- Google Pixel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Külföldi SIM-ek itthon
- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 40 - jó bőr
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
sing1ep1ayer #23 üzenetére
Ne kötekedj. Ha meg azt nézed, mennyiért raksz össze egy hóm szervert Brazosból, meg egy ilyen C7-es vagy C3-as lapból... lehet, hogy egy ilyen olcsóbb. Ha az adott feladatra elég, akkor mi is a gond?
Amúgy azért sem fair idehozni a Brazost, mert mint a címből is kiderül, RETRO tesztről van szó.
Hogy mihez képest, azzal meg ne röhögtess. Főleg, ha egységes megoldásnak tekinted a 2 és a 20 éves hardvereket, akkor lehet együtt néz ni a fogyasztásukat is. Amúgy a 26-30W magában is elég alacsony. Nem "mihez képest". Akkoriban pedig nem láttam ezekről fogyasztási teszteket, így hadd lepődjek meg most, ha megengeded.@s479 téma : Az ominózus hozzászólás után pont belinkeltem pár s479 adapterkártyát
@Mp3 téma : P100 lejátssza, de pl. egy Car-PC-hez nem egészen jó ötlet a DOS, mert egy windózos Winampnak, kijelző pluginnel kellett egy kis kraft. De egy passzív C3, vagy C7 elvisz egy wndózt/Linuxot, ami lejászik, meg kijelzőt is hajt.
-
http://www.logicsupply.com/products/epia_p820_12
Mondjuk elég drága...Ahogy olvastam, Pentium M meg desktop lapba csak adapterrel megy bele, vagy olyan lapba, amin megfelelő foglalat van.
Azért az az adapter kemény cucc -
válasz
sing1ep1ayer #12 üzenetére
A válasz ott van eggyel lejjebb.
@nyunyu : Nemtom, egyáltalán létezik konzumer Nano lap?
A Penya M meg Celeron M belement asztali lapba? Mert azt nem tudom biztosra, hogy igen, vagy nem.
Amúgy ha otthon nem is számított a fogyasztás, pl. car-pc projekteknek igen, és egy Mp3-at még ezek is le tudtak játszani. -
válasz
sing1ep1ayer #7 üzenetére
Brazos mikor jelent meg?
Addig mi volt, ami ennyit evett?Nem sok minden...
-
Egy Via proci esetében semmi más nem lényeges adat, mint a fogyasztás
Mindenki tudja, hogy lassúak, de fogyasztásban királyokNem játékgépnek voltak jók, hanem 24/7 üzemre, vagy alacsony fogyasztású kliensgépnek.
Meg azért office feladatokra egy korabeli oprendszerrel elegek voltak. Mondjuk egy passzív lappal.
Mondjuk a fogyasztási adataikat nem tudtam eddig, kifejezetten meglepődtem, hogy ennyire keveset ettek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ZBook Power 15 G10 15.6" FHD IPS i7-13800H RTX A500 32GB 512gb NVMe ujjolv gar
- Újszerű HP Pavilion 14-ec0004nh - 14"FHD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Noblechairs HERO, 1 hetet használt irodai/gamer szék
- Fuji X-S20 2.5 év gari + 18-120 f4 + 33 f1.4 + 25 f1.8
- Inspiron 5406 2-in-1 14" FHD IPS érintő i5-1135G7 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv aktív toll gar
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest