- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
-
Mobilarena
Samsung Galaxy A3 tudnivalók!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Georgie1224
tag
válasz
papeti01 #337 üzenetére
Nekem lazán engedte áthelyezni az app-okat az sd-re.
A lolli-ról még nem tudni mikor, viszont tény hogy jönni fog.
Az nem baj ha később, mert azt lehet feltételezni, hogy esetleg nem lesz vele probléma.
Nekem egyébként semmi gond nincs a készülékkel.
Utolsó akksi méréses tesztnél még volt benne kraft de inkább felraktam töltőre. -
Kami11
őstag
válasz
papeti01 #311 üzenetére
A legfrissebb andriod, először csak a Nexus készülékekre elérhető, ezen nincs mit csodálkozni/bosszankodni, ez a Google sajátossága. Mondjuk nem is baj, mert mire más készülékek megkapják a frissítést, addigra legalább kibuknak a hibái és remélhetőleg mi már a javított verziót kapjuk.
Ezen sincs több gyártói marhaság mint más készüléken, alap dolgok megtalálhatók, a többi meg letölthető a Samsung áruházból (Galaxy Apps), vagy Play-ről. Engem inkább a szolgáltatós szemetek zavarnak, de a Telenoros készüléken csak 2 alkalmazás van, az egyik abból viszont jó dolog -MyTelenor amivel az egyenleg, számlainfó lekérhető-, a másik a Telenor MyTv ami a Tv-ben futó műsorokkal kapcsolatos információkkal bombáz!
Szerda óta használom, nagyon meg vagyok vele elégedve, 3 képernyőt pakoltam tele alkalmazásokkal, widgetekkel, ugyanolyan gyors maradt, semmi lassulás, lagolás.
Az aksiját fikázták, hogy kis teljesítményű, igaz lehetne nagyobb, de nekem így is elmegy két napot alaphangon, folyamatos wifi-vel és általános használattal.
Vasárnap reggel vettem le a töltőről, most áll 61%-on, 3ó15p volt a kijelzőhasználat, ami 43% az össz. használatból.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged