- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Képek az Asus Zenfone 12 Ultráról
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- iPhone topik
- Videón a kézben tartott Xiaomi 15 Ultra, már a hónapban megjelenhet
- MWC 2024: Két új órát hozott a Xiaomi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Poco X6 Pro - ötös alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bikicsunáj91
csendes tag
szemből kicsit hasonlít a Nokia C7-re. melyik volt hamarabb? nem is tudom
Nokia C7
-
domi007
őstag
Sokkal inkább TouchPro2, igaz a proci gyengébb és nincs AMOLED, de sokkal jobban van optimalizálva és a Sense felület üt.
Szvsz.
DOMy
"̶d̶e̶ ̶a̶ ̶t̶u̶d̶o̶m̶á̶n̶y̶ ̶m̶a̶i̶ ̶á̶l̶l̶á̶s̶a̶ ̶s̶z̶e̶r̶i̶n̶t̶ ̶a̶z̶ ̶i̶p̶a̶r̶i̶ ̶m̶é̶r̶e̶t̶e̶k̶b̶e̶n̶ ̶i̶s̶ ̶h̶a̶s̶z̶n̶á̶l̶h̶a̶t̶ó̶ ̶S̶H̶A̶1̶ ̶c̶o̶l̶l̶i̶s̶i̶o̶n̶t̶ ̶g̶e̶n̶e̶r̶á̶l̶ó̶ ̶e̶s̶z̶k̶ö̶z̶..." - 2017. február 23. óta már létezik
-
LonGleY
veterán
"elsősorban a használhatóság s persze a imidzs a fontos"
Valóban gyönyörű képet fest ez a mondat rólatok. :]
-
Lacazr93
senior tag
Külsőre egész szép lett. Bár a tudása tényleg elég gyenge
-
EczkE
veterán
Nekem külsőre még tetszik is, de hogy ilyen kijelzőhöz rezesutíb technológiát használni...és az ár....
Asszem mindenféleképpen!
-
mrlujoak
veterán
...hát ez meg miez?!
Meg sem említem a 3,5-es jack hiányát, mert a rusnya test elveszi minden másról a figyelmet.
Lassú, nehézkes? Van ilyen.
De hogy ilyen csúnya?! Az a hátlap meg borzalmas.mrlujoak
Sony Xperia™ 10 V Dual; Sony WI-XB400; Navitel R600 - menetrögzítő - Sony STARVIS képérzékelővel
-
jubilleum
senior tag
izé, elvileg ezt a telefont lehet dönteni mint TP2-est nem? Legalábbis sajtófotókon igen
-
Boxi88
őstag
A samsung két nagy dobása az Omnia II és az Omnia HD, ez inkább az olcsó szegmensbe való, de ott jó vételnek bizonyulna...
-
renato
aktív tag
ezért én egy kólát is sajnálnék...
rusnya, elavult. vicc ez a teló 2010-ben. -
Dyingsoul
veterán
válasz turorudi94 #36 üzenetére
Köszönöm szépen az ajánlatot, de az Omnia 2 olyan szinten kielégíti minden igényemet, hogy mióta megvettem (szeptember közepe asszem) azóta még csak most kukkantottam be a mobilarénára, hogy megnézzem mi a mai felhozatal! Arról nem is beszélve, hogy annyira körülményes volt a beszerzése, hogy emlékezetes volt számomra, még logoutra is írtam egy bejegyzést, ha érdekel kukkants bele.
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
-
Dyingsoul
veterán
Nekem volt egy Armani gatyám, nah az télleg finom volt, nem úgy mint ez a PDA. Persze Omnia 2-t használok, ami azért nem gyengén testvére ennek a PDA-nak, de a cikket olvasva az Omnia 2-höz képest csak minuszokat találtam.
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
-
Mazsika
őstag
na ezért a telefontért se adnék egy forintot se! de még a cikket se olvasom el!
Dáccsika
-
Wa2x_
veterán
Nem tudom most ezekkel a teszt képekkel megint mi a baj...
..: Old Honda's never die - they just get faster :..
-
turorudi94
tag
De az mekkora lehhe,ha bekerülne a trémobilba 990ft-ért
Mert megérdemled.
-
Ricardo
titán
Nagyon piacos lett. van célközönsége. Jól megy a Bódi Gucci táskához
-
BloodRay
veterán
Elég rusnya, bazári egy készülék lett ez, de legalább gyenge is.
"A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
-
GALARDO
addikt
Pofás!
How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS
-
NathanCullen
senior tag
Divattelefonoknál vagy dizájntelefonoknál felesleges a hardvert és a tudást nézni. Bár BL40 -nél azért a tudást is eltalálták, persze drágán. Ennek a célközönsége nem foglalkozik (annyira) a kijelzővel, a procival, RAM -mal, kamerával. Nem a tudás alapján kell megítélni, de mégis mindenki az alapján ítéli meg, persze az is igaz, hogy ez nem egy divat lap hanem egy mobilos oldal, ahol ritka az aki több száz ezres ruhát hord...
[ Szerkesztve ]
Használtam már iPhone-t és iPad-et is Media Markt-ban, tehát ne jöjjön senki se ezzel. - fcsabika1
-
Magnum_
nagyúr
nekem ez a külső túl búcsús a névhez.
I humbly and respectfully decline™
-
hemaka
nagyúr
Ezek a divatcég(ek)nek készített telefonok, valahogy mindig elhasalnak...
crazy mudi dog ║ MBP M4 Max ║ Syno DS3622xs+
-
Norbi21
senior tag
Ennyiért van sokkal jobb ajánlat is. Kicsit különlegesebb is lehetne, ha már Armani. Na meg gyorsabb is.
-
Peterson_
addikt
Csak én voltam figyelmetlen, vagy tényleg nem esett szó az anyaghasználatról?
Gondolok itt arra, hogy mekkora része fém.(így első blikkre annak tűnik)Amúgy szerintem nem ronda, de nem is olyan nagy eresztés.
Ennyiért nem kellene, különösen Win-nel, Jack és navigáció nélkül.
Azért ebben az árkategóriában már elvárható lenne egy 4-8GB-os Micro SD is.
Az Armani felirat meg nekem pont hogy bazári hatást kelt, minta egy öltöny hátára varrnák rá, mint valami zászlót.
Nem a márkajelzéstől lesz elegáns, vagy jobb valami.Apu mi ez?-Ez? Feketeribizli...-Akkor miért piros?-Mert még zöld...
-
fi:zi'k
nagyúr
válasz littlelion21 #15 üzenetére
Az ilyeneket mindig kiszúrják a T. fórumtársak.
96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
Napfénysüti
nagyúr
A 7610-hez képest nem éri meg a felárat.
Més que un club!
-
RepeatSector
senior tag
a nem giorgio-s cucc is 95ezer itt magyarhonnban ennyiért már van HTC
"The tail of the snake is in it's teeth tonight"
-
Móci
addikt
Ez így gagyi, no meg túl van árazva elég szépen.
"...In a struggle to be happy and free, swimming in a primitive sea..."
-
littlelion21
addikt
Asszem' lemaradtam: Emporio Armani /= Giorgio Armani?
Az utolsó képen ki az az éhes hölgy?
-
orrlyuk
aktív tag
170 grammos telefon öltönyzsebbe? Ez nincs jól végiggondolva...
No hay banda! Il n'est pas de orquestra!
-
RepeatSector
senior tag
előxőr kínainak néztem
Már van Giorgio Armani okosteló a piacon mármint a kínain igaz omap850-es proccal meg 64mb rammal de wifi bt infra bent van abba is"The tail of the snake is in it's teeth tonight"
-
NathanCullen
senior tag
Mint egy qwerty-s 5800. Nekem tetszik, jól néz ki, viszont 3,5-ös jack csatlakozó nélkül nem kellene.
110 ezer forint. Annyira nincs túlárazva, ha belegondolunk, hogy más qwerty-s telefon milyen drága, plusz ez Armani, ami ugye megdobja a telefon árát. Mikor a címet olvastam, 200ezerre számítottam minimum.
Használtam már iPhone-t és iPad-et is Media Markt-ban, tehát ne jöjjön senki se ezzel. - fcsabika1
-
amanoba
őstag
nagy, lassú, csúnya-armani..még csak pozitívum se jut eszembe.
Zene nélkül az élet tévedés volna - Friedrich Nietzsche
-
JanFe
aktív tag
Erdekes telefon...
"There is nothing permanent except change"
-
hardline
senior tag
Jó nagy tégla.
És még csak nem is jó, ellenben drága. Hát, vegye akinek Armani kell...
Nekem nem tetszik. Túl nagy. Túl lassú. Nomeg rezisztív -
Lotusomega
senior tag
GPS???
Amúgy tetszik, csak drága. -
erdoke
titán
Igazságtalan vagy. Ez a TW2 nehezen hasonlítható a TW3-hoz, ahogy a vas is nehezen vethető össze azzal, ami az Omnia II/B7610/Armani hármasban van (CPU 30-40 % teljesítmény, VGA még kevesebb, RAM fele).
Ha csináltak volna arra a vasra WM6.5.3/6.5.5-öt és TW3-at, szerintem nem lenne nagy különbség mindennapi használatban.A legjobb aláírás a héten
-
plus44
veterán
Szar telefon ennyiért? Hmm...
“This is where the road crashed into the ocean...”
-
AS
félisten
Az utolsó WM 6.5 Samsung..... Nem véletlen tértek át ök is androidra. (vagy csináltak uj rendszert (BADA).. Ez még sötét múlt sajnos....
[ Szerkesztve ]
Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Valami baja van a tápomnak
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Politika
- Futás, futópályák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- További aktív témák...
- iPhone 14 Plus 256GB gyári független akku 100% 2026.01.10. Apple jótállás
- iPhone 15 Pro 256GB megkímélt gyári független 2026.12 Apple jótállás magsafe tokkal
- iPhone 14 pro max
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Honor 200 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest