- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Témákat hoz a Google a Pixelekre
- Garmin topik
- Úgy tűnik, végleg kiszervezte telefongyártását a Sony
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeFranco
nagyúr
válasz
Rimuru #13728 üzenetére
Nos:
Az én esetemben nem ér semmit, de valószínűleg azért mert a gond fizikai természetű.
Töröltem a .bin-t, nem változott semmi.
Teljes, egész éjszakás töltés után a stadionoktól a deákig piszkálva lemerült 50%-ig, majd szó nélkül kikapcsolt. Sem egy dugj meg, sem egy piros akksi, csak mutatott egy logo-t rezzent egyet, aztán zsiszlát. Ezt a mutatványt tudta a .bin törlés előtt is.
Ha ezek után töltőre dugom, kb. 20 perc töltés után csippan, hogy akkor ő köszöni szépen tele van.
Nagy valószínűséggel az akksi végleg megöregedett, és piszkálásra gyorsan dobja a feszültséget, ami miatt a telefon pánikszerűen kikapcsol. Ugyan ezt csinálta a régi telefonom, készenlétben elvolt két napot, de ha hozzányúltál, vagy felhívtak, akkor egy hívás után vége volt a dalnak. Az akksi enyhén púpos, a hátlapot nem is lehet rendesen rápattintani.
Most csináltam egy ROM frissítést (most frissítettem hivatalos JPE-ről JPL-re), annyi változott, hogy kicsit kulturáltabb, jelez 15%-nál, majd utána egyből 5%-os jelzést is kapok (automata fényerőlevétel, piros akksi), de ugyan olyan gyorsan merül.
Várok az új akksira, égre földre megígérték, hogy lesz, csak nem jön még, várjak, majd hívnak. Remélem tényleg lesz, mert jó ára van.
szerk:
egyébként pontosan ezért nem veszek szifont. Hímivarszervem fog szívni a beépített akksival, az is behal másfél év után, aztán cseréltethetem >30 ezerért, ha egyáltalán lehetséges. A garancia persze bukó, a kimenet pedig kétséges. Tudod mikor...
Új hozzászólás Aktív témák
- Bittorrent topik
- BMW topik
- One mobilszolgáltatások
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Futás, futópályák
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- 3D nyomtatás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 / 128 GB / 89% akkumulátor / 12 Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest