- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen GPS-t vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Mobil flották
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Látnok
aktív tag
Bár ez pl lehet érdekes lenne: VAIO
-
Látnok
aktív tag
Bevallom számomra az eddigi legjobb rendszer (és hangsúlyozom ez szubjektív, tisztában vagyok a kevés app hátránnyal) a BB10. egészen egyszerűen a HUB nekem akkora könnyebbség (és bár a bb virtuális billentyűzete király) ami kiegészülve a fizikai qwertz billentyűzettel a tökéletes készüléket adta a (szerintem) legjobb Op rendszerhez.
Azonban, a droid utáni első rendszer, amin elgondolkodtam a win volt, és most, hogy a BB átáll a droidra ismét a win felé nyitnék (még akkor is, ha ez jár némi kompromisszummal).
Ennek tükrében számomra egy kissé elkeserítő amit a win10-ről hallok/olvasok, illetve a megfelelő készülékek hiánya is elszomorít.
Jelenleg csak a 950 tűnik megfelelőnek, a 650 bár a méretei megfelelnek, és tudom, hogy a rendszernek ennyi hw is elegendő, azonban pl.: az 1G kissé kevésnek tűnik ennek ismeretében is.
Szóval csak a 950 van.... pedig egy valódi középkategóriás modell lenne az igazi.De most Őszintén, miért nem jó a többpólusú világ, miért csak a két nagy létezzen?
-
Látnok
aktív tag
Elkeserítő amit írsz.
A kedvenc rendszerem (BB) átállt droidra.
Droid egyszer volt, soha többet nem kell (hasonló tapasztalataim vannak mint a másik olvtársnak, azaz 1,5-2 év után belassul, folyamatosan fagy stb), nem tetszik a google filozófiája és adatkezelése.
Az iOS soha nem vonzott.
A win pedig elfelejtette hogyan kell valamit használhatóan gyártani (ami azért is érdekes, mert ha nincs a BlackBerry Z10 valószínűleg egy 820 tulaja lettem volna, és akkoriban tetszett).Most ha a céges teló tönkre megy mi a fenét vegyen az ember?
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Futás, futópályák
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Torrent meghívó kunyeráló
- Motoros topic
- Okos Otthon / Smart Home
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kuponkunyeráló
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- További aktív témák...
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest