- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Témákat hoz a Google a Pixelekre
- Garmin topik
- Úgy tűnik, végleg kiszervezte telefongyártását a Sony
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rimuru
veterán
válasz
malloc #13724 üzenetére
Szerintem csak akkor rakd fel a MIUI-t ha van kedved tesztelni, valószínű több hibát fogsz tapasztalni mint Gingerbread alatt.
A CyanogenMod egy népszerű Custom Rom. Ha fontosak neked ezek a beállítások Itt van a Gingerbread alapú, Itt meg a Froyo. Ezeket nem próbáltam de CM7-re épülnek szóval megfelelhet neked: [link] [link]
-
-
Rimuru
veterán
válasz
malloc #10679 üzenetére
Az igaz hogy az lenne a hivatalos de ha gond van esetleg akkor felrakod a hivatalosat egyébként meg szerintem jobb egy custom romot használni
iMPeRi0R: de örülök hogy nálam eddig még sose volt gond
Hát igen a kies nekem eddig 1x sikerült megcsinálnom hogy lássa a telómat xD -
hodostamas
addikt
Kapcsold ki az alap üzenetkezelőben az értesítést, és csak a handcent fog ezentúl jelezni.
Más: Tegnapi levél:
"Tisztelt ************,Köszönjük érdeklődését! Cégünk várhatóan az első negyedév végén, március-április magasságában tudja majd a Galaxy 3 tulajdonosok rendelkezésére bocsátani a frissítést.
Megtisztelő türelmét ezúton is köszönjük!
Üdvözlettel,
Samsung Electronics Magyar Zrt."
Friss hírek mindig itt. -
az sms-eket "beszélgetésnek" kezeli a telefon. tehát ha egy illetővel (legyen András az egyszerűség kedvéért) sms-ezel, akkor az első sms után ha válaszolsz, és ő is válaszol, akkor az előzőekkel együtt "chat"-ként jeleníti meg. [Pl.: felirat ez üzeneteken belül: "András (0/5)" azt jelenti h 5 sms volt amit ti váltottatok, kimenő, bemenő együtt. (a 0 azt jelenti h nincs olvasatlan) és ha megint írsz, akkor ide teszi.]
ha ez számodra világos volt, és így áll fenn a probléma, akkor bocs, de sztem ez is szokatlan elsőre.
Új hozzászólás Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- Bittorrent topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Futás, futópályák
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- 3D nyomtatás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- OLED monitor topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Használt, karcmentes
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest