- Fotók, videók mobillal
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elrood
őstag
A Penya M meg Celeron M belement asztali lapba
Kellett hozzá egy bizonyos Asus lapcsalád + Asus CT-479. Emlékeim szerint csak a Banias (ebben nem vagyok 100% biztos) és a Dothan magos P/C-k mentek bele (Következő mobil CPU, a Core1 már megsült benne).
Tehát bele lehetett, csak nagyon körülményesen.
Kép a CT479-ről: [link]
Cikk: [link]Nekem még mindig van egy ilyen gépem, egy Dothan magos Celeron M 1400 MHz @ 1866 MHz van benne már 5 éve.
-
nyunyu
félisten
egyáltalán létezik konzumer Nano lap
Elvileg gyartanak.
Kozben talaltam egy itthon is olcsoert kaphato Asrock PV530-ITX lapot, de azon C7 van, csak megtevesztesul adtak neki egy uj kodnevet.
A Penya M meg Celeron M belement asztali lapba? Mert azt nem tudom biztosra, hogy igen, vagy nem.
Mobil i852GM/i855GM chipset kellett hozzajuk, asztali P4 lapokba nem mentek bele. *
Maga a Pentium M egy tovabbfejlesztett P3 volt, mivel akkoriban Intelnek komoly gondjai voltak a Willamette P4 szeria fogyasztasaval.egy Mp3-at még ezek is le tudtak játszani.
Ahhoz mar egy Pentium 100 is boven sok volt
Emlekszem, 486DX33-on meg le kellett butitani az MP3 minoseget 22kHz-ra, mert 44.1-hez keves volt az FPU.*: az az adapter nem gyenge
-
nyunyu
félisten
Brazos alig 1-2 eve kaphato.
2008-tol elerheto az Atom, de azt a szintet elvileg a Via is meg tudja utni a Nano procijaival.
Mondom elmeletileg, mert boltban azota sem lattam Nano procis lapot
Pedig havonta van roluk PH hir.Atom elott meg ott volt a Pentium M/Celeron M, amivel az Intel teljesen kigolyozta a Viat a laptop piacrol.
Ugyan tobbet fogyasztott, mint a C3, de a teljesitmenye a sokszorosa volt. -
sing1ep1ayer
őstag
Nem olyan kicsi az a fogyasztás. Egy Brazos konfig kábé ugyanennyit eszik és a teljesítménye mérföldekre van ezektől. Nekem ebből az jött le, hogy házi szervernek nagyon nem érné meg egy hasonló régi rendszer, hacsak nem elég a feladatra ez a csekély teljesítmény is, mert akkor legalább a vételáron spórolhatunk, bár alacsony kihasználtság esetén (ha sokat megy idle-ben a gép) szép lassan visszahozná a Brazos az árát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5 (PS5) Digital Edition 825 GB játékkonzol, DualSense töltőállomással, ajándék táska
- Apple iPhone 15 (újszerű, független , 128 GB, 6 GB RAM, Kék)
- Samsung 55" QE55QN700CTXXH 8K UHD Smart Neo QLED Mini LED TV
- Asus VivoBook S15 S513 OLED (S513EA-L12917) Fekete - Garancia 2026.06.22.
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X Processzor!
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest