- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iOS alkalmazások
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Jövőre ismét csak három Galaxy S csúcsmodell lesz?
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Carl Pei megmondta nagyjából, hogy mennyi lesz a Phone (3)
Új hozzászólás Aktív témák
-
pcnet
addikt
Tedd vissza Nougatot. Én is vissza tettem. Redmi 4X-em volt, azután az A3 megváltás. Kijavítottak egy bugot, lett 3 másik. Aztán szerviz 3 nap használat után mert elkezdte eldobálni a hálózatot, majd már fel se jelentkezett. Első és utolsó Xiaomim volt. Ingresstől szabályosan forrt a proci. A3an vígan megy, nem is melegszik. Redmi se bírt többet mint A3 akksiban. MIUI meg számomra egy rémálom volt. Ezer helyen kellett beállítani, hogy jelezzen egy Viber üzenetet.
-
-
törölt tag
Üzemidő kiváló... 2 nap intenzív használat mellett 😀 utoljára e51-en volt jobb... ami ugye nem ma volt. Szóval az eddigi androidos és windowsos telók után ez kész felüdülés. Ebben a közép kategóriában szerintem kiváló választás és kiváló minőség. Megéri megvenni. Eddig nem tudok negatívumokat mondani. Szerintem a legjobb nem lapát telefon. +: vízálló, jó ujjlenyomat olvasó, kiváló minőségérzet, gyors teszi a dolgát, még az oreót is biztos megkapja.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Por- és vízálló IP-védelemmel, illetve a Galaxy S7 kicsinyített küllemével tér vissza a kompakt A3 az idei évben. Az üzemidő rendkívül meggyőző, a magas kezdőár és a visszafogott belső azonban változatlan maradt.
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Akku: 84%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A25 5G 6/128GB, Mgekímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5320 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- GENIUS vezetéknélküli, rózsaszín csajos egér
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest