- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy S24 FE - később
Új hozzászólás Aktív témák
-
antikomcsi
veterán
válasz
DonDennis #774 üzenetére
Ha munkára használja valaki, akkor más a leányzó fekvése, de én nem arra használom, nagy ritkán csinálok egy-két videót, szóval ha az tovább tart fél órával, nekem nem gond.
Pont ezért van egy kis hiányérzetem a CES-en bemutatottak miatt. Még ha nem is mondtak volna pontos árat, és dátumot, azért pár modern, közkedvelt játékkal csinálhattak volna egy két tesztet, hogy na nézzétek, mit tud a mi új Ryzen procink.
Eddig elég bizakodó voltam, most már annyira nem.
-
válasz
DonDennis #776 üzenetére
x99-ből 6 magos 6800k-t kell venni, az nem drága
Tehát azért írtam ha egy Ryzen hoz egy 7700K játékbeli teljesítményt mellé egy 6900K vagy fölötte lévő munka teljesítménnyel és legalább -40% árral akkor komoly versenyző lehet, annak aki nem csak játszik.
Tehát, ha minden tekintetben sokkal jobb, mint bármelyik külön-külön és még 40%-kal olcsóbb is lesz, akkor szerinted már érdemes gondolkodni rajta?
-
válasz
DonDennis #767 üzenetére
Mivel úgy tudom nem négy, hanem csak két csatornás memóriája van, ezért a lapok biztosan sokkal-sokkal olcsóbbak lesznek hozzá. Magánál a procinál én is minimum 20-30% áresőt várok.
Szerintem nem baj, ha ugyanazt, 1-1.5 év késéssel hozza. Látjuk, hogy mennyire belassult az Intel CPU-fejlesztése, s ez szerintem nem az ellustulás miatt van, hisz a tick-tock sincs már, ennyi tud a gyártástech, na meg az Intel már vagy 10 éve nem változtatott az architektúra alapjain. A Zen pedig új, lehet benne még tartalék.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen légkondit a lakásba?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Háztartási gépek
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Bestbuy játékok
- Filmvilág
- Formula-1
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Adguard Premium (Android, PC és egyéb rendszerekre, valamint böngészőkhöz)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Új Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest