- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
allnickused #18 üzenetére
tehát utánvéttel nem tudok küldeni neked egy téglát/stb, amit te simán kifizetsz pl. az automatán? kibontáskor pedig jön a pofon...
ráadásul az utánvét miatt így még az utánvét díját is bebukod pluszbanén egyébként hajlandó vagyok utánvétre, de csak akkor, ha legalább a teljes feladás díját elutalja előre a vevő... igen, ez extramacera és a fent említettek miatt 0 extra védelem.... nettó értelmetlenség.
-
Viktor77
titán
válasz
allnickused #16 üzenetére
Mondj más metódust ahol nem verhetnek át, a személyes találkozón kivül (de még ott is átverhetnek, hiszen pl. egy vga-t nem tudsz kipróbálni az utcán).
Én is így üzletelek, utalok megfelelő számú pozitív esetén, és nekem is milliószor utaltak már (bár ebben talán a nagyon régi nickem segít valamennyit).
-
RoyBatty
aktív tag
válasz
Én csak így adok el, egyszerűen azért mert már jártam úgy nem egyszer, hogy nem vették át az utánvétet. Ilyenkor bukom a postaköltséget és hetekig kering a cuccom a posta/futárcég rendszerében, addig sem tudom eladni. Nyilván olyan embernek én sem utalnék előre, aki 1 napja regisztrált, meg szoktam azt is nézni, hogy milyen értékű cuccokat ad/vesz rendszeresen.
-
válasz
allnickused #18 üzenetére
Ha azt hiszed az utánvét bármitől is megvéd hatalmas tévedésben vagy! Semmitől sem véd! Ha átakarnak verni, lényegtelen, hogy utánvét vagy utalás.
Milyen én esetemből?Engem nem vert még át senki, nem is fog! Én se vertem át senkit.
-
válasz
Miért lenne az?
Kizárólag csak úgy adok el 2006 óta.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Makulátlan állapotú fekete Xiaomi 15 12+12/256GB+16GB
- LG 55UR78003LK Smart Led Tv 140 cm, 4K HDR, webOS 23 ThinQ AI Garanciàlis/
- Asus Zenbook flip13 2in1 touch screen
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest