- One mobilszolgáltatások
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Magisk
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
NathanCullen
senior tag
Divattelefonoknál vagy dizájntelefonoknál felesleges a hardvert és a tudást nézni. Bár BL40 -nél azért a tudást is eltalálták, persze drágán. Ennek a célközönsége nem foglalkozik (annyira) a kijelzővel, a procival, RAM -mal, kamerával. Nem a tudás alapján kell megítélni, de mégis mindenki az alapján ítéli meg, persze az is igaz, hogy ez nem egy divat lap hanem egy mobilos oldal, ahol ritka az aki több száz ezres ruhát hord...
[ Szerkesztve ]
Használtam már iPhone-t és iPad-et is Media Markt-ban, tehát ne jöjjön senki se ezzel. - fcsabika1
-
NathanCullen
senior tag
Mint egy qwerty-s 5800. Nekem tetszik, jól néz ki, viszont 3,5-ös jack csatlakozó nélkül nem kellene.
110 ezer forint. Annyira nincs túlárazva, ha belegondolunk, hogy más qwerty-s telefon milyen drága, plusz ez Armani, ami ugye megdobja a telefon árát. Mikor a címet olvastam, 200ezerre számítottam minimum.
Használtam már iPhone-t és iPad-et is Media Markt-ban, tehát ne jöjjön senki se ezzel. - fcsabika1
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 14 Plus 256GB gyári független akku 100% 2026.01.10. Apple jótállás
- iPhone 15 Pro 256GB megkímélt gyári független 2026.12 Apple jótállás magsafe tokkal
- iPhone 14 pro max
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Honor 200 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest