- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Prohardver app (nem hivatalos)
Új hozzászólás Aktív témák
-
taip
senior tag
A 950-es szerintem 2 okból drága:
Egyrészről abszolút értékben az, hiszen ha valakinek nem elég a 40e Ft-os kategória, a következő lépcső a közel 200e-s. Ahogy te is írtad, szükség lenne egy (de inkább több) készülékre a kettő között. És nem csak árban, hanem tudásban is.
Másrészről azért érzem drágának, mert amíg egy 40e-s készüléknél jobban elnézi az ember, ha kicsi az alkalmazáskínálat és pár dolgot nem tud megcsinálni, egy 200e-s készüléknél már kevésbé, vagy egyáltalán nem.Mivel sem 550-est, sem 950-est nem tervezek venni, ezért nagyon nem ástam bele magamat sem a tesztekbe, sem a fórumokba, szóval csak felületes olvasás után jött le az a vélemény, hogy ezekre a készülékekre már nem Insider-es verziók kerültek, szóval nem kellene újraindulni egy SMS megírásától pl.
Amúgy nem világos, hogy te milyen készüléken szerezted a tapasztalataidat. Ha Insider nélküli W10M-ed van, akkor az 550 vagy 950, nem? Gondolom az utóbbi, mert annak elég erős a hardvere, hogy ne akadjon fent minden apró hibán.
-
taip
senior tag
Én nem látom túl rózsásnak a helyzetet.
Húzzák-halasztják a 650-es bejelentését, nem tudom, miért. Talán mert ők is érzik, hogy ingatag lábakon áll az egész?
Ha meg is jelenik, lesz egy alsó kategóriás SoC felső-középkategóriás áron, instabil oprendszerrel. Nem éppen a best buy kategória.Ezen kívül hivatalosan van még a 950-es, ami irreálisan drága, akármennyit is tud (és a szoftverkínálat ugyanakkora, bármilyen drága is a telefon), valamint az alsókategóriás 550-es. Nem tudom, az 550-es hogyan birkózik meg a Win10M-mel, de olvastam olyat, hogy még a 950-es is képes megakadni alatta.
Szóval melyik telefonon élhető a rendszer? Mikor lesz olyan stabil, mint most a WP 8.1?
Még kicsit tudok várni a készülékcserével, de aztán döntenem kell és most úgy látom, hogy nincs igazán jó választás. -
Tottalino
tag
Csak insider-es w10m van, volt a telefonomon, de a fórum ugye mindenkié, és tudok olvasni. Maradjunk annyiban, hogy az android MM, van annyira kiforrott, mint a w10m. Persze ez majd változhat, de jelen pillanatban hátrányban van.
A 8.1 viszont atom stabil, így van remény arra, hogy előbb-utóbb a w10 is nyomdokaiba léphet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Path of Exile (ARPG)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen légkondit a lakásba?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen autót vegyek?
- Medence topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged