Hirdetés
- iPhone topik
- Svájcban bukkant fel egy Berlinbe készülő HMD
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
-
Mobilarena
Összefoglaló
Firmware letöltése
XEH (független) - 2025-01-01 (Frissítés: 2025-01-01) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2024-11-01 (Frissítés: 2025-01-05) [Android 14]
A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
rednifegnar
senior tag
udv,
uj vagyok a topikban, a52s telom van. nyar ota megvan (sztem ilyen refubished verzio) nehezen birtam atallni ra. nem mondom, hogy eletem teloja de egyelore jo lesz. nekem elegge peklapat mert egy sony xz1compact-om volt eddig.
nemi varialas meg csaladi sakkozas utan lett ez. sajna a sonyval mar akadtak gondok, igazabol sony lett volna a cel de most ez lett, sztem par evig jo lesz (fontos volt a jack, az oled, rendes fenykepezo es ez ezeket tudja).
amitol megorulok, hogy nem kapok hozza lezaros flip (view wallet) tokot. hol lehetne ilyet venni?
neztem van ket fele kinai, de azokhoz kinai app-ot kell feltenni es mindenfele engedelyt megadni. na ezt inkabb nem.
van egy "smart mirror flip" nevu de sztem semmi smartsag nincs benne. az nem zar le, van ilyenem es ebben semmi aktiv dolog nincs. kepeken persze ugy nez ki mintha tudna de a valosagban nem.
gyarit tokot eu-ban csak egy francia ebay eladonal lattam, halal dragan (kb 16e huf)
raprobaltam a sony flipjet de nem hat neki, meg egy a71-est is de az se.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mini PC
- iPhone topik
- Anime filmek és sorozatok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ismét egy teljesen friss egérrel gyarapította kínálatát a Pulsar
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Motoros topic
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro (használt, Független, 128 GB, 8 GB RAM, sivatagszínű titán)
- Google Pixel 7 Pro (használt, Független, 128 GB, 12 GB RAM, Fekete)
- Apple iPhone 15 Pro 128GB Fehér Titán Színben 100% Gyári Akkuval 6 Hónap Jótállással
- iPhone XR 64GB Független/1 hónap gar./Akku 80%/p4442
- Apple iPhone 14 128GB, Akku: 85% Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC! I7 12700KF / RTX 3090 24GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3176, 96% Akkumulátor
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest