- Megvan a Pura 80 nemzetközi startja
- Magisk
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
martonx
veterán
válasz
Raysen623 #729 üzenetére
Ahogy picit feljebb is mondtam 10-20%-al adja csak olcsóbban a hasonló teljesítményű processzorait az AMD, mint az Intel. Ez nálam benne van a majdnem annyiba kerül kategóriában.
Mivel mindenki várja a csodát és spekulálgat, hogy milyen lesz az új procik teljesítménye, ára, ezért írtam, hogy várhatóan ennyibe fog kerülni, mert néhányan már örömtüzeket gyújtanak, hogy a jelenlegi intel i7 teljesítményét majd szaré-hugyé meg fogják kapni AMD vonalon, és el akartam oszlatni a félreértéseket.
Nem pedig azért írtam, hogy ki tudja milyen árlisták alapján +- 1-2%-okon vitatkozzunk -
törölt tag
-
sb
veterán
válasz
Raysen623 #485 üzenetére
Nem siklottunk át. Nem hisszük, hogy ez érezhető.
Én speciel rá is kérdeztem, hogy hol van teszt amiben alkalmazás szinten ki van mutatva jelentős gyorsulás. Nem csak "általános használatban" (ami ugye az egyes programok, funkciók egyedi gyorsulásából jöhet csak össze).És igen. pont azt írtam, hogy szerintem DDR2-3 váltáskor sem volt semmilyen ugrás.
Max a win újratelepítés miatt.
-
joysefke
veterán
válasz
Raysen623 #485 üzenetére
Nem siklottam át rajta. Egyszerűen annyira nonszensz, hogy nem láttam értelmét kitérni rá, de utána amikor ment az értetlenkedés azután leírtam, hogy általános desktop használat (programok indulása, munka folyamatossága etc) mellett nem lesz érezhető a DDR3->DDR4 váltás.
Gondolom ezen átsiklottál...
Egyébként önmagában a memóriatípus-váltásnak zéró haszna van, teljesen mindegy, hogy DDR1-2-3-4-5 van ráírva a memóriaára, ami számít az a késleltetés (ns) és a sávszélesség (GB/s) hogy ebből ténylegesen mennyit profitálsz az leginkább az alkalmazástól függ. A memóriatechnológiák léptetése pont arra irányul, hogy hasonló fizikai korlátok mellett minél nagyobb sávszélességet préseljenek ki a memóriából. Mivel a memória-késleltetést sokkal nehezebb csökkenteni, ezért annak inkább az elfedésére érdemes koncentrálni, az pedig a processzor (L2-L3 cache) feladata.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 8700G Processzor!
- Intel Core I9 14900KF - 24mag/32szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- AMD Ryzen 7 5700X - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Ryzen 5 9600X /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Intel Core i7-7700K (8M Cache, up to 4.50 GHz) OEM Processor! 27% számlával!
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RTX 5070Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9800X3D Processzor!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest