata alapján azt kell hogy mondjam, az akksit leszámítva nekem sokkal bejövősebb a dolog, korrektebb gyorsabb és egységesebb az egész ökoszisztéma, mondjuk korábban is volt nem egy samsungom és már akkor is szerettem a One Ui-t. Az akksi dolog sem bánt annyira, vettem hozzá egy 25w-os adaptert, azzal már majdnem úgy tölti mint a Xiaomi 33w-osa.
Szóval összegezve idáig pozitívak a tapasztalatok, az átköltözés pedig sokkal zökkenőmentesebb volt mint anno Samsungról XiaomiraJa és egy kérdés, az adaptív fényerő gyorsgombját hogy lehet kivarázsolni a lehúzható gyorsindítóra? (Xiaomin ki lehetett rakni)
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest