- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Egy hét múlva érkezik a Huawei kamerabajnoka
Új hozzászólás Aktív témák
-
cinemazealot
addikt
Hasonló eset: Xperia acro S, anno 110k-ért vettem. A Samsung design-jában az (is) tetszik, hogy rácsot tesznek a beszéd hangszóró nyílása elé. Az acro S nyílása előtt viszont ilyen nincs (de még a ma frissnek számító X Compactnál sincs
), tehát ott tátong a frontüvegen egy 10×1,5 mm-es lyuk, ami mögött ott egy viszonylag erős mágnes. Egyszer, amikor asszony éppen szerteszéjjel hagyta a hullámcsatjait, én meg rögtön ébredés után, kómásan, óvatlanul tettem le a telefont (persze, hogy akkor éppen pofával lefelé), a mágnes hirtelen felkapta a hullámcsatot, az beleült a hangszórónyílásba, telefon letesz, hullámcsat pajszerként megfeszül, pákkk... javítás 36k. Köszi!
Ez bő 4 éve volt, azóta használom a gépet, hogy vigasztaljam magammal, megérte.
De havonta újraindul és volt már többször is, hogy úgy lefagyott, hogy várnom kellett a lemerüléséig, hogy újrainduljon. Pedig nagyon tartok a Samsung "elöl-hátul üveg" kialakításától. Az acro S műanyag háza ugyan recseg, meg már csorba is itt-ott (párszor már sikerült földhöz vágnom), de ugyanezt egy üveg ház nem hinném, hogy jobban viselné.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Amatőr csillagászat
- BestBuy topik
- Hobby rádiós topik
- Robotporszívók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest