Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Nincs megállás akkuméretben
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Elalmásodik a Xiaomi: 100 wattos töltéssel érkezik a 16 Pro Max
- Hivatalos a One UI 8 frissítés közzététele
-
Mobilarena
Összefoglaló
Firmware letöltése
XEH (független) - 2025-01-01 (Frissítés: 2025-01-01) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2024-11-01 (Frissítés: 2025-01-05) [Android 14]
A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
gerner1
nagyúr
Nem tudom. Én ott sosem voltam. Szerintem ott nincs ügyfelezés. Telefon kérdezd meg.
Eddig, mi is a Westend -be adtunk be a szervizeltetni való zömét. Korábban, volt amit aznapra megcsináltak (nyitáskori beadással), ha telefonos egyeztetés után kapott időablakban vittük (más tesókon plö kamera modul csere, hálózati töltő csere) .
Ettől eltekintve, valóban 2 hetet szoktak mondani, szinte mindenre, aztán általában gyorsabban végeztek . Legutóbb, tavasszal adtunk be Z Flip 3 -asunkat, amelyben, akkor, a kisebbik akkut cserélték. Akkor, telefonon sem bíztattak (az még garos volt) az egynapos időablakkal. Csüt. reggel adta be a nejem, és hétfőn dél körül jött a hívás, hogy átvehető.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G3 - AMD A10 I 8GB I 256SSD I Radeon I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest