Hirdetés
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel 9a - a lapos munka
-
Mobilarena
Samsung Galaxy A40 topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alsec
tag
válasz
janeszgol #648 üzenetére
1. egy kedves 50 es korú megbízható személytől vettem, aki nem hiszem, hogy a letiltással fog szórakozni.
2. nálam van az adásvétel, jótállási jegy, számla ( természetesen az adásvételben fel van tűntetve a felek azonosító adata mellett a készülék gyári sorozatszáma és imei száma is )
3.Jogilag az adásvétel miatt ez már az én tulajdonom, mivel az ellenértéket kifizettem az előző tulajnak. Így a jogok és ,,kötelezettségek,, ( ezek igazából nem, mert a vevő vállalta az ingóság per teher és igénymentességét) rám átszállnak, legrosszabb esetben ha letiltaná a szolgáltató, vagy esetleg a rendőrség a volt tulaj kérésére, akkor csak beslattyogok hozzájuk és megmutatom a papírokat és ők azt feloldják. -
SzikraHuszár
csendes tag
válasz
janeszgol #253 üzenetére
Hát akkor ez így egy SAR helyzet, valamikor olyan helyen járok, mikor már az LG-m is elkezd sztrájkolni (pedig az meg többször ráver a P9 Lite-ra is pár egységgel). Akkor ez a készülék valószínűleg nem nekem való, kis méret ide vagy oda.
A linkelt kamera teszten az A40 nem szerepel olyan jól, már elkezdtem a Redmi Note 7 felé is hajlani. Én meg azt hittem, hogy 2 hét alatt kiválasztom, mi felel meg majd nekem. Igaz, 1 éve is így jártam, nem is lett belőle készülékváltás, de már muszáj lesz.
Köszönöm a segítséget. -
válasz
janeszgol #233 üzenetére
Ha a független árat nézzük, azt pl. simán soknak tartom, és ez legyen az én véleményem természetesen. ( Akkor ott inkább a Poco F1-et részesíteném előnyben, de az nagyobb, az A2 Lite pedig egy régebbi termék, gyengébb SoC-val. )
Mondom a pozitív dolgokat is: Kompakt méretű, ez szimpatikus, 4GB memória és 64GB tárhely is.
Negatív: Aksi lehetne combosabb, és a SoC is kicsit alulteljesít. Meg a hátlap olajos csillogása nem tetszik ,de hát tok és másféle szín is létezik
Ha úgy 60 környékére beesik az ára, akárcsak szolgáltatói kínálatban, akkor azt mondom megérte a Samsungnak kipofoznia az A szériát.
Ha szimpatizálnék a Samsung-gal, akkor mindenképp felkerülne a listámra.
Úgy sikerült belőni ezt a készüléket, hogy kevés a közvetlen konkurens a méret alapján.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az új A széria határozottan meggyőzően kezd, ideje is volt rendet tenni a termékpalettán, de ez az A sorozat már nem a prémium kategóriát támadja.
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 11 Pro Max 256GB Független/1 hónap gar./Akku 81%/p4218
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest