- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
válasz
joysefke #483 üzenetére
Nem voltam egyértelmű: A felmerült hsz-től teljesen függetlenül kérdeztem, konkrét programokat is akár.
Min fps teszteket is láttam, ott sem estem le a székről DDR3 X MHz vs DDR4 2X MHz felállásban sem. És a késleltetés sem hoz megváltást.Az általános, ujjbegyen érezhető rendszergyorsulásról szóló hsz-t elegánsan átugrottam, mert kisütötte nálam is a biztosítékot.
Értelmetlen és magyarázhatatlan ebben a formában. Alacsony single core teljesítményű prociról erősebbre váltva lehet max ilyesmit érezni. Persze ott is inkább csak egy bizonyos szint alatt. Nomeg az SSD váltáskor, amit írsz.
Nálam pl. Llano vs Celeron multi core-ban hasonló, single-ben meg ugye kb. a fele lehetett, mellé kellően lassú procik is, ott érezhető volt. Ezen kívül egy SSD-s, kellő mennyiségű rammal ellátott Pentium - i3 - i5-öt átlagfelhasználásban kb. alig lehet megkülönböztetni. Autocad, 187 tabos Chrome, Crysis 8, stb... már más kérdés.szerk: Ja és még egy adalék, ha már pattogósság. Bár javulnak a windowsok folyamatosan, egy friss win is csodákra képes ilyen téren. Egy friss win a 3 éveshez képest lehet, hogy jobban fog "pattogni" 2c/2t vagy 2c/4t alatt, mint egy i5-i7-en.
-
<Lacy85>
addikt
válasz
joysefke #441 üzenetére
Akkor lehet nem is baj, hogy letettem róla a Zen hallatán.
Meglátjuk mit mutat, aztán vagy Zen lesz, vagy valami értelmesebb Intel.
Lehet én voltam amúgy felületes a videókat nézve, de mit kellett volna látni?
Witcher bőven 60FPS felett volt, és Division alatt is jól teljesített az i7 mellett. -
Habugi
addikt
válasz
joysefke #437 üzenetére
Feltételezem neki sem az volt a szándéka hogy ideális párosként tűntesse fel ez a kombót.
Ezen a linkelt felvételen is látni, rá sem kell nézni az OSD-re és bemozdul azért az ember van baj detektora.., kicsit köhögős, néhol kicsit ragad, néhol kicsit tapad, viszont közel sem akkora mélydráma mint egy WoT/WOW/SC2 stb esetében..
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Router gondok
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hobby elektronika
- Autós topik
- További aktív témák...
- Gamer szék noblechairs LEGEND TX Szövet Antracit
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Gainward Phantom RTX 4070Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest