- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
-
Mobilarena
Samsung Galaxy A3 tudnivalók!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szemesi69
addikt
válasz
nicky456 #3368 üzenetére
Le írták, hogy sérülés mentesen átvették, ezekszerint ők okozták a repedést rajta. A köröket sajnos le kell járni mint fogyasztó védelem, békéltető testület, végső esetben akár kártérítési per. Most már emlékszem az esetedre, a gond az, hogy a telemax végzi a szervizt és a bevizsgálást, ők a legszemetebb cég külön fórumon is foglalkoznak velük. Képesek voltak a karcmentes telfonomró azt írni, hogy karcos főleg a kijelző amin a vétel napjától fólia volt, a hab a tortán karcos a billentyűzet is, érintő képernyős telefonról beszélünk. Ha pesti vagy menj be hozzájuk aztán borítsd rájuk az asztalt.
-
szemesi69
addikt
válasz
nicky456 #3365 üzenetére
Hogy miért nem válaszolnak, nem tudom, engem mindig vissza hívtak, de először email ment nekik, mert annak nyoma van, a telefont le tudják tagadni, ezért javaslom írásban is jelezd feléjük a gondod, utána biztos megfognak keresni. Ha még mindig nem jó, kérj cserét. A volt s4 minim hatszor volt szervizbe, az utolsónál már csere utalvány jött. Erőltetni kell a cserét, de mivel nem ismerem a konkrét eseted, így nehéz tanácsot adni. Nálam a 6-ból elsőre javították a hiba nem szünt meg nagyon merült. Majd négyszer elutasítottak lejegyzőkönyvezve, hogy hibátlan. A végén képernyő mentésekkel igazoltam márpedig gyorsan merül, ezért kértem cseréljék ki. Végül elismerték a hibát és felajánlották a cserét, tehát ne hagyd magad.
-
nicky456
újonc
válasz
nicky456 #3205 üzenetére
Sziasztok!
Van valakinek tapasztalata, hogy a Samu központból mennyi idő után válaszolnak? 2 hete várok rájuk, és már abszolút nem reagálnak! A telefonos ügyfélszolgálaton ma ígérték meg másodszor, hogy felveszik a kapcsolatot az ottani kollégákkal és visszahívnak, de persze az első alkalommal sem hívtak vissza...
Egyre idegesebb vagyok! 6 hetes a telefon, abból már 3at a szervizben töltött...
Mennyi idejük van szarakodni és mikor fordulhatok a fogyasztóvédelemhez? Van egyáltalán értelme?
Köszi előre is! -
voyager4.4
senior tag
-
AliasB
senior tag
válasz
nicky456 #3207 üzenetére
Üdv!
Nem is szabad annyiba hagyni ezt. Már csak a pofátlan viselkedésük miatt is.
Amúgy ők szétszedték a telefont vagy sem? Mindenképp kérd el a panaszkönyvet és írj bele mert azzal kénytelenek lesznek foglalkozni és nem lehet csak úgy elsimítani. Lehet azt fogják mondani, hogy akkor megcsinálják inkább. -
szemesi69
addikt
válasz
nicky456 #3205 üzenetére
Telemax? Volt velük csörtém nekem is. Ne hagyd annyiban, én is lenyomtam őket, mondjuk én garanciába, 6x-r küldtem be az s4 minit, mire cserélték. Addigra 5 jegyzőkönyvem volt tőlük, hogy hibátlan, 6-ikra elismerték, hogy hibás. Ráadásul a karcmentes telefonomra 5 alkalommal írták jegyzőkönyvbe, hogy karcos, új kora óta fóliás volt a kijelzőm még a billentyűzet is karcos, na ezen dobtam hátast, érintőképernyőn karcos billentyűzet?, csak ennyire nézik hülyének az ügyfelet.
-
cigam
titán
válasz
nicky456 #3199 üzenetére
Nem belegyinteni, kell, hanem
- elkérni a vásárlók könyvét, és leírni benne, mi hogyan történt.
- a felügyeleti szervnek is részletesen leírni a problémát, nem csak fenyegetőzni."az 1999/44/EK irányelv által valamennyi Európai Uniós tagállam számára előírt minimumszabályt, amely szerint a fogyasztói szerződések esetében a teljesítéstől számított 6 hónapon belül felismert hiba esetén vélelmezni kell, hogy a hiba oka már a tejesítés időpontjában is megvolt. Ennek értelmében tehát a szavatosság esetébenaz első hat hónapban jelentkező hiba miatti felelősség alól az eladó fél csak akkor mentesül, ha bizonyítja, hogy az eladáskor a termék hibátlan volt, tehát a hiba oka a teljesítés után, a termék nem rendeltetésszerű használata miatt keletkezett"
Első körben nekik van bizonyítási kényszerük, hogy te nem rendeltetésszerűen használtad. Ha ezt nem tudják hitelt érdemlően bizonyítani, akkor kötelességük díjmentesen megjavítani.
-
mateus
senior tag
válasz
nicky456 #3199 üzenetére
Hát ez durván hangzik. Nem tudom mit lehet tenni.
Én kötöttem rá 1 év biztosítást párezer Ft-ért, annyit megért, főleg ha ilyenek is előfordulhatnak, az pont leejtésre/törésre jól jön.
Egyik haverom az S3-al járt így nemrég, hogy leejtette a telót, kívül nem látszott repedés, mégis meghalt a kijelző.
Hol lett véve a teló?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- Samsung Galaxy s23 256GB (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári garanciás + carbon szálas tok.
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Poco F7 Ultra 512/16GB Black 3év garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest