- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Előzetesen a Galaxy Z Fold Ultra
- Egy hét múlva érkezik a Huawei kamerabajnoka
- Android szakmai topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
Új hozzászólás Aktív témák
-
sgamez
tag
Kiszeretném függetleníteni a g3 -at. Fontos lenne, esetleg aki tudja írna egy pm-et?
-
sgamez
tag
válasz
molnarpeter #13660 üzenetére
Sry, de nem vágom mi ez.
-
sgamez
tag
Gyári telenoros romot honnan tudnék letölteni?
-
sgamez
tag
válasz
molnarpeter #13240 üzenetére
Telenor
-
sgamez
tag
Vissza szeretném tenni a telóra az eredeti Froyo-t. Honnan tudom letölteni?
-
sgamez
tag
Felraktam a Destiny 2.1 es romot ebben nincs alapból ébresztő? A gyárit ami volt benne azt vissza lehet tenni rá? Azt szoktam meg
-
sgamez
tag
Az USB védő kis műanyagot lehet külön beszerezni valahonnan? Véletlenül leszakadt.
-
sgamez
tag
Valakinek megy a hivatalos 2.2-vel a mozgó háttér?
-
sgamez
tag
Sikerült frissítenem a telenoros 2.2-re, de nekem továbbra sem működik a mozgó háttér. Feltelepítem a hátteret, de mikor állítanám be akkor nincs olyan menü hogy live wallpaper. Valamit nem jól csinálok?
-
sgamez
tag
A telefon memóriájában lévő névjegyeket hogy tudom feltölteni/másolni a google fiókomra?
-
sgamez
tag
Nem működik a wifim. Eddig ment rendesen, most valamit elfelejtett
Több helyen is próbáltam és nemműködik. Van erre valami reset
-
sgamez
tag
Nemsikerül csatlakoztatnom Usb vel a telefont a géphez. Pedig eddig működött, most viszont mikor összekötöm akkor nem adja fel azt a legördülő menüt. Mi lelhette?
-
sgamez
tag
válasz
hodostamas #6120 üzenetére
A Root gondolom jól sijerült mert lett egy plussz ikonom. A file okat bemásoltam utánna megis néztem, niztos ott vannak. Igaz mikor mäsoltam át akkor kettőnél felülírást kért.
-
sgamez
tag
válasz
hodostamas #6117 üzenetére
Igen próbáltam, de a háttérképeknél nincs is olyan hogy Livewallpaper, csak galéria és háttérkép-galéria.
-
sgamez
tag
válasz
hodostamas #6114 üzenetére
Megcsináltam, bemásoltam a file-okat, újraindítottam és nem megy
-
sgamez
tag
Sziasztok!
Livewallpapert hogy kell telepíteni vagy beállítani? Amiket letöltöttem telepítettem azokat nemsikerült beállítani.A telefon rootolva van. -
sgamez
tag
Az mitől lehet, hogy wifin nemérem el a marketet, viszont 3G vel igen
-
sgamez
tag
Helo
Arra van már valami megoldás vagy progi, hogy lezárt billentyűzetnél készenlétben kijelezze az órát? /vagy a nemfogadott hívásokat/ -
sgamez
tag
Helo!
Készenlétben lekapcsolt kijelző helyett belehet állítani órát vagy valamit?
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 2TB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest