- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
sing1ep1ayer #23 üzenetére
Ne kötekedj. Ha meg azt nézed, mennyiért raksz össze egy hóm szervert Brazosból, meg egy ilyen C7-es vagy C3-as lapból... lehet, hogy egy ilyen olcsóbb. Ha az adott feladatra elég, akkor mi is a gond?
Amúgy azért sem fair idehozni a Brazost, mert mint a címből is kiderül, RETRO tesztről van szó.
Hogy mihez képest, azzal meg ne röhögtess. Főleg, ha egységes megoldásnak tekinted a 2 és a 20 éves hardvereket, akkor lehet együtt néz ni a fogyasztásukat is. Amúgy a 26-30W magában is elég alacsony. Nem "mihez képest". Akkoriban pedig nem láttam ezekről fogyasztási teszteket, így hadd lepődjek meg most, ha megengeded.@s479 téma : Az ominózus hozzászólás után pont belinkeltem pár s479 adapterkártyát
@Mp3 téma : P100 lejátssza, de pl. egy Car-PC-hez nem egészen jó ötlet a DOS, mert egy windózos Winampnak, kijelző pluginnel kellett egy kis kraft. De egy passzív C3, vagy C7 elvisz egy wndózt/Linuxot, ami lejászik, meg kijelzőt is hajt.
-
cskamacska
addikt
válasz
Nem tudom mit kell az a Brazoson fingreszelni egy Via procis cikkben. Na most képzeld el, hogy egy bontóból kukázott C3-at rak valaki az otthoni akármilyébe, egy 30 ezres Brazos cucc helyett.
Össze is dől a világ.
ontopik:
Anno 2007-2008 körül volt Via C7 procival szerelt tecsógazdaságos netbook a zakciós újságjukban, és én pár pillanatig el is játszottam a gondolattal, hogy..
Mentségemre szólva, olcsóbb volt, mint akár a mobil Celeronos társai ugyanabban a hirdetésben. Egyébként azt Via notit S3 Chrome9 HC grafikus lassító hajtotta. -
wednesday
őstag
válasz
Azért nem kell idekeverni a jelent, mert ez a cikk inkább RETRO, ahogy a címben is szerepel. Mi volt régen. Hogy a cikk végén meg van említve, hogy akár letöltő gépet is lehet belőle ma csinálni, az nem azt jelenti, hogy erre kell mindenképp építeni. Ebbe is inkább retro hangulat van, mint a régi autók üzemeltetése.
Ezeket a régi dolgokat az ember már inkább összeguberálja, megtalálja a padláson, odaadja egy ismerős stb. És akkor talán lehet kezdeni velük valamit. Egy Brazost nem fogsz guberálni, majd 10 év múlva.
-
válasz
sing1ep1ayer #12 üzenetére
A válasz ott van eggyel lejjebb.
@nyunyu : Nemtom, egyáltalán létezik konzumer Nano lap?
A Penya M meg Celeron M belement asztali lapba? Mert azt nem tudom biztosra, hogy igen, vagy nem.
Amúgy ha otthon nem is számított a fogyasztás, pl. car-pc projekteknek igen, és egy Mp3-at még ezek is le tudtak játszani. -
Archer
őstag
válasz
sing1ep1ayer #12 üzenetére
Jó de ne hasonlítsd már az 1-2 éves rendszert a tizenéveshez. A Brazos fogyasztás/teljesítmény aránya persze, hogy nem mérhető egy ezred eleji technikához. Az akkori konkurenciához képest kevesebbet fogyasztott (bár akkor még ilyen otthoni szinten szerintem a kutya nem törődött a fogyasztással), a Brazost Te keverted ide.
Transmeta is ilyesmi szemlélettel dolgozott mint a VIA, eredményt ismerjük.
-
válasz
sing1ep1ayer #7 üzenetére
Brazos mikor jelent meg?
Addig mi volt, ami ennyit evett?Nem sok minden...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- 512 Gb-os NVME-k
- Eladó autós gyerekülések, Römer és Peg-Pérego márkák
- ASUS TUF Gaming A15 FA506 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB - RTX 3050 -3 év gari
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest