Hirdetés
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Egy kompakt készülék ma a legkelendőbb
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Redmi Note 12 4G - valaki fizetni fog
Új hozzászólás Aktív témák
-
FZoleee
tag
Nem tudok semmit se telepíteni a telefonra, mert tele van a belső tárhely. Move2SD Enabler-rel gondoltam, hogy megoldom, ahhoz viszont root kéne. Ti mivel rootoltátok ki a telefont (gyári rom)?
-
FZoleee
tag
Hali!
A mobilom 1,5 éves, és azt vettem észre, hogy rohadtul belassult. Igaz, a telefon belső memóriájában alig van hely, de kétlem, hogy ez lenne a gondja. Lehet ezen javítani? Nem akarok romot cserélni, nem értek hozzá és nem szeretek buherálni
Factory reset segít?
-
FZoleee
tag
Hát akkor ez 1-1, nem lettem okosabb tőle
Köszi
-
FZoleee
tag
Sziasztok!
Van esetleg valakinek tapasztalata a GO Launcherrel? Hogy működik a telefonon, nem lassítja le? -
FZoleee
tag
Tud valaki erről [link] mondani valamit, hogy bugos-e? Elolvastam pár hozzászólást néhol és azt is írták, hogy megölte a telefonját, stb...
Illetve tudtok ajánlani más lockscreent?
-
FZoleee
tag
Nem tudja valaki, hogy ez: [link] jó-e a telefonhoz?
-
FZoleee
tag
A hozzászólásokat olvasgatva örülök, hogy nekem semmi bajom nem volt a Telenoros frissítéssel. 20-30 perc alatt felment, minden probléma nélkül, semmi akadás/hibaüzenet nem volt
-
FZoleee
tag
Sziasztok!
Most, hogy kijött a Telenoros telefonra is a Froyo, el tudná mondani valaki a frissítés menetét? Volt, ahol azt olvastam, hogy előtte és utána is érdemes factory resetet csinálni, máshol meg azt, hogy elég csak utána...
Milyen alkalmazással tudom az adataimat exportálni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel 9 Pro 128gb, 1év garancia, független, makulátlan, sok kiegészítővel.
- Xiaomi 12 Pro 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A15 4/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- iPhone 13 pro max 512gb független Apple care + garancia
- Samsung Galaxy S20 Ultra 5G 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H170M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB KOLINK Observatory Lite TT 500W
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest