- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Magisk
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Kronos3000
senior tag
Erre most azt gondolkodtam trollkodok egy kicsit ,felpiszkálom a kedélyeket,de nem az én stílusom.
Az idén már négy éves 1150-es rendszert fejlesztenék,modernizálnék,ha volna érdemleges lehetőség,az első pletykák megjelenése óta várok a zen-re.De ennyi nesze semmi fogd meg jól bemutató,titkolózás,időpont csúszás után,már nagyon szkeptikus vagyok.Anno rohantam a boltba am3+ lapért,meg egy fx4100-ért,amit a leváltott x4 645 procim 3,7ghz-n minden tesztben és valós alkalmazás+játékban rommá vert,semmit nem hiszek el az amd-nek.Remélem hogy nem lesz igazam és én is tudok váltani,ha nem kihalásig marad a 4590. -
Kronos3000
senior tag
Egyre inkább frissen sült bukta illatát érzem.
-
Kronos3000
senior tag
Nem lesz olcsó.Kipróbálják az újdonság faktort.Ahogy elnéztem a bemutatott alaplapokat,azok sem lesznek olcsók.Esetleg minimálisan bemegy Intel árak alá hasonló teljesítményeknél,ha lesznek összevethető teljesítmények.Vannak ott is stratégák,figyelik a netet,játékos statisztikákat,tudják várhatóan mennyien szeretnének gépet/platformot váltani.Ki van már számolva ez mennyi bevétel lehet,mennyit lehet csábítani,mennyi lehet a tuti.Mennyit kell adott idő alatt kaszálni hogy rentábilis legyen az egész.Ők nem érzelmi,pláne nem vágy alapon áraznak.Nem fognak i3 árban i5 teljesítményt adni,de egy közép út talán nem lehetetlen.Mindenesetre pezsegnek mindenhol a fórumok külföldön is.Még a bull-nál is nagyobb a várakozás,az első tesztek után úgyis minden elválik.Nekem sajnos baljós sejtéseim vannak,de ne legyen igazam.
-
Kronos3000
senior tag
válasz
Walter_White #822 üzenetére
A 4/4 40-50e között baráti lenne,úgy ha hozza egy i5 teljesítményét,esetleg meghaladja...
-
Kronos3000
senior tag
Lehet botorság volt,de vártam már konkrétumokat.A CES,és az idő halad,tehát még várni kell pár hónapot
amíg kézzelfogható,értékelhető bármit megtudunk.Addig csak a lég-boksz van.
-
Kronos3000
senior tag
[link] nem lett jó talàn most. http://www.pcworld.com/article/3152701/hardware/official-intel-7th-gen-kaby-lake-review-one-big-change-makes-up-for-smaller-ones.html
-
Kronos3000
senior tag
Forrnak az indulatok,nem semmi lett a topic.A z intel válasza már kész is van valami olyan memoriával ha jól emlékszem.[link] itt a cikk remélem jól linkeltem be,nehezen kezelem a tabletet ágyban fekve.Öreg vagyok már a gépen minden megy piff.paff ez még csak idegesít sose azt teszi amit akarok.Azért jó lenne ha az amd megszorongatnà az intelt a pénztàrcànknak mindenképp.
-
Kronos3000
senior tag
Ne legyen igazam,de nekem itt bűzlik valami.A csúszás egy dolog,a titkolózás,csepegtetés baljós előjel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MacBook Air 15 M3 8 / 256GB dobozos 12 hónap garancia
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Asus TUF A15 FA507NU - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 8GB - 512GB - RTX 4050 -2.5 év gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged