- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Új térképfunkciók érkeztek az Amazfit T-Rex 3-ba
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Elkészült és telepíthető az Android 16
-
Mobilarena
Összefoglaló
Firmware letöltése
XEH (független) - 2025-04-01 (Frissítés: 2025-04-21) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2025-04-01 (Frissítés: 2025-04-21) [Android 14]
A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
DrKapocs
őstag
válasz
Dr Bubo #14572 üzenetére
A Shredditre írták, hogy talán a legjobb az összes között. Pár hete próbáltam. Ahogyan kell, az összes szabad helyet felülírattam vele, így elméletileg már semmit sem szabadott volna visszaállítania semmilyen appnak. Jött is az üzenet az értesítő sávra a törlés során, hogy kevés tárhely. Látszólag minden rendben volt, hiba nélkül lefutott minden. Kíváncsiságból feltettem egy random appot, talán ezt a helyreállításra. Egyklikkes restore és kb. mindent vissza tudott volna állítani. Arcom leszakadt... és tényleg vissza tudott hozni képeket, kb. mindent.
Oké, gondoltam nézzük tovább, én magam másoltam egy csomó filmet az üres tárterületre, így felülírtam mindent elméletileg. Ezután törlés. És láss csodát, az app ugyanúgy helyre tudta állítani a régi képeket, dokukat. Nem tudom az okát, nem tudom a miértet és azt sem, hogy hová kerülnek rendszer szinten a törölt fájlok, de az tuti, hogy egy csomót még most is helyre tudnék állítani közülük.
Szóval szerintem root nélkül vagy komolyabb app nélkül nem fog menni a végleges törlés. Gondolom a hard reset is oké mondjuk egy nemzeti törlő appal. A nemzeti törlő appot próbáltam már, az nálam mindent legyalult. Nem volt rövid idő, de jó volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP 250 G8 - i5-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest